36. diel... Pravda vyšla najavo

364 22 4
                                    

Harry

Práve sedím u mňa doma na gauči s Taylor. Vonku je uz tma a my sme si pustili telku.

S Taylor mi je skvelo. V jednej veci je úžasná.  Uspokojí ma hocikedy keď to chcem. Na Suz nemyslím.  Ani chalani ju nemajú radi.  Jedine Zayn sa jej zastáva. No myslím si, že je to iba preto, lebo Perrie je Suzina kamarátka.  Veď kto by sa zastával niekoho ake je Suz.

V telke sa akurát začala nejaká šou. Moderátor  tam privítal chlapa približne v mojom veku. Z niekade mi bol povedomý. Došlo mi, že je to ten chalan s ktorým ma Suz podviedla.

"Prepnime to. Toto je blbosť." Povedala Taylor.  Neviem či je to tak ale zdalo sa mi, že Taylor znervóznela.

" Nie, ja to chcem vidieť. " Chcel som vedieť čo ten chalan robí v telke. Je snáď slávny alebo čo?

"Privítajte prosím pána Marka Dowleiho. Povedal nám,  že musí niečo dôležité oznámiť celému svetu. Jediné, čo zatiaľ viem je , že to má niečo spoločné so Susan Philips a Harrym Stylesom." Hovoril moderátor.  Pozrel som sa na Taylor a v jej očiach som uvidel strach.  Nestaral som sa prečo sa bojí a svoju pozornosť som znovu upriamil na telku.

" Susan Harryho nepodviedla." Povedal Mark či ako sa to volá. Zarazil som sa. Ona ma podviedla a k tomu ešte s ním tak čo potom trepe.

"Ako to? Sú na to dôkazy, tie fotky. Co sa teda stalo?" Opýtal sa ho moderátor.  Nie je jediný kto chce vedieť odpoveď na túto otázku.

" Poviem vám to celé.  Som bývalý priateľ Susan." No úžasné. Ona ma podviedla s jej bývalým. Mark pokračoval. "Rozišla sa so mnou kvôli tomu, že som ju podviedol. Bol som na ňu naštvaný.  No keď som zistil, že mesiac po tom ako sa rozišla so mnou chodí s Harrym Stylesom nahneval som sa na ňu ešte viac. Myslel som si, že jej budem chýbať.  No ona si našla iného.  A potom som jeden deň stretol Taylor Swift." Ja som sa pozrel na Taylor. V očiach mala slzy. Som zvedavý o čo tam ide keď sa Taylor tak bojí. Mark sa odmlčal. " Zblížili sme sa a zistili sme, že obidvaja neznášame tú istú osobu. Suz. A raz Taylor dostala nápad.  A my sme ho uskutočnili. Keď Harry odletel na dva týždne do Ameriky,  Taylor si začala získavať Suzinu dôveru.  Podarilo sa jej to a z nich boli kamarátky.  Taylor ju pozvala na párty a Suz neodmietla. Do džúsu sme jej namiešali silné uspávacie prášky.  Ináč povedané, zdrogovali sme ju. Zaspala a išlo sa na to. Vyzliekli sme jej oblečenie a ja som si vyzliekol tričko.  Pritúlil som sa k nej a Taylor nás pofotila. Chúďa Suz pravdepodobne doteraz nevedela čo sa tú noc stalo. Potom to Taylor poslala do redakcie a dala na internet. A bolo to. Toto je to čo sa tú noc stalo. Susan Harryho nepodviedla." Dohovoril Mark a ja som vypol telku.

Bol som nasratý.  Ako mohli urobiť niečo takéto?  On si za to mohol sám,  že mu Suz dala kopačky. A Taylor? Prečo to do riti urobila? No najprv musím zistiť či je to, čo Mark povedal pravda.

" Je to pravda?" Spýtal som sa Taylor. Vlastne som na  ňu zvrieskol. Z očí jej tiekli slzy a po tvári mala rozmazanú špirálu. Jemne prikývla.  Momentálne mám na ňu obrovské nervy. Uvedomil som si , že je to iba obyčajná sviňa.

" Prečo si to kurva urobila?" Zhukol som na ňu.

"Ty to nechápeš Harry.  Ja som ťa milovala viac ako ona. Nezaslúžila si ťa.  No ty si bol ňou doslova posadnutý.  Nemala som na výber. " Povedala.

" Tak ty si nemala na výber.  Vieš čo?  Vypadni a už sa nikdy neukazuj." To už som stál a Taylor tiež.  Zlomyselne sa na mňa uškŕňala.

" Ty si myslíš že k nej teraz naklusáš a ona sa ti hodí okolo krku? Som si istá, že potom všetkom čo si jej povedal bude teba nenávidieť viac ako mňa. " Povedala a len tak vypochodovala von z domu.

My good horrible lifeWhere stories live. Discover now