9. "Pick a Movie"

6.4K 299 4
                                    

Vote a comment potěší :3 :)

Venku a mě čeká auto, pořád troubí.Popadla jsem kabelku a běžela k autu, byla jsem překvapena že Harry v autě nebyl.Nejspíš už tam je.Když mě vytáhli do zábavního centra, tak se koncert asi koná tu.Moje dveře se okamžitě otevřely a byla jsem zavedena do zákulisí.Dokud klukům neřekli , že je všechno připraveno, stále mluvili s fanykami.Catherine si kě mě vykračuje, stála u dveří jako ztracená pes.Chytla mě za ruku a táhla k Harryho šatně.

"Měla by jsi teď být smutná, protože tohle je poslední poslední "den" s Harrym po zbytek tour, jinak." Varuje mě. "Jo mimochodem , zapoměla jsem ti říct, že Harry s tebou stráví noc v tvým bytě." Co ? dělá si srandu?."Tím se média nají až až; Harry odejde zítra brzo ráno.To on přišel s tím nápadem, nikdy by mě to nenapadlo."Když jsem chtěla začít protestovat, odtáhla mě do prázdné místnosti a nechala mě tam, ale za chvíli přišel Harry. "Co jsi to udělal?" Zlostně se na něj dívám a čekám na odpověď , ale místo toho se na mě tázavě podíval. "Ty u mě budeš spát ? " Potlačuje smích.

"Měl to být jen vtip." Směje se. "ale Catherine to vzala vážně a dokonce mě nazvala géniem." Protočila jsem oči. už divím titulky v každém časopisu a nový článek na zemi : Harry a jeho přítelkyně mají párty na rozloučenou ( v jejím bytě!) Harry odjíždí na tour , tak ať má na co vzpomínat "Harriana" dostala novou úrověň.                                                                                                                                                                                                                                                                           "Arianna?" Něco řekl, čímž mě vytáhl z transu.Čekám až obrátím svou pozornost na něj."Bude to v pořádku, opravdu potřebujeme náš vztak prodat, dobrý?" Přikývla jsem.Nějaký muž zaklepal na dveře a zakřičel "pět", což Harryho donutilo, aby se z místnosti omluvil.Sedla jsem si na gauč a otevřela se na svým mobilu Tumbrl.

Ani jsem nepostřehla že koncert už skočil, Harry stál zase u mě."Pojď, musíme jít." Než jsme stihli vstoupit do Harryho auta , obklopuje nás roj fanynek.Některé si řekli o fotku , některé o podpis.Konečně jsem přijeli na parkoviště u mého domu, chtěla jsem otevřít dveře, ale Harry mě předběhnul a otevřel je.Následoval mě až do bytu, jakmile vstoupil , choval se jak doma."Co chceš dělat?" Rozhlíží se po obývacím pokoji a přišel k mé televizi. "Chceš se dívat na film?" 

"Vlastně , chtěla sem jít do postele." Pokrčila jsem rameny. "Ale můžeš se dívat na co chceš." Stála jsem na chodbě, protože se chci vyhnout dvou-hodinovému tichu."Ne, měla by jsi zůstat, vyber film." Než jsem stihla utíct, jeho ruka chytla tu mojí."Prosím" S povzdechem jsem popadla první film , který jsem viděla a vložila ho do DVD přehrávače, aniž bych si uvědomila že to je horor.To ale neznamená, že nemám ráda strašidelné filmy , jen jsem hrozný člověk ve sledování těchto filmů.Harry shasnul světlo a posadil se na podlahu, címž mi uvolnil místo na pohovce.

Po 20 minutách filmu se schovávám za polštář a při každém znaku mluvící postavy si zakryju oči.Nevšimla jsem si, že Harry vstal a sedl si vedlě me."Jsi v pořádku?" Vykřikla jsem, když jsem uslyšela a jeho temnou postavu vedle mě.Směje se asi dobrou minutu."Ty se bojíš? Jestli chceš můžeme se dívat na něco jinýho."

"Ne, vpohodě." Po několika sekundách, než odvrátila pohled strašidelná holčička, jsem vrátila sou pozornost k filmu.Harryho tvář se odvrátila od filmu ke mě.Červená se, když jsem si všimla že má taky strach.Chtěla jsem se mu začít smát , že je slaboch.Naklonil se ke mě.Nemusí to udělat, vždyť tady nejsou žádné kamery.V tom napětí jsem zaječela a Harry uskočil.

"Myslím, že už je čas jít spát" Usmála jsem se a snažila se vstát."Dobrou" .                                             "Jo, dobrou noc"Vešla jsem do haly, našla jsem svoje dveře od pokoje a hned je za sebou zamkla.

              Chystal se mě políbit?

Hired for Styles (Czech story)Where stories live. Discover now