17. diel... My angel

449 20 3
                                    

Ráno som sa zobudila v Harryho objatí.  On ešte spal. Mal kúsok pootvorené usta a ja som sa musela pousmiať nad tým,  aký je zlatý.

Chvíľku som tam ešte iba tak ležala a potom som si uvedomila že sme stále obidvaja nahý. Postavila som sa a čo najtichšie som prešla ku skrini aby som Harryho nezobudila. Vitiahla som si moje staré converse tričko a sivé tepláky. S oblečením v ruke som sa vybrala do kúpeľne. Osprchovala som sa, obliekla a kúsok som sa namaľovala. Včera večer som sa rozhodla že si nájdem prácu.  No vôbec nemám poňatia čo chcem robiť.

Keď som uz bola upravená , šla som do kuchyne urobiť raňajky. Rozhodla som sa že urobím omelety. Potom som prestrela a išla som zobudiť Harryho.

"Spachtoš vstávaj."Povedala som hlasnejšie. Ani nim nehlo. Tak idem skúsiť niečo iné nech má pekné prebudenie. Ľahla som si vedľa neho na posteľ a chvíľu som sa na neho pozerala.  Bol roztomilí. Začala som ho bozkávať na krk a prešla som k jeho perám. Po chvili sa mu pohli a tiež ma pobozkal.

"Takto by si ma mohla budiť každé ráno." Povedal a ospalo sa na mňa usmial.

"Nemám s tým problém. Na stole už sú raňajky tak rýchlo vstávaj."Povedala som mu a odišla do kuchyne.

Po chvíli prišiel aj Harry. Mal oblečené čierne tepláky a nike tričko. Ako vždy vyzeral neodolateľne. Sadol si a ja som pred neho položila tanier s omeletou.

"Harry, rozhodla som sa že si nájdem prácu." Povedala som mu rozhodne.

"No ja mám jednu známu ktora ti vybavila prácu,  lebo som vedel že dáku budeš chcieť. Môžeš nastúpiť kedy len budeš chciet."Povedal mi Harry. Mám prácu. Konečne si budem zarábať a  nebudem sa musieť priživovať na Harrym.

"To je úžasné. Ďakujem ti Harry."A objala som ho."A čo to je za prácu?"

"Budeš modelka."Čože!!!

"Ja a modelka. Harry ale mňa tam nevezmú, veď vyzerám otrasne."

"Si nádherná a už ťa prijali. Mám tam kamošku. Volá sa Ciara Delevingne . Asi ju poznáš. Dal som jej tvoju fotku a tá ju ukázala šéfovi. Povedal že máš  ideálnu výšku aj miery."

Mozno mám ideálnu výšku aj miery no nikdy by ma ani nenapadlo že by som mala byť modelka. Veď ani neviem chodiť na opätkoch. No skúsiť to môžem.

"Tak ja tam pôjdem už dnes."

"Dobre. Zavolám Ciare nech ťa tam čaká." Povedal Harry a šiel si po mobil. Ja som upratala riad keďže sme už dojedli a šla som sa obliecť. Dala som si legini,biele tielko a na to voľné tričko po pupok s rôznymi nápismi. Pri dverách ma už čakal Harry a povedal mi že ma tam odvezie.

"Suz, ty máš vodičský preukaz?"Opýtal sa ma Harry.

"Áno, ale dlho som nešla autom keďže som žiadne nemala."Povedala som mu a vyšli sme na ulicu. Bola celkom zima keďže už bol október. Nasadli sme do Harryho Ranger Roveru a ja som bola rada že som v teple.

Asi  20 minút sme sa bez slova viezli a potom Harry zastavil pred obroskou budovou. Boli sme v centre Londyna.

"Keď skončíš tak mi zavolaj. Prídem ta vizdvihnúť."

"Dobre."Potom som mu dala pusu na rozlúčku a keď som vystúpila som mu este zakývala.

Potom odišiel a ja som ostala stať v tomto zmätku. Pomaly som vstupila do budovi. Bolo tu niečo ako recepcia a za pultom sedela staršia pani. Nahlásila som jej moje meno a potom mi ukázala dvere do ktorých mám vstúpiť.

Bola to obrovská miestnosť s mólom po ktorom sa premávali modelky. Zo spodu ich usmerňoval dáky chlap. Typovala som že to je môj budúci šéf. Už z dialky som uvidela Ciaru. Už som ju videla v časopisoch a tak som vedela ako vyzerá. Milo sa na mňa usmiala a pribehla ku mne.

"Ahoj ty musíš byť Suz. Ja som Ciara."Povedla mi. Bola dosť pekna. Budem oproti nej vyzerať ako bezdomovkiňa.

"Ahoj." Odzdravila som sa jej.

Potom sme šli k tomu mužovi čo usmerňoval modelky.

"Dobrý deň. Ja som Susan Philips."

"Ahoj Susan. Ja sa volám Jack.Anderson. Som tvoj nový šéf. Ciara kúsok to tu Susan poukazuj a potom ju pošli ku Katherine nech ju vyučí."Povedal a znovu sa venoval modelkám.

A tak mi to tu Ciara začala ukazovať. Snáď v tejto práci nebudem až tak zlá.

Prepáčte že som celý týždeň nič nepridávala. Nemala som vôbec čas. Kúsok nudnejšia časť no aj také musia byť. Prosím komentujte a hlasujte.

-R

My good horrible lifeWhere stories live. Discover now