5. diel... Absťák

553 24 0
                                    

Ráno som za zobudila až prekvapivo blízko pri Harrym. Chcela som tam ešte aspoň chvíľu ostať ležať no potom ma pochytil zvláštny pocit. Došlo mi že som si včera vôbec nezapálila. No teraz som mala chuť na niečo iné. Už dva týždne som čistá,  musím to ešte vydržať. S týmito vecami už nechcem mať nič spoločné. No moje telo pravdepodobne taký názor nemá.  Musela som si ísť aspoň zapáliť.

Dnešok bol hrozný. Nechápem čo sa so mnou deje. Hneď keď som si spomenula na cigaretu alebo niečo podobné,  dostala som menší absťák. Začali sa mi triasť ruky a začala som sa potiť. Moje telo niečo potrebovalo. Aj keď to nebolo zdravé.

Ďalší deň nebol o nic lepší. Dnes ku nám zasa prišli chalani. Hneď si všetci sadli na gauč a začali sa o niečom rozprávať. Ja som im šla po pitie do kuchyne. Po  chvíli som počula ako im Zayn hovorí.

"Harry, môžem si zapáliť?"

"Hej ale zasa budeš mimo. Máš šťastie že sme si už zvykli."

Nechápala som prečo by mal byť Zayn z normálnej cigarety mimo. Potom som im šla doniesť pitie, no keď som  vkročila do obývačky došlo mi to. Zayn nefajčil cigaretu, v ruke mal jointa. Všetci sa na mňa pozreli no mne sa začali nekontrolovateľne triasť ruky. Snažila som sa upokojiť no nešlo to. Všetko som vyliala na zem. Musela som sa premáhať aby som toho jointa nezobrala Zaynovi z ruky a zároveň aby som mohla stáť na nohách,  keďže som sa celá hrozne triasla. Rýchlo som vybehla do záhrady, sadla som si na lavičku a snažila som sa kúsok upokojiť. Prečo sa mi to stalo práve teraz? Nikdy som s tými svinstvami nemala začať.  Po chvíli za mnou prišiel Zayn  no stále s jointom v ruke. Odvrátila som od neho pohľad.  Musím to vydržať.

"Daj si, ja viem že s tým nejde len tak prestať." Povedal mi a sadol si ku mne.

Mal pravdu. Na to aby si s tým prestal, potrebuješ podporu od človeka,  ktorý ťa má aspoň kúsok rád. Ja nikoho takého nemám. A na liečenie fakt nechcem ísť.

Ďakovne som sa na neho pozrela a zobrala som si jointa do ruky. Vdýchla som tu úžasnú chuť a postupne som vydychovala dym. Konečne sa mi prestalo triasť celé telo a začínala som sa cítiť nahúlená.Zayn je zatiaľ úplne v pohode. Asi si už zvykol.

Nechápem ľudí, ktorí vedia o tom že Zayn húli a odsudzujú ho za to. Mnohým ľuďom to pomáha. Napríklad mne . Keby toho nebolo už by som spáchala samovraždu  keďže mám tak úžasný život. Ešte párkrát som si potiahla,  vrátila som jointa Zaynovi, poďakovala som sa mu a zavrela som sa v izbe. Cítila som sa hrozne keď ten úžasný pocit pomaly vyprchal. Začínala som si to všetko uvedomovať. Čo ak ma teraz bude Harry aj zvyšok skupiny (okrem Zayna) odsudzovať? No v tom niekto bez zaklopania vstúpil do izby.

-R

My good horrible lifeWhere stories live. Discover now