19. diel... Ex Taylor

407 17 1
                                    

Túto časť venujem babe menom terysek123 . Ďakujem ti za každý jeden komentár. Si úžasná. Tiež sa musím opäť poďakovať Aline :*

Po trápnom tichu Harry konečne prehovoril.

"Wow. Nikdy by ma nenapadlo že tou menšou zmenou myslia prefarbiť ti vlasy na modro." A stále sa na mňa šokovane pozeral.

"Neboj sa. Hned ako dopredvádzam túto kolekciu tak sa prefarbím znova na hnedo." Povedala som mu. Ak sa mu tie vlasy nepáčia som schopná odísť z práce aby som mala znova hnedé vlasy ktoré sa Harrymu páčili.

"Mne je jedno aké máš vlasy. Ty si stále sexi a stále ta budem milovať." Povedal mi Harry s úšklabkom na tvári. Podišiel ku mne bližšie a dal mi pusu. Zacítila som jemné šteklenie v podbrušku. Je zvláštne čo so mnou urobí jedna pusa od Harryho.

No Harry ma začal bozkávať vášnivejšie a drsnejšie. Vedela som čo to znamená.'Niekto je tu nadržaný' Pomyslela som si a pomedzi bozky som sa pousmiala.

Harry mi chytil boky a pritiahool si ma k sebe bližšie.

"Suz, keby že si vedela aké hrozné to bolo celý deň tu bez teba iba tak sedieť. Stále som na teba myslel." Povedal mi pomedzi bozky.

Jemne ma chytil za stehná a podvihol ma. Držal ma a ja som si okolo jeho pása obmotala nohy. To už sme boli  v pohybe. O chvilu sme obidvaja skončili iba v spodnej bielizni v našej posteli.

Harry bol na do mnou a bozkával ma. No ja som nás prevrátila a skončila som na ňom. Chcem ho kúsok provokovať. Rukou som prešla po jeho rozkroku a on zavzdychal. S úsmevom som si na neho jemne sadla a začala som hýbať zadkom.

"Prosím Suz toto mi nerob." Prosil ma Harry a dal mi dole podprsenku.

Ani ja som nečakala a dala som mu dole boxerky. Keď som mu ho uvidela musela som si zahryznúť do pery. Harry mi dal dole nohavičky a už ho mal vo mne. Keďže som bola nad ním určovala som si tempo sama. Bola som ako v nebi. Obidvaja sme vzdychali.

"Kurva Suz si tak sexi."Povedal Harry pomedzi vzdychy.

Ešte nikdy som ho nepočula takto rozprávať no páčilo sa mi to.

Po chvíli sme sa s Harrym urobili a ľahla som si vedľa neho. Bez slova sme oddychovali.

"Toto bol ten najlepší sex čo som kedy zažil." Povedal mi Harry otočil sa ku mne a dal mi pusu do vlasov.

Vstala som, obliekla som sa a šla som objednať pizzu keďže sa mi nechcelo veriť. Za chvíľu za mnou prišiel Harry.

"Zlato asi 5 domov od tadeto sa sem niekto prisťahoval. Musíme ho ísť privítať." Povedal mi Harry. Snáď sa tam dlho nezdržíme.

Zobrali sme uvítací balíček ktorý Harry cez deň kúpil a išli sme. Bolo to asi 200  metrov od nášho domu keďže sú tu dosť veľké domy. Tento dom bol tiež dosť veľký.

Postavili sme sa pred bránu a zazvonili sme. Po chvíli z domu vybehla dosť chudá blondínka. Z niekade som ju poznala. Asi je tiež slávna. Pribehla ku nám otvorila bránu a s vyskotom sa hodila Harrymu okolo krku. Ja som sa na nich iba nechápavo pozerala.

Tá baba mu začala hovoriť niečo v zmysle že ho rada  vidí a že nevedela že tu býva.'To určite.' Pomyslela som si. Celý Londýn vie kde Harry býva. Oni sa stále o niečom rozprávali a ani si ma nevšímali. Už som toho mala dosť a tak som si odkašľala. Obidvaja sa na mňa pozreli . Asi im až teraz došlo že tam celú dobu stojím.

"Suz, toto je Taylor, moja kamarátka. Taylor, toto je Suz, moja priateľka."Predstavil nás Harry. Ta Taylor sa mi hneď hodila okolo krku. Asi je kúsok mimo. 

"Budeme úžasné kamarátky."

Povedala jej piskľavým hlasom.'To určite'. Dáko sa mi nepozdávala. Už len to ako sa pozerá na Harryho. Celá bola falošná.

Ešte chvíľu tam o niečom rozprávali no po chvíli som ich zastavila.

"Harry už nám príde tá pizza." Povedala som mu a tak sme odišli. Mala som na hovno náladu. No Harry si to asi nevšimol.

Prišli sme pred nás dom a už tam čakal poslíček s pizzou. Zaplatila som mu a zobrala som si pizzu.

"Čo keby sme si pozreli dáky film?"Navrhol Harry a tak sme šli do obývačky.

Pozarali sme Titanik no ani nie po 15 minútach niekdo zazvonil tak som šla otvoriť.

Stála tam ta blonďatá ježibaba.

"Ahoj, môžem byť na chvíľu u vás?"Opýtala sa ma. Nechcela som aby tu bola a tak som začala.

"No vlastne-" No ani som to nedopovedala a už bola v dome.

Prišla som za Harrym do obývačky a ona tam už sedela.

"Urobíme si filmový večer." Zvýskla a zatlieskala. Ja som iba prekrútila oči. Tá baba ma nesmierne štvala. Poznám ju iba prvý deň a už viem že je otravná.

Snažila som sa pozerať film no Taylor stále niečo bľabotala. Nechápem ako sa s ňou môže Harry kamarátiť.

Už bol skoro koniec filmu a Jack zomrel no započula som otrasný zvuk. Bolo to ako keď škrtia páriaceho sa psa. Poobzerala som sa po izbe aby som zistila čo ten zvuk vydáva a oči sa mi zastavili na Taylor. Ona plakala. Skoro som dostala záchvat smiechu. Viem som škodoradostná ale nemohla som.

Rýchlo som odbehla do kuchyne kde som dostala obrovský záchvat smiechu. Dúfam že ma nepočujú.

Konečne som počula zabuchnutie vchodových dverí a vedela som že Taylor odišla. Konečne. S Harrym som neprehovorila. Chcela som si užiť tú chvíľu ticha keď tá pijavica odišla.

Harry už pochrapával v posteli keď som si prišla po pyžamo. Rýchlo som sa osprchovala a už som ležala pri Harrym.

Dneska to mohol byť úžasný deň keby sa tu neobjavila Taylor. Ešte že je zajtra víkend a ak tá krava príde už ju do domu nepustím.

Tak čo? Páčila sa vám nová čast? Dúfam že áno :-D Komentujte a hlasujte ;-);-);-)

-R a Ali

My good horrible lifeWhere stories live. Discover now