30. diel... Tak toto som fakt nečakala

343 13 5
                                    

„Ja... ja som Suz.“ Predstavila som sa mu a pritom som sa jemne zakoktala. Michael sa nad tým iba pousmial. Potom sa otočil ku Katty.

„Také pekné dievča si mi mala predstaviť už skorej.“ Povedal jej. Bol sladký. Potom sme si sadli k ostatným Kattynim kamarátom. Boli v pohode.

„Idem po nejaké pitie.“ Oznámila som im a šla som k baru.

Cestou tam mi v kabelke začal vibrovať mibil. Volala mi Taylor.

„Ahoj Suz, čo robíš?“ Spýtala sa ma Taylor a ja som si zatiaľ sadla na barovú stoličku.

„Som v bare. S Katty a jej kamarátmi.“

„A podarilo sa ti niekoho vhodného nájsť?“

„Vyzerá to tak, že áno.“ Povedala som Taylor a musela som sa pousmiať. Po pri tom som sa pozrela cez dav tancujúcich ľudí k našemu boxu. Oči som namierila na Michaela. Pozeral sa na mňa a obaja sme sa na seba usmiali a ja som potom sklonila hlavu.

„To je úžasné. Zajtra okolo 10:00  príď ku mne. Dám ti darčeky a rovno mi povieš o tom chlapcovi. A ak ti nebudem otvárať v kľude choď dnu a sadni si do obývačky. Asi budem cvičiť v izbe a cez slúchatka ťa nebudem počuť.“  Hovorila mi Taylor. Pripomenula mi tak, že zajtra vlastne nemusím ísť do práce. Skoro som zabudla, že mám dva dni voľno.

„Dobre. Ja už musím ísť. Maj sa Taylor.“ Povedala som a  rovno som zrušila.

Z pultu som zobrala poháre s alkoholom a prešla som k našemu boxu. Sedel tu už iba Michael, ostatný tancovali. Sadla som si k nemu a zobrala som si pohár. Zatiaľ sa mi nechcelo tancovať.

„Odkiaľ sa s Katty poznáš?“ Spýtala som sa Miachaela. Nechcela som tu s ním iba tak sedieť a nerozprávať sa s ním.

„Zo školy. Tiež študujem umenie. No nie som na také veci ako ona. Katty má radšej tie drahé umelecké obrazy a abstraktné umenie. Ja kreslím grafity.“ Tímto ma kúsok zaskočil. Pozrela som sa do jeho anjelskej tváre.

„Mám návrh. Ja ti dám otázku a ty mi na ňu odpovedáš. Potom sa zase môžeš niečo spýtať ty mňa. Chcem ťa spoznať.“ Povedala som mu uprímne.

„Tak môžeš začať.“ Súhlasil Michael a usmial sa na mňa.

„Zatkli ťa už niekdy?“ Bola moja prvá otázka.

„Áno. Za grafitovanie. Kde si vyrastala?“

„V Manchestri. Kedy si si dal urobiť tvoje prvé tetovanie.“ Znela moja druhá otázka. Popri nej som sa pozrela na jeho potetované ruky. Tie tetovania ma fascinovali. Presne tak ako tie Harryho. Dosť! Okríkla som sa. Nemôžem myslieť na Harryho.

„V 16. Toto je ono.“ Povedal mi a stiahol si tričko kúsok nižšie.  Na hrudi mal nápis „If you don't live for anything, you will die for nothing“. Bolo to krásne a pravdivé usmiala som sa nad mojimi myšlienkami.

„ Máš frajera?“ Spýtal sa ma.

„Na čo to potrebuješ vedieť?“ Spýtala som sa ho.

„To je tajomstvo.“ Povedal mi Michael s úšklabkom.

„Nie. Miluješ niekoho?“ Odpovedala som mu a zároveň som mu položila ďalšiu otázku.

„Ešte neviem.“ Povedal mi to.

„Ja už musím ísť. Zajtra máme skúšky.“ Rozlúčil sa so mnou Michael a odišiel. Ostala som tam sedieť sama.

Pozrela som sa po dave tancujúcich ľudí. Smerom k chodbe so záchodmi išli ruka v ruke chlapec s dievčaťom. Viem čo tam idú robiť. No dievča sa pozrelo na mňa. Bola to Katty. Usmiala sa na mňa, ukázala na chlapca a dvihla palec hore. Ja som sa nad tým zasmiala.

*O hodinu*

Katty ku mne konečne prišla.

„Už poďme domov.“ Povedala mi. Bola kúsok pripitá, ale fakt len kúsok.

Zavolali sme si taxík a za chvíľu sme boli doma.

„Ako bolo na záchodov?“ Spýtala som sa Katty.

„Úžasne. Ten chalan bol neuveriteľný. Musím sa s ním ešte niekedy stretnúť. A ako ty a Michael?“

„Páči sa mi. Je milý a pekný a zatiaľ sa mi nezdalo, že by ma chcel niekedy odmietnuť.“ Povedala som jej pravdivo.

„Tak to je úžasné. Ja už idem spať . Maj sa.“ Povedala Katty a zmizla v jej izbe.

O chvíľu som ležala v posteli aj ja.

Harry

Práve som si robil raňajky, keď mi zazvonil mobil. Bola to Taylor. Od vtedy, čo som sa rozišiel so Suz za mnou často chodí. Pomáha mi. Najprv som bol z toho rozchodu na dne no teraz nie. Suz bola iba šlapka.

„Ahoj Harry. Okamžite príď ku mne. Musím sa s tebou porozprávať.“

„Ale ja si robím raňajky.“ Povedal som jej na to.

„Tak ich zatiaľ niekam daj ale okamžite príď.“ Nakázala mi Taylor.

Urobil som ako mi povedala. O chvíľu som klopal na dvre od jej domu. A tie sa hneď otvorili.

Ahoj Harry som rada, že si sa poponáhľal. Sadni si v obývačke na gauči,  za chvíľu prídem.  Povedala mi Taylor  a sla do jej izby.

Ja som šiel do obývačky a sadol som si na gauč. Taylor za chvilu prišla ale urobila niečo,  čo by som nečakal.

Sadla  si na mna obkročmo.

Taylor, co to robíš?  Spýtal som sa jej. Ona mi iba preložila prst na pery a za chvíľu som na svojich perách pocitil tie jej. Bozky som jej opätoval. Nevedel som, či je správne to čo robím. No ja nikdy neodolám.

Stále to zachádzalo čoraz ďalej a ďalej a za chvíľu sme robili niečo, čo som ešte pred týždňom nechcel robiť s niekým iným než so Suz.

Suz

Je presne desať hodín a ja som došla k Taylorinemu domu. Zaklopala som no neotvárala mi. Veď vedela , že prídem. Zdalo sa mi to divné. Presne ako mi nakázala som vošla dnu a pomalým krokom som sa presúvala do obývačky.

No tam sa mi naskytol priam odporný pohľad. Taylor sedela obkročmo na Harrym. No obidvaja boli nahý a vzdychali.

Vracala sa mi minulosť. V hlave sa mi zjavil obraz ako som Marka načapala s inou. Síce teraz Harry nie je môj frajer. No aj tak to bolí. A veľmi. Takmer sa mi zastavilo dýchanie a ja som skoro spadla na zem. Našťastie si ma Harry s Taylor nevšimli a ja som odišla.

Pred Taylorinim domom som sa totálne rozplakala. Ešte pred 10 minútami bola v  mojom srdci časť, ktorá Harryho milovala. Síce tá časť už bola veľmi malá no bola tam. A keď som ho videla s Taylor cítila som ako sa tá časť môjho srdca zlomila na sto malých kúsočkov. No teraz cítim ako tú časť zaplavuje nenávisť. Po rozchode s Harrym som ho nemala rada a snažila som sa ho nenávidieť. No teraz ho nenávidím, neznášam a som schopná urobiť mu čokoľvek ak na mňa povie čo len jedno nepravdivé slovo.

30. časť.  Snáď sa vám táto časť páči.

Pisem nový príbeh a volá sa Convicted. Prosím prečítajte si ho a ak sa vám páči hlasujte.

Prosím komentujte a hlasujte

-R

My good horrible lifeWhere stories live. Discover now