3. Just One Question

8K 363 0
                                    

Předem bych chtěla říct , že jména v příběhu někdy skloňuju a někdy ne. :)

Pane bože, to je Harry Styles. Jde k nám jako první , známý drzý úsměv na jeho obličeji. Cassie mě bouchla loktem a já vykřikla.

"Ahoj" Začal. S každým jeho slovem co řekl mi začali začly letát v břiše motýlci."Kluci by měli za chvíli přijít.Ty jsi?"

"Cassidy Sanders." Cassie hlas je pronikavý a hihňavý. " Ale můžeš mi říkat Cassie nebo Cass.Obě dvě jsou v pohodě" Ona mu říkám o jejím jméně , zatímco já tady nervózně stojím.Zanedlouho vidím Louise , jde směrem k nám , následuje ho Liam,Zayn a Niall. Cassidy se uprostřed věty zastavila , když uviděla Liama.

"A ty jsi?" Harry gestikuluje směrem ke mně, stejně jako zbytek skupiny.Louis zvedl obočí, když se namně podíval. "Arianna ?" Všichni jsme se obrátili na Louise, který odpověděl na otázku pro mě."Pamatuješ, jak jsme se potlali ?" Usmála jsem se a přikývla."Myslela jsem si , že jsi mi lhala !" Skoro křičí ,  Louis a já se smějeme , zatímco kluco vypadají zmateně.

"Vy se znáte ?" Podíval se na nás Liam. Louis jim asi neřekla o dny , kdy jsme se potkali.Oba jsme prikývli. Vysoká, štíhlá žena v obleku stojí vedle nás , zatímco Louis vypráví příběh o tom , jak jsme se potkali.Odkašlala si, když skončil a oznámila klukům, že mají být za 5 minut na jevišti.Zdvořile se omluvili a vydali se do svých šaten.Vysoká žena se na mě podívala a představila se."Catherine Griffiths." Podali jsme si ruce.Cassie se na mě zmateně podívala."Arianna..Arianna Brooks." Dívám se kolem sebe a snažím se přijít na to , proč jsem si podala ruku s touto ženou.

"Pochopila jsem dobře , že znáš Louise?"

"Ano,už jsme se potkali"Jsem nervórní.Udělala jsem něco špatně?."Proč , kdo jste?" Zasmála se nad mojí otázkou a zavrtěla hlavou.

"Jsem součástí managementu. Bylo hezké příjemně s tebou mluvit Arianna"Odcházela směrem k Harryho šatně.

"Ehm,co to sakra bylo?" Zírá namě Cassie. "Nemám ponětí " pokrčila jsem rameny.

Sedíme jen pár metrů od pódia , takže můžeme v klidu sledovat koncert. Cassidy poukazuje na to , že Harry dnes večer není ve své kůži.Je opravdu daleko od kluků, soustředí se na něco jiného než na koncert. Měli malou přestávku a Harry odešel jako první.Vysokého kudrnáče následuje vztek, běžel za tou ženou do místnosti."Wow, zajímalo by mě co se stalo ." Cassie vstala , aby získala lepšípohled do místnosti k které jsou. "Musí to být zlé ". Prikývla jsem.O chvíli později , žena , Catherine vyšla z místnosti a zavolala moje jméno. Udělala jsem něco špatně? . Doprdele. " Co jsi sakra udělala? " Cassie vypadá naštvaně. " Já nevím kurva , Cassie !" Došla jsem k ženě , které blikali perleťově bílé zuby.

"Je nějaký problém ?"

"Ne žádný problém.Jen pro tebe mám jednu otázku." Odmlčela se a vede mě do místnosti z které vyšla.Otočila jsem se a podívala se na Cassie, která vypadá jako by se dívala na poslední díl její oblíbené televizní show. Harry seděl v přední části stolu zaplněn papíry , na vteřinu se na mě podíval. 

"Chtěla by si být přítelkyně Harryho Stylese? "

Hired for Styles (Czech story)Where stories live. Discover now