7. For the Media

6.6K 291 0
                                    

Buzz, buzz.

Ještě než zkontroluju mobil, obnovím si Tumblr. "Dnes večer v sedm.Oblečení ti doručíme do bytu.-Catherine." Mám jen pát hodin a hádám že mám vypadat slušně.Hodiny se měnili v minuty.Slyšela jsem klepání na dveře.Vyškrábala jsem se na nohy a šla otevřít.Otevřela jsem a stála tam hezká blondýnka.

"Ty musíš být Arianna" Usmála se. " Catherine mě sem poslala abych tě na dnešek připravila, Já jsem Lou."Pane bože, Lou Teasdale mě přišla namalovat.Oplatila jsem jí úsměv, snažím se uklidnit."Nevěděla jsem že přijdeš tak brzy." Podívala jsem se na to co mám na sobě.Šortky a staré tílko a to nemluvím o vlasech, podobají se mopu."Musím vypadat jak bezdomovec."Směje se a zakroutila hlavou."Viděla jsem mnohem horší, věř mi."                                                                                   "Takže, skoč si do sprchy a potom začnem."Přikývla jsem a před odchodem do sprchy se omluvila.

Když jsem se vrátila ze sprchy, šla jsem si sednout na pohovku, kde mě Lou začla dávat make-up, řasenku a další takové věci.Nic jsem k tomu neříkala , ale co mě znepokojovalo je to , co budu mít na sobě.Jakmile dokončila líčení, chvíli se rozmíšlela co mi udělá s vlasy.Když skončila se svou prací úplně , konečně jsem mohla vidět šaty.Dostala jsem modré elegantní šaty, které sahají do půlky stehena vhodné boty na podpadku.Po vyzkoušení šatů se Lou rozzářila.Právě kdy chtěla něco říct ji zazvonil mobil.Je to dlouhý hovor, jen tak vedle ní rozpačitě sedím. Po hovoru se semnou rozloučila a odešla.Na stole mi zavibroval mobil s textem "Jsem na cestě." To je poprvé co mi došla zpráva od Harryho Stylese.Během několika minut stojí u dveří, na sobě má nóbl oblek s modrými knoflíčky.

"Vypadáš nádherně" Řekl. " Ty šaty na tobě vypadají opravdu pěkně."Protočila jsem oči a mám pocit že se načínám červenat.Drze se usmál, snažím se zadržet smích , ale nejde to."ty taky" Jakmile jsme venku, Harry mě vede k limuzíně zaparkované pár metrů od vchodu.Při odchodu mi otevřel dveře, a i ted od auta.Sedl si vedle mě.

"Kam jdee tentokrát?" Zeptala jsem se.                                                                                                             "Do města na módní překlídku." Neměla by trvat dlouho.."Bude tam hodně novinářů.".Když jsme dorazili, moje dveře otevřel svalnatý, velký muž.Počkala jsem na Harryho, aby jsme spolu mohli jít ke vchodu.Blikající světla z fotoaparátů mě na chvíli ohromili, ale už jsem v pořádku. Jakmile jsme uviděli Catherine, hned si Harryho ruka našla cestu k mé.Nenápadně šla směrem k nám.

"Víte kolik je tady novinářů?" Oba jsme se rozhlídli a přikývli."Jestli chcete ten váš vztah prodat, musíte dělat víc než se jen držet za ruce"Zlobí se za náš nedostatek lásky.."Budu vám věřit , nebo budete oba litovat.Uvidíme se na konci show."Přidala s poznámkou a šla ve vchodu, kde si lidé povídají."Opravdu to může udělat?"Podívala jsem se na Harryho, tváří se zamyšleně."Harry?!"

 "Oh , to by ses divila." Ruku dal kolem mého pasu a zavedl mě k molu.Sedli jsme si na vyhrazená místa,dokud svítila světla, snažili jsme se vypadat , že nás zajímá co ten druhý říkal.V polovině přehlídky byla malá přestávka.Harry ukazuje na rozzloběně-vypadající Catherine, která sedí kousek od nás.Co se stalo mě překvapilo.Harry se ke mě pomalu naklonil, jeho baculaté rty se spojili s těmi mými.Zaváhám, nevím jak reagovat.Když jsem chtěla dát do polibku veškeré úsilí, odtáhl se.Než se místnost začala znovu stmívat, všimla jsem si všech blikajících fotoaparátů kolem nás.

"Co to bylo?" Ptám se; byla jsem tím polibkem opravdu překvapená, zvlášť když skončil.                      "Jen něco pro média." Řekl a zaměřil se na show. OH.

Hired for Styles (Czech story)Where stories live. Discover now