4. diel... Po opici

570 23 0
                                    

Ráno som sa zobudila s príšernou bolesťou hlavy. Otvorila som si oči a zistila som ze leží m ma gauči a Harry spí na zemi.

"OMG!!!" Zakričala som na celý dom.

Tá bolesť sa už nedala vydržať. No v tom mi prišlo strašne zle. Bežala som do kúpeľne a prišlo to na mňa. Rovno som ostala sedieť pri záchode lebo som vedela že to ešte príde a nie len jeden raz. Zo včerajška som si pamätala iba to že sa so mnou chcel Harry opiť a potom iba čiernu dieru. Zasa. Nahla som sa and misu. Neznášam keď sa mi to stane. Znova to zo mňa šlo von no v tom prišiel do kúpeľne Harry a ja som to musela zadržať.

"Harry, choď prosím ťa preč." Poprosila som ho. Momentálne vyzerám otrasne a prežívam "kúpeľnovú katastrofu".

"Ostanem tu s tebou."Chcela som mu na to niečo povedať no tentokrát som to už nevydržala. Super. Harry si ku mne sadol a chytil ma za ruku.

Asi mu nebolo príjemné že vedľa neho zvraciam no on ostal pri mne. Asi po hodine to konečne prešlo a ja som sa šla osprchovať. Potom som sa rozhodla že sa pôjdem prejsť. Stále ma riadne bolela hlava no potrebovala som čerstvý vzduch. Vrátila som sa až na obed. Chcela som ísť  niečo navariť no keď som prišla do kuchyne za šporákom stál Harry.

"Už si v pohode?" Opýtal sa ma.

"Hej." Odpovedala som mu. Síce mi nebolo úplne úžasné ale cítila som sa oveľa lepšie ako ráno.

"Na dnes ti dávam voľno , môžeme si spolu pozrieť zopár filmov." Oznámil mi Harry. Mám ja šťastie, že je Harry tak dobrý.

"Ďakujem, si ten  najlepší šéf na svete." Zalichotila som mu s úsmevom. Povedala som pravdu.

"Ja viem."A tiež sa na mňa sebavedomo usmial.

Ach, ten jeho krásny úsmev. Keď sme sa najedli šli sme do obývačky kukať filmy. Urobili sme si menší filmový maratón. Ako prvý sme si pozreli Sinister. V niektorých momentoch som si musela dať vankúš na hlavu aby som nekričala od strachu. Potom sme kukali Toy Story, Klik a Kuriér. Asi v polke posledného filmu, ked už bola vonku tma, som začala byť hrozne unavená. Už som to nevydržala a tak som si na niečo ľahla. Po chvíli som pocítila ako mi niekto na bok položil ruku. A v tom mi to došlo.Tým niečím bol Harry. Už som zaspávala a tak mi bolo jedno na čom ležím. Ešte nikdy sa mi tak dobre nespalo. Po celú dobu som cítila Harryho teplé telo a tlkot jeho srdca. No potom som už na nič nemyslela.

-R

My good horrible lifeWhere stories live. Discover now