16. Are You Alright?

5.8K 283 1
                                    

Zasténala jsem, když jsem se odpoledne probudila, kvůli bolesti hlavy.Snažila jsem se chodit po hotelovém pokoji, dospěla jsem k závěru, že tu Harry není.Šla jsem tedy zpátk do postele, zalezla jsem pod deku a snažila se ignorovat mou strašnou kocovinu.Usínám, když v tom se zabouchly dveře, čímž se moje bolest hlavy zvýšila.

"Kde jsi byl?" Sedla jsem si, podívala jsem se na Harryho a snažila se skrýt moji kocovinu. "Chyběl jsem ti?" Usmívá se s ďolíčkama na tváři. "Donesl jsem tohle"  Přinesl malou tašku s logem CVS. Z tašky vytáhl Tynetol, láhev s vodou a sladkosti. První po čem jsem sáhla byli léky, proti bolesti hlavy.

"Jak si věděl, že to budu potřebovat?"

"No, včera si dost pila." Začal " pamatuješ si něco?"

"Na některé věci si vzpomínám" Začnu. kousla jsem se do rtu. "Ale z větší části, ne. Proč?"

"Jen mě to zajímá." Zamyslela jsem se nad jeho otázkou. Doufám, že jsem neudělala žádnou blbost. "Jsi v pořádku? Potřebuješ něco? Jestli chceš, můžu ti jít napustit vanu." Zeptal se a sedl si vedle mě na postel. Zamumlala jsem. " Jsem v pořádku", zatímco jsem si třela čelo. "Víš, necítím se dobře."

"Co je?" Chytil moje ruky, dal je pryč a začal mi masírovat spánky. Hned jsem se cítila líp.Řekl mi aby si lehla a stále mi masíruje hlavu. Pomalu jsem usínala, bolest hlavy byla skoro pryč.

Probudila jsem se s hlubokým hlasem Harryho, ale nemluví na mě.

"Protože! Ona spí." Říká do telefonu. "Nebudu ji budit"

"Proč mě nehceš probudit?" Musela jsem ho překvapit, protože se na chvíli zastavil poté, co jsem řekla. "Ehm, Catherine chtěla, abych ti řekl, že zítra odlítá letadlo." Zítra? Cítím se, jako že sem právě... "Tak ona chce, aby jsme šli do Disneylandu, nebo někam večer před odletem."  Zakrývá telefon rukou. "Nemusíme."

"Ne, to je v pořádku, Pojďme." Necítím se už tak hrozně.Tak zlé to nemůže byt.Přikývl a řekl jí, že jsem souhlasila, a za chvíli už jsme na cestě do Disneylandu.

"Nevěděla jsem, že tak brzo odjedu." Pomohl mi ven z auta na parkoviště, hluk v zábavném parku a v okolí na mě nepůsobí moc dobře. "Jsi v pořádku?" 

 "Jsem v pořádku, nemůžeme tenhle výlet urychlit?" Přikývl.

Když jsme šli před bránu, nastal totální chaos.Byl tu velký dav, a to nemluvím o všech novinářích.Harry mě drží za ruku, když procházíme kolem lidí, občas zastavil a vyfotil se s fanynkama.Naši procházku jsme ukončili šálkem čaje a samozdřejmě s novináři za zády.Jakmile jsme si sedli, Harry se mě zeptal, jestli jsem v pořádku.Celou dobu jsme si povídali a potom se mě zase zeptal, jen jsem se usmála. "Harry! Tady! " , Harry" Arianna!" Novináři mi připoměli, proč jsme vlastně tu: publicita. 

Obtočím svoje ruky okolo jeho pasu a moje rty se dotknout jeho, slyším víc cvakání.Harryho dlaň je na mojí tváři, čímž prodlužuje polibek.Když jsem se odtáhla, světlé záblesky fotoaparátů mi vrátili bolest hlavy, ale nic neříkám.Harry si mě přítáhl pro další polibek, potom další, vím, novináři z toh musí šílet.Vypili jsme čaj, potom jsme pokračovali parkem, ale předtím než jsme vyšli se mě Harry zeptal, jestli jsem v pořádku.

Hired for Styles (Czech story)Where stories live. Discover now