13. "Winners Don't Cheat"

6.2K 273 3
                                    

Pokoj je chladný; nesjpíš se topení z nějakého důvodu večer vyplo.Probudila jsem se brzy, ještě před východem slunce.Harryho ruky jsou líně obmotány kolem mě.Moje tělo je schouleno proti jeho, tvář mám pohřbenou v jeho nahé hrudi.Jeho tělo mě hřeje, je to příjemný pocit ležet vedle něj.Chrápání mi říká že ještě spí, takže se snažím co nejopatrněji dostat se z jeho objetí, aniž bych ho probudila a zabránila dalším rozpakům.Naštětí se jeho ruky uvolnily, takže je snadné se odtáhnout.Jakmile jsem to udělala, kousek e pohnul, ale neprobudil se,Popadla jsem kosmetickou taštičku a zamířila do koupelny.Tiše jsem se připlížila zase zpátky k posteli, abych se ujistila, že Harry opravdu spí, než se vrátím do sprchy. Voda je horká.Moje sprchy je tak rychlá, jak to jen zvládnu, přece jenom by Harry mohl každou chvíli přijít.Ručník mám bezpečně obmotaný kolem sebe, dveře se otevřeli, Harryho postava je ve dveřích a upřeně na mě hledí. 

"Harry!" Ručník držím pevně. "Vypadni!"                                                                                                                "Ale já musím-" Ukážu na dveře . "Ale já musím čůrat!"                                                                                   "Harry, dej mi deset minut."                                                                                                                                   "Deset minut! Tak dlouho to nevydrřím!"                                                                                                             "Bože, já jsem nahá a je mi zima! Budu mrznout!" Při slově nahá  si olízl rty.Bože to je idiot.                "Harry, vážně se potřebuju obléknout."                                                                                                                "Však se můžeš oblíct, když tu budu" To ne . " Neodejdu, dokud nepoužiju záchod"                                "Fajn." Odešla jsem z koupelny , třesu se zimou a čekám až vyleze.Když konečně po patnácti minutách vyšel ven, měl mokré vlasy a obmotaný ručník kolem pasu."Dobře, už tam můžeš jít zpátky." Prošla jsem kolem něj, spěchala jsem do koupelny a doufala že tam bude ještě teplo.

Stojím v zapařené místnosti, uvolnila jsem se a převlékla jsem se do tepláků a trička.Jsem hotová, opatrně jsem šla zpátky za Harrymu do pokoje a doufala že bude oblečenej.Jo, je. Vzhlédl od místa na posteli a prohlédl si mě od hlavy až k patě."Jdeš na pláž v tomhle?" Sakra, zapomněla jsem na to. "Nojo, kdy vlastně jdeme?"                                                                                                                              "No, řekl jsem Louimu, že tam za 10 minut budeme, ale jestli potřebuješ víc času, můžu zavolat .."  "Ne." Otočila jsem se směrem ke koupelně."Za minutu budu hotová."

Nasadila jsem si mé oblíbené, růžové jednodílné plavky, na to jsem si dala šortky a tílko, ale něčeho jsem si všimla.Díry na pravé straně.Není moc velká, ale de vidět.Nikdo dokonalý by si to nikdy nevzal.S povzdechem jsem si je sundala a strčila je zpátky do kufru; vytáhla jsem jiné, příliš odhalující plavky.Neznamená to , že jsou ošklivé, ale prostě jsem je nikdy nenosila.Nemůžu si něco vzít bez názoru někoho jinýho.No alespoň ukážu piercing v pupíku.Oblíkla jsem si bikiny, na mě šortky a tílko a spěchala jsem zpátky k Harrymu.Už ůžeme vyrazit.

Jakmile jsme vstoupili na horkou pláž, uviděli jsme Louise a Eleanor.Slunce strašně září, coř způsobuje že se potím.El má na sobě květinocé bikiny a Louí modré plavky.Když jsme byli spolu, Eleanor nám navrhla ať se jdeme schladit do vody.Harry přikývl a začal si sundávat košili.Váhavě jsem sundala šortky a tílko a rychle hodila stranou.                                                                                       "Nevěděl jsem že máš propíchlej pupík." Harry na moje břicho zírá snad minutu."Taky bych si ho měl propíchnout." Vtipkuje.                                                                                                                                     Zatímco jsme ve vodě, Eleanor a Louis na nác čekají na písku.Harry poukazuje na pár novinářů a snaží se u mě držet co nejblíž.Když jsem šli z moře směrem k nim, Harry si mě přitáhl blíž a ruku dal kolem mého pasu.  

Po nějakém rozhovoru, Eleanor navrhla že jsi zahrajeme volejbal a že poražení koupí pití.Vlastně, přeju si říct ne, protože na sporty jsem vážně hrozná.Harry s tím souhlasí a Eleanor zašla pro míč.      Hra je vyrovnaná, takže nám stačí jeden bod a vyhrajeme.Louis vyhodil míč do vzduchu, připraven ho odpinknout.Můžu vám říct že to je fakt vysoko, možná to pro ně bude vítězný bod.Otočila jsem se k místu kde stál Harry, jen abych zjistila jestli tak je, ne nebyl.Místo toho stojí hned zamnou, položil ruce na stehna a zvedl mě vysoko nad zem.Není vůbec čas, abych se cítila trapně.Skoro jsem panikařila, když míč mířil přímo na mě.Odpinkla jsem míč přes síť, Louis a El už na to nedosáhli.."Vyhráli jsem" Harry začal běžet kolem sítě, stále mě držel."Prohráli jste a my vyhráli!"

"To není  fér!" Louis protestuje."Podváděl jsi!"                                                                                                   "Vítězové nepodvádějí!" Harry mě konečně položil na zem "Vyhráli jsme!" Louis obrátil oči v sloup.Technicky jsem podváděli."Jste ztraceni." El se chichotala , když Harry tancoval kolem Louiho."Chci Sprite, děkuju, Arianna?"                                                                                                              "Dám si limonádu" Louis přikývl a on a El šli směrem ke stánku s pitím.                                                 "Nevěděl jsem že umíš hrát volejbal." Řekl Harry a olízl si rty.                                                                       "Vlastně neumím." Zasmála jsem se .                                                                          

Hired for Styles (Czech story)Kde žijí příběhy. Začni objevovat