81. That's today.

2.6K 171 5
                                    

Je 21.června.  

Dnes, přesně dneska před rokem jsem podepsala smlouvu. 

Dneska ignoruju každý hovor od Catherine, stejně jako Harry. Mám divný pocit, že si ho někde vyhlídne v zákulisí předtím, než kluci půjdou na pódium, aby si s ním promluvila.

Chci se jí vyhnout, tak jsem si vyměnila místo s nějakou holkou o několik řad níž. Vidím stejně na pódium, ale jsem si jistá, že se v davu ztratím, když bude u konce zvuková zkouška.  Lidi se sem okamžitě začali hrnout. 

Harry na pódium přijde dřív, asi aby zabránil tomu, co jsem předpověděla už dřív, začal říkat vtipy a povídat. 

"Jsme skoro připravení."Mluví do mikrofonu, košili má zastrčenou v riflích. "Um, klukům to chvíli trvá." Vytáhl si košili ven a všichni v publiku ( s vyjímkou některých naštvaných maminek ) křičeli. 

"Dej si ji dolů." Křičí někdo vepředu, asi je to ta holka, s kterou jsem si vyměnila lístek. Harry to samozdřejmě slyšel, vidím jak se zasmál a zavrtěl hlavou. Bože, on je tak roztomilý.

Po dlouhém čekání a poslouchání vtipů od mého přítele, který si myslí, že jsou úplně na roztání, jeden z kluků přišel na pódium. Louis. 

"Harry, děsíš je." Řekl. Všichni se smějí, včetně mě. 

"Heeej!" Harry si hraje na uraženého. "Tvrdě jsem na nich pracoval." Nakonec mě našel v davu, mluví a dívá se mi přímo do očí a nepřestává. 

Holka vedlě mě říká, že zní 'jako by dostal balíček cukrové vaty' a já jsem se musela zasmát. Musím přestat se dívat na Harryho, který je okamžitě zmatený. 

Niall a Liam přišli na pódium s otázkou, jestli jsme všichni připravení na show a jak se jim tu líbí. Harry říká něco o tom, jak miluje Paříž  a Niall : "Samozdřejmě." Řekl a podíval se na mě. 

"Proč se Eifellova věž jmenuje právě tak?" Ptá se Harry, ignoroval Niallovu poznámku. 

Vzpomínám si, když mi ten vtip Harry říkal. Snažil se mě uklidnit, po mém skoro infarktu z výšky věže. 

"Protože, když se dostaneš nahoru, je to nádherný výhled!" Zakřičel, mrkl na mě a dav předstírá smích nad jeho úplně blbým vtipem. Usmívá se jak idiot. tak roztomilý, smějící se idiot. Bože, jak já ho miluju. 

zayn přišel na pódium jako poslední a dav začal pískat a křičet, protože všichni už jsou před nimi. 

Kluci začali koncert s Throught the Dark, každý se tlačí blíž k pódiu. Cítím s ehrozně, kvůli holkám v předu. 

Harry občas zachytí můj pohled a udělá blbé ksichty a taneční pohyby. Liam si všiml Harryho jak se na mě dívá a mává mi, co způsobuje výbuch výkřiků, chichotání a Panebože on na mě mával!! Zamávala jsem pomalu na zpátky, když dav okolo utichl a on se dole směje. 

"Bavíte se dobře?" Ptá se Niall počas přestávky. Dav křičí a volá. Myslím, že jo. Jen jim výborně. 

"Neslyším vás!" Řekl a všichni se úplně zbláznili. zakrývám si uši, když se snaží aby byli hlučnější a hlučnější. Harry si všiml jak si zakrývám uši a se smíchem jim říká aby to udělali znovu. Zamračila jsem se na něho a on pokrčil rameny, na tváři se mu objevil úsměv s jeho ďolíčky. 

Začali znovu zpívat, několik písní a šlo to rychleji, než jse si myslela. Jsou víc než v polovině koncertu, když mě Harryho oči znovu našli. 

Je tak šťastný když zpívá. Jsem na něho opravdu hrdá. 

Vzpomínám si, jak mi jeden večer povídal u světla z televize "Miluji to, co dělám." Vzpomínám si jak so povzdechl, byl to šťastný povzdech. Zeptala jsem se ho, jestli tím myslel a řekl , že všechno i to okolo něj, jako to všechno, drama, lež v médiích a vnímání jeho a že mají sotva čas na svoje vedlejší činnosti, on to prostě miluje. Protože to dělá kvůli miliónům fanoušků. 

Nevím, proč mě to teď napadlo. Usmál se. Měl stejný úsmev jako tu noc. 

Byla jsem úplně zamyšlená, že jsem si nevšimla, že kluci už skoro končí. Nezačalo to před chvilkou? Zpívali pár písniček... měli přestávky.. znovu zase zpívali a už to je skoro na konci? 

Jde to příliš rychle. 

"Poslední píseň patří mezi moje oblíbené." Řekl jeden z kluků. Začnou hrát Don't Forget Where You Belong. Tahle píseň je taky moje oblíbená. 

Koncert skončil příliš rychle a kluky budu vidět za pár minut,ale přála jsem si aby mohli zpívat dýl. 

"Arianna!" Zakřičel někdo zamnou. 

Nahodila jsem úsměv předtím, než jsem se otočila na fanoušky. Upřímně, nečekala jsem, že mě dnes večer někdo pozná. Hodně moc miluju fanoušky. Někteří jsou stejní jako já. A nemám ráda ty, kteří mě nesnášejí, jednoduše se s nimi moc nebavím. 

Moje šťastná nálada trvala  chvíli, protože člověk, který mě volal není moc fanoušek. Není to ani ochranka nebo někdo blízký. Je to sama Catherine. 

"Proč si mi nezvedala mobil?" 

"Ty jsi mi volala?" Lapala jsem po dechu. 

"Není čas na vtipy. Musíme jít do zákulisí."  Řekla. 

"Proč?" 

"Měla sis zkontrolovat svoji hlasovou schránku, věděla by jsi to." Štěkla po mě. 

"Nezkontrolovala jsem si ji. To je škoda.." 

jen si povzdychla, chytla mě za zápěstí a vede mě do zákulisí. Dostali jsme se do malé bílé místnosti s malým stolem, jen zasténala a něco si pro sebe zamumlala. "Nikam nechoď." Řekla předtím, než odešla. 

Sedla jsem si na jednu ze tří židlí a na několik minut jsem se dívala na nudné bílé stěny. na stole je černé pero a vedle smlouva, která vypadá přesně jako ta, kterou jsem podepisovala. 

Podívala jsme se do ni. Samé papíry. Nudné, nekonečné papírování. 

"Posaď se." Do místnosti přišla Catherine spolu s Harrym, který vypadá naštvaně a podrážděně. Zavřela jsem smlouvu, jakmile jsme si uvědomila, že je pořád otevřená. Catherine přišla k nám s jejími klapacími boty. "Víte co je dnes za datum?" 

"Ano." Řekli jsme oba naráz. Podívali jsme se na sebe a usmáli se. 

"Dobře." Pokračuje Catherine a dá di dolů brýle. "Smlouva dnes končí." 

"Jo vím." 

"Musíme dokončit papírování." Vysvětluje, otevřela smlouvu a listuje stránkami a několik papírů z ní vypadlo. "Musíte to podepsat." 

"Co tam je?" Promluvil Harry. 

"Jen se tam píše, že Arianna již nemusí jednat s pravidli ve smlouvě a taky že ji přestáváme platit." 

"Dobře." Řekla jsem. "To je všechno?" 

"Ano." 

"A potom jsme volní?" Ptám se, a vevnitř sebe se směji nad mým výběrem slov.  

"Ehm, ano." Sedí vzpřímeně, když všechno podepisujeme. "Dobře, teďkom už můžete jít." Usmívá se a podává mi ruku. "Jaký je pocit být sama?" 

"Cože." Ptám se zmateně. 

"Harry musí být nachvilku sám." Catherine pokrčila rameny. "Pro média."  

Hired for Styles (Czech story)Kde žijí příběhy. Začni objevovat