30. Cigarettes

5.2K 253 3
                                    

Za případné chyby se omlouvám , vote a comment potěší :)

Hope u like it! :)

"Ahoj." Řekl Harry s úsměvem, když otevřel Zaynovi dveře, který nevypadá příliš zoufale, po hádce s Pezz.

"Ahoj Harry."Řekl. Položila jsem čaj na stůl a pozdravila jsem našeho hosta. Zayn je vždy příliš daleko ode mě, ale nikdy jsem nepřišla na to proč.. "Můžu si sednout?" Harry přikývl. Jakmile jsu v koupelně , sprchuju se dlouho a přemýšlím o svých problémech, většinou zahrnují jméno Cassidy. Ona mi nezavolala, aby mě informovala, že se stěhuje, ale najednou jsem to já, která to přehnala? měla jsem ji zavolat?

Když jsem byla hotová, vyšla jsem z koupelny a uslyšela jak se zavírají dveře od ložnice, takže Harry dovolil Zaynovi přespat. Je tma, jediné světlo , které vidím, je světlo z televize v obýváku. Jsem ráda, že Harry ještě nespí, protože jsem nebyla ještě unavená. Chci se podívat na film a zapomenout na všechen stres.Fanoušci byli v poslední době docela hrubý. Catherine mi před pár dny volala a řekl, aby to šlo všechno, jak do teď. Cassidy našla způsob jak mě ještě víc zranit. Chci ji zavolat, omluvit se a zavěsit, ikdyž vím, že bych toho litovala.

"Ahoj." Řekla jsem, když jsem přišla do obýváku, čekala jsem, že uvidím Harryho a trochu romantiky. Namísto toho tam je Zayn a sleduje nějaký starý černobílý film. Podíval se na mě a potáhl si z cigarety.

"Promiň, nevěděla jsem, že jsi tu." Otočila jsem se, že půjdu do ložnice.

"Můžeš zůstat, jestli chceš." Váhám, protože na jedné straně, nechci jít do postele a přemýšlet o svých problémech celou noc, ale na druhé straně, si nejsem jistá, jestli chci fakt zůstat. Nemyslím si, že jsme kamarádi.Sedla jsem si vedle něj. Zajímalo by mě, co se mezi ním a Perrie stalo.Neměla bych se ptát, ale chci to vědět.Vytáhl další cigaretu a zapálil ji. Zajímalo by mě, kolik jich měl.Musí  být fakt ve stresu.

"Co jdu udělal?" Otočil se ke mě, když jsem se ho zeptala.

"Proč si myslíš, že jsem něco udělal?"

"Myslím, že Perrie není tak , která do začala." Oklepal popel z cigarety do téměř prázdného popelníku. "Co se stalo?"

"Byl jsem blbej.Trošku jsem to přehnal." Přikývla jsem. "Budu se ji muset zítra omluvit a všechno bude v pořádku."  Asi, Jsme potichu. Zayn kouří a dívá se na televizi. Film není mov zajímavý, takže jsem začla přemýšlet nad Cassidy. Proč se ona a Chris rozešli? Teď to musí mít těžký.

Dostala jsem se ze svýho transu, uvědomila si že si koušu nehty.Vidím, jak mi Zayn nabízí svoji poslední cigaretu. "Děje se něco?" Zakroutila jsem hlavou, ale pořád mi ji nabízí. Není to moje první cigareta, když jsem měla osmnáct, Cassidy mi dala jednu ze své skýše.Vzpomínám si jak jsem kašlala a měla nevolnost. Nekouřila jsem celé měsíce., ale potom jsem si jednu dala. Tohle by byla moje třetí. Bylo mi Zayna líto, ale udělám mu laskavost no ne? Jsou pro něj špatné.

"Děkuji" Potáhla jsem si a čekala až zakašlu.

"Přišla někdy výplata nebo tak něco?"

"Prosím?"

"O smlouvě vím všechno , Arianna. Nemusíš se bát." On si asi myslí, že tohle je důvod, proč jsem v takovým stresu?

"Oh. To není co mě trápí." Zayn ví o smlouvě. "Kdo ještě ví o té smlouvě?"

"Ehm, jen já, Louis, Liam a Niall" Přemýšlí. "A samozdřejmě Harry." Přikývla jsem, jsem ráda že to Perrie, Danielle a Eleanor neví. "On ji nedostal, myslím" Harry? 

"Co? Smlouvu?"

"Ne, to chápe všechno, ale nemyslím si, že ji dostane, to jenom ty hraješ svoji úlohu."

"Všechno činy nejsou."

"Podívej, viděli jsme Harryho zraněného, ani předtím a nechceme, aby se to stalo znovu, víš?" 

"Nechápu, jak bych mu měla ublížit."

"Pořád o tobě mluví, když je snáma, Arianna. Jak si se smála nad jeho vtipech, které obvykle nejsou vtipné neho jak si četla knížku , kterou ti doporučil.Nebo jak si roztomilá, když se červenáš...." 

"Co tím chceš říct Zayne?"

"Nemyslím si , že to předstírá, už ne." Nechci nic říkat, ale co mám říct?  Možná se plete nebo možná ne. Doufám, že ne.Přála jsem si, abych si tu cigaretu nedala. "Jen mu prosím neubližuj, dobře?"

"To ne."  Rozhodla jsem se, že půjdu zjistit, jestli i já ... , jestli je všechno pravda. Když nebude , bude to fakt trapný.

Hired for Styles (Czech story)Kde žijí příběhy. Začni objevovat