37. diel... Šok

376 24 8
                                    

Baby ja som našťastnejší človiečik sa zemi :))))))))) 

14 votes?! Toľko ešte nikdy nebolo :D A tie komentáre boli ako vždy úžasné

ĎAKUJEM  :*

 (Túto časť opäť venijem terysek123 za jej krásne komentáre, ktoré ma vždy pobavia :*)

Harry

" Suz... Suz chcela spáchať samovraždu.  Je v kóme. " Oznámila nám s plačom.  Šokovane som sa na ňu pozrel.  Práve mám pocit, že sa zastavil celý svet.

Mám pocit akoby mi prestalo biť srdce, akoby sa mi zastavil dych. Mám zmiešané pocity, no všetky su negatívne. Šok, strach, previnilosť. Pozrel som sa na ostatných. Sú na tom tak ako ja. Perrie tečú z očí slzy a ja som na tom podobne.

"Sadnite si. Máte právo vedieť čo sa dialo posledný mesiac." Povedala nám Suzinina spolubývajúca. Sadli sme si na gauč. Viem, že všetko zlé Suz prežívala iba kvôli mne. Som ja ale debil. Z myšlienok ma vytrhlo rozprávanie.

"Suz sa sem nasťahovala keď  ju Harry podviedol. Bola na tom zle. Často chodila k Taylor Swift. Mne sa tá baba nepozdávala. Pred Vianocami bola na tom ako tak dobre. Zvykla si na urážky a tak. Hovorila mi, že Harryho už nemiluje a neznáša. No jasom si to nemyslela. Možno ťa neznášala ale určite ťa aspoň kúsok milovala. No raz sa vrátila od Taylor úplne šokovaná a s plačom. Samozrejme kvôli Harrymu. Ty to možno stále nevieš no keď šla Susan ku Taylor načapala vás ako si to rozdávate." Hovorila.

Všetci sa na mňa pozreli a ja som vypleštil oči. Ona nás vtedy videla? Do riti. Viem, že aj jej bývalého načapala keď si to rozdával s inou. No blondínka pokračovala.

" Veľmi vtedy plakala. Na Vianoce som odišla a Suz tu ostala sama. Povedala mi, že celý štedrý vešer pila sama na gauči a plakala. A niekoľko dni na to sa stal ten incident v rádiu. Ešte ten deň sa šla opiť s mojim kamošom Michaelom. Chcela som dať ich dvoch do kopy a tak sa aj stalo. Susan bola opäť zamilovaná a šťastná. Povedala mi, že Michaela veľmi miluje ale trápilo ju, že ho nemiluje tak veľmi ako milovala teba, Harry. A potom na Silvestra sa to opäť pokašlalo.  Boli sme na námestí no bez Michaela. Povedal, že sa mu nedá. Klamal. Videli sme ho tam s nejakou babou ako sa bozkávajú. Okrem Susan mal jednu už dávnejšie. A vtedy sa Suz úplne zrútila. Ja som už nevedela čo s ňou mám robiť. Celé dni tu iba sedela a pozerala do steny. Tak to bolo aj dnes ráno. Ja som si zapla telku a šiel tam ten rozhovor s tebou a Taylor. Keď si povedal, že si Suz nikdy nemiloval, Suz šla do kuchyne. Vedela som, že ju to bolí no ona to popierala. Povedala, že ide von. Ja som šla nakupovať a vrátila som sa iba pred chvíľou. Nikde nebola a ja som sa o ňu bála. Pred 10 minútami mi volali z nemocnice. Suz skočila zo sedem poschodovej budeovy, je zázrak, že vôbec žije." Dorozprávala blondínka. 

Až teraz som si poriadne uvedomil čím všetkým si Suz prešla iba kvôli mne. Som hlupák. Uveril som tým rečiam, že ma podviedla. Miloval som ju a to veľmi. No mjou každodennou nočnou morou bolo, že ma podvedie. Je modelka a ja som každý deň videl žiadostivé pohľady ostatných chlapov. Bolo až príliš ľahké uveriť tomu.

Nervózne som si prehrabol rukou vo vlasoch a nenápadne som si utrel slzy. Pozrel som sa na ostatných. Chalani boli v šoku. Určite sa za to vinia presne tak ako ja. Perrie plakala v Zaynovom náručí a El s Dan plakali tiež. Je to šok. 

"Mohli by ste ma prosím zaviezť do nemocnice? Uh, a mimochodom moje meno je Katty Ralph." Opýtala sa nás. Ja už som sa postavil. Chcem byť čo najskorej pri Suz.

"Jasné. Poďme." Povedal Zayn. 

Vyšli sme von na odhrnutý chodník. Poobzeral som sa po ulici. No uvidel som ako sa niečo zalesklo v snehu. Podišiel som bližšie a kľakol som si. Predmet som zobral do ruky. Po líci mi steká slza no neobťažujem sa utrieť ju. Dôvod je jednoduchý. V ruke držím zlatý náhrdelník s príveskom srdca. Patril Suz, dal som jej ho na naše menšie výročie. Dal som jej to na znak lásky, no ona to už viac zjavne nechcela. Postavil som sa, náhrdelník som si vložil do vrecka bundy a nasadol soom do auta.

Celú cestu som zvieral náhrdelník v rukách a pozorne som si ho obzeral. V hlave sa mi mihali spomienky. Pekné spomienky, keďže v každej z nich bola Suz. Nechápem prečo som v tej šou klamal. Dobre viem, že som Suz miloval. Asi som chcel na ňu zabudnúť a nechcel som si priznať, že som miloval niekoho ako je Suz. Nechcel som si pred celým svetom priznať, že som miloval závisláčku, ktorá ma k tomu podviedla. No až teraz som si uvedomil, že ju stále milujem. 

Pozrel som sa von oknom. Zvraštil som obočie. Už len toto chýbalo.

Predný vchod nemocnice bol zaterasený novinármi. Som si istý, že tu sú kvôli Suz. Išli sme do podzemných garáži a z tade sme sa vyviezli na prvé poschodie. Tu našťastie novináry neboli.

Rýchlim krokom sme prešli k pultu kde bola jedna zo sestričiek.

"Mohli by sme vidieť Susan Phillips?" Spýtala sa jej Katty.

"Áno, no najprv vás zavediem za jej doktorom." Povedala a my sme ju následovali. Vkročili sme do prázdnej izby.

" Hneď sem pošlem doktora. Počkajte tu zatiaľ, prosím." Slušne povedala a vyšla z izby.

Všetci sme boli nervózny. V hlave som mal otázku : Prečo sme nemohli ísť rovno za Suz? Z myšlienok ma vyrušilo otvorenie dverí.

" Dobrý deň. Moje meno je Max Garry, som doktor slečny Susan Phillips." Predstavil sa nám.

"Prečo sme nemohli ísť rovno za Suz?" Opýtal som sa ho.

"Musím vás najprv oboznámiť s jej stavom." Oznámil nám, potom začal hovoriť.

"Susan je momentálne v kóme, jej stav je stabilizovaný. Začneme ju preberať a ak pôjde všetko podľa plánu presne za 2 týždne by sa mala prebrať. Okrem toho, že je v kóme má nalomené rebro. No najhoršie budú psychické následky. Bude musieť chodiť k psychiatrovi. On vám bude hovoriť ako na tom je a čo by ste pred ňou nemali rozoberať aby nebola nahnevaná, sklamaná a podobne. No bude to ťažké, keďže je slávna. Budeme ju musieť pripraviť na otázky zo strany novinárov a tak. A musím vám povedať ešte jednu vec. Keď je človek v kóme, je tak povediac vo vlasnom svete. Môže zažívať niečo pekné ale aj peklo. Mali sme aj také prípady, ktoré sa po prebudení báli ľudí z ich sna. Jedna žena kvôli tomu podala žiadosť o rozvod. Je dosť možné, že slečna Susan bude po prebodení dezorientovaná a prvých pár minút nebude poznať rozdiel medzi skutočnosťou a tým čo sa jej snívalo." Takže bude musieť chodiť k psychiatrovi. Dúfam, že s tým Suz nebude mať problém. 

Dva týždne budem sedieť pri jej nevládnom tele. Prisahám, že ani nevijdem z nemocnice. 

"Teraz poďte za mnou." Povedal doktor a my sme ho následovali.

Vošli sme do jednej z mnohých izieb. A tam ležala.

Mŕtvolne biela, no aj tak krásna. Jej vlasy jej lemovaly tvár a oči mala zatvorené. Jej telo nehybne ležalo a jediné veci, ktoré ukazujú na to, že žije sú pípajúce stroje zapojené do jej tela a pomalé dvíhanie hrudníka.

Zahrialo ma pri srdci keď som ju uvidel. Chýbala mi aj keď som si to ešte ráno nechcel priznať. Bol som rád, že ju vidím aj keď je v takomto stave. 

Všetci sme k nej podišli a ja som sa zapozeral na jej nádhernú tvár. Bola taká nevinná. Perrie sa ešte viac rozplakala a objala Zayna. Nedivím sa jej, že je na tom tak zle. Suz je jej najlepšia kamarátka a Perrie je jedna z mála ľudí, ktorý jej verili. 

Z vrecka som vybral náhrdelník s príveskom srdca. Nahol som sa k Suz a zapol som jej ho. Takto to má byť. Jemne som ju pobozkal na čelo. zarazil som sa and jej tepltotou. Bola úplne ľadová. Potom som si sadol na gauč čo tam bol. Takto tu budem celé dva týždne. Budem sa pozerať na bezvládne telo človeka, ktorého milujem.

Kebyže to chcela urobiť aspoň o deň neskôr. Nič by sa nestalo. Už by na ňu ľudia nekydali a mohli by sme byť opäť spolu. No namiesto toho tu nehybne leží a ja čakám na to, ako opäť uvidím jej krásne oči plné šťastia.

Nová časť je tu!!! Dúfam, že sa vám páči. 

A teraz sa ide k názorom :D Čo si myslíte o tom všetkom? Odpustí Suz Harrymu? Budú spolu? Prosím komentujte :-)

 Ďalšiu časť pridám keď tu bude 12 votes a 2 komentáre 

VOTES AND COMMENTS :*

-R

My good horrible lifeWhere stories live. Discover now