12. Dibs on the Bed

6.2K 272 0
                                    

Na obličej jsem si nanesla pudr, určený na zakrytí mých případných vad.Dneska se mám setkat s Harrym, takže nemůžu ukázat nějaké chyby.Byla jsem na manikúře a u profesionálního kadeřníka;Mám v plánu dnes vypadat bezvadně nebo podvedu lidi aby si mysleli že jsem. 

Byla jsem letecky převezena do LA na pár koncertů, takže budu trávit několik nocí s Harrym v hotelu.Harry na mě má počkat na letišti, což rozhodně přiláká novináře.Když letadlo začalo klesat, letušky všem připoměli, aby zůstali sedět, dokud bezpečně nepřistaneme.Jakmile jsme dostali povolení, že můžeme vyjít z letadla, popadla jsem kabelku a hledala cestu.Nakonec jsem se dostala do příletové haly a spatřila jsem Harryho, jeho ďolíčky a všechno.Je tady víc noninářů něž jsem čekala;fotoaparáty na každém kroku.Když si mě Harry všimnul, rozběhnul se zamnou a obejmul mě, vyzvedl do vzduchu.Cítila jsem jak mi jde teplo do mých tvářích, ale ignorovala jsem to a snažila se chovaz jako by mi chyběl.Moje ruky jsem obmotala kolem jeho krku.

"Harry" přísně jsem mu zašeptala do ucha, "dusíš mě". Směje se do měho výstřihu, kde je samozdřejmě pohřbena jeho tvář, ignoroval mě."Harry!"                                                                                      "Chyběla jsi mi tak, tak moc, lásko." Směje se a rukama mě drtí.Fajn.Utáhla jsem sevření kolem jeho krku, a tak trochu jsem ho taky dusila.Zakašlal a povolil sevření."Dobře, dobře " . Když mě konečně položil, upravila jsem si košili a chytla jeho ruku.Harryho bodyguardi mi vzali zavazadlo."Jsi připravená na koncert?"                                                                                                                                          "Vlastně, jsem tak trochu unavená." Přinutila jsem se k usměvu, novináři dostali šanci vidět můj usměv."Můžu být v tvojí šatně nebo něco takovýho , než to skončí?"                                                            "Vlastně." Začal."Myslím že tě Catherine chtěla vidět dnes večer v hledišti." Jeho ruka pustila tu mojí a zjistila jsem že ji dal kolem mého pasu."Myslím, že chce abych zpíval tvým směrem".Novináři nás sledují až k Harryho autu.Čekám až odejdou, abych mohla zase zkontrolovat svůj make-up.Musím vypadat dobře.Harry se na mě se smíchem podíval.

"Vypadáš dobře".Harryho auto vjelo na vyhrazené místo a vystoupili jsme.Muž nás vede dovnitř velké budovy, později mě doprovázel k publiku.Zanedlouho se ztlumili světla.Fanynka vedlě mě si uvědomila, že jsu Harryho přítelkyně, zeptala se mě o fotku. což vyvolalo pozornost od dalších fanynek.Dokud nepřišli kluci na jeviště tak jsem si snimi zdvořile povídala.                                              Během několika prvních písní, to vypadá , že Harry zapoměl ke mě zpívat.Po krátké přestávce se ale jeho pamět osvěžila, což znaména že mu to Catherine připoměla.Když kluci zpívají Back for You , Harry sotva přerušuje oční kontakt semnou.Holky kolem mě ječí, když ukazuje naším směrem, všechny si myslí , že písnička je věnována jim.Rock me je další písnička.V refrénu se dívá přímo na mě a dělá několik hodně nepříjemných 'tanečních pohybů', ječí smíchy. když jsem na něj střelila rozzlobená pohled a zavrtěla hlavou.Neskončil, ale , tone.Během Kiss You na mě dělá ponižující obličeje.

Jak se koncert blížil ke svému konci, byla jsem přijata do zákulisí, ale nestihla jsem se rozloučit s fanynkama. které jsem potkala.Když jsem šla k Harrymu, mluvil s Liamem a Louim.Liam dokončil co říkal a šel do své šatny, nechal nás tam s Louisem.Harry se podíval na mě, samozdřejmě se bavil sám se sebou

"Líbil se ti můj tanec?" Směje se. " Během Rock me?" Loui se taky směje.Asi si vzpomněl, jak sem se na něj nepohodlně podívala, cítím jak mám teplé tváře."Podívej se na ni! Ona se červená !" Můj obličej je ještě víc teplejší."Louisi" To je Eleanor.Díky bohu.Jde k nám, mě a Harrymu věnovala rychlé ahoj."Už ses jich ptal?"                                                                                                                               "Oh, dobře." Louis začal." Chtěli byste jít snámi zítra na pláž?"Podíval se na mě a potom na Harryho."Jako dvojté rande?"                                                                                                                                "No, nic neděláme." Harryho oči se setkali s těmi mými."Co myslíš?" Přikývla jsem."Tak potom je to rande." Rozloučili jsme se, Louis a Eleanor šli směrem k východu a byvili se o koncertu.Harry mě vede ven z budovy, zachvíli jsem byli v autě na cestě do hotelu.

V hotelu poté, co jsme prošli roj novinářů, rozhlížím se po pokoji, je tu jen jedna postel.                        "Zamlouvám se postel"Skoro křičím, abych se ujistila že mě slyší.Jen se směje.Moje zavazadla jsou už v místnosti.Okamžitě jsem otevřela kufr, hledám nějaké pyžamo a kartáček na zuby.Když jsem to konečně našla, vydala jsem se směrem do koupelny, přpravit se do postele.                           Vyšla jsem z koupelny a všimla si Harryho, že se taky změnil.Jestli se to tak dá říct.Všechno co má na sobě jsou kraťase.Ne košile, jen kraťase."Vezměš si nějaké oblečení, nebo?"                                 "Co?" Podívá se na svou odhalenou hruď."Je tu vedro." Protočila jsem oči.Pohl se ze svého místa a odešel do koupelny, nejspíš si vyčistit zuby.Jakmile byl pryč, skočila jsem do mé postele, hmm jak pohodlné.Konečně a vypínám do režimu spánku, ucítila jsem jak se postel prohla, potom se pokrývka začla posouvat.Bude spát semnou v posteli! 

"Co to sakra děláš?" Sedla jsem si.                                                                                                                    "Emh, spím?" Shasl světlo.                                                                                                                                   "Tady ne , ty ne !" Snažím se ho vytlačit z postele , ale neustoupil."Volala jsem na tebe, že si zamlouvám postel!"                                                                                                                                                 "Jasně, promiň" Odmlčel se."Jestli chceš můžu spát na podlaze." Sakra, on ví, že mu to nemůžu udělat. "Ne, můžeš zůstat." Vzdychla jsem. "Myslím "                                                                                      "Dobře" Uslyšela jsem jeho úsměv, přesunula jsem se na levou stranu postele, snažím se zabránit jakémukoli kontaktu s ním."Dobrou"                                                                                                     

Hired for Styles (Czech story)Where stories live. Discover now