38. "That's ridiculous"

4.6K 229 1
                                    

Tak jak ste někteří očekávali :/ :) 

Harry rychle vstal, jakoby byl v rozpacích, že nás jeho máma vidí tak blízko u sebe. Vsadím se, že se červená. 

"Ehm, jasně." Vstal z postele, následoval svoji mámu na chodbu a zavřel za sebou dveře a nechal mě samotnou v té tmě. Musí to být něco důležitého, proč nepočkala do rána? 

Jsem zvědavá co se děje, tak jsem vstala z postele a přešla ke dveřím a poslouchala jsem. Anne mluvila potichu, nemůžu rozeznat, co říká. 

"Mami, já nevím  proč .." Harryho hlas byl slyšet jasně, ale potom ztichl. Anne mluvila něco o obýváku, za několik sekund jsem couvala zpátky k posteli. 

Moje nohy mě donesli k posteli, kde jsem si sedla, opřela se o čelo postele a přemýšlela.  Možná že nechce, aby jsme spolu spali. Bylo by to pochopitelné. Ale proč se bavila o obýváku? COkdyž ví o smlouvě? Nikdy mi nebude věřit. Nikdo v rodině mi nebude věřit. Doufám, že to není ono. Doufám, že viděla můj starý Twitter a nebo něco, byla bych ráda , kdyby si myslela, že jsem pořád velká fanynka.  Možná nad tím moc přemýšlím. Asi si chtěla soukromě popovídat, jako matka a syn. Musím si oddychnout, asi to není nic důležitého. 

Můj mobil zapípal a zasvítil, mám novou sms-ku. Je to z managementu. " Fotka s rodinou a poslat ji na Twitter - C ." Fajn. 

Nemá smysl se pokoušet o spánek, když je Harry pryč. Musím se sním mazlit. Je jako velký plyšový medvídek. Taky musím vědět, o čem se bavili s Anne.  Ikdyž to není moje věc, ale klidně to může být o mně. 

Cokdyž mě nemá ráda? Kurva, vsadím se, že mě nenávidí a jen čekala aby aby to řekla Harrymu. Možná mě i Gemma nenávidí. CO si o mě Harryho rodina myslí, je pro mě fakt důležité. 

"Ona ne!" Ozval se Harryho hlas z obýváku, asi po deseti minutách. CO ho tak naštvalo?  Určitě se baví o mě. Ona ne, Kdo jiný by to byl? 

Nikdy jsem neslyšela Harryho tak křičet, musí to být něco důležitého. 

Kroky jsou hlasitější, Harry přišel a třísknul s dveřmi. Došel k vypínači a rozsvítil pokoj. Je zamračený, zatíná pěsti.. Nejsem si jistá, jestli se ho mám zeptat, co se stalo, ale nechci na něho tlačit. Nikdy tak naštvaně nevypadal. 

Hrábl si rukou do vlasů a posadil se na postel vedle mě. Sedíme potichu, Harry si hraje s rukama a rozhlíží se po pokoji. 

"Chceš si o tom promluvit?" Zeptala jsem se, když vypadá, že se uklidnil. 

"Jo." jeho hlas je pomalý a klidný, vůbec není naštvaný, jak jsem čekala. Neříkám nic, jen přikývnu. Začne, až bude připravený. Jeho levá ruka vzala moji pravou ruku a začal si hrát s mým náramkem. "Catherine ji volala." Skoro jsem se udusila. 

"Co? Proč?" 

"Připravovala ju na tebe a něco ji o tobě řekla." Jeho ruka klesá dolů. "Máme chtěla vědět proč ji volala." 

"Takže si ji to řekl?" Ztrácí se mi hlas. "Ví to ?" 

"Nemohl jsem jí lhát." Samozdřejmě že nemohl. On je tak sladký. "Já nevím, proč ji Catherine volala. Je mi to fakt líto."  

"Neomlouvej se Harry." Položila jsem ji hlavu na jeho rameno. "Takže, teď mě nenávidí?" Neodpovídá. "Mlčení beru jako ano." 

"Ne... ona.. " Super. Musí mě mít ráda ještě víc. 

"Ví o tom Gemma? " 

"Nemyslím si. Už byla v posteli. Asi ji to řekne potom." To je úleva.  Robin asi o tom taky ví, tak aspoň Gemma ne, zatím. 

"Upřímně? Nesnáším Catherine." Zasmál se a zavrtěl hlavou. 

"Napsala mi, aby jsme se zítra vyfotili. Bude to zajímavé." 

"Taky ti psala? Sakra, ona se fakt nikdy nezastaví." Slyšela jsem jak se zasmál, než zhasl světlo. 

"Divím se, že to nenapsala ani mojí mámě." Usměju se. Když se vrátí zpět do postele, opřel si hlavu o čelo postele, takže jsem se otočila, abych ležela vedle něj. Moje oči jsou pořád otevřené, moje hlava je plná otázek. 

"Harry?" 

"Hm?" 

"Proč jsi byl tak naštvaný, když si se vrátil?" Jeho dech se zrychlil. "Ona, ehm..." Odmlčel se, hledá slova. "Myslí si, že mě využíváš. Kvůli  penězům." Oh, ona mě fakt nenávidí.  

"To je směšné." Čekám, až něco řekne, ale on nic. "Harry víš, že by jsem to neudělala, že ano?" 

"Jo, samozdřejmě." V to doufám.  "Dobrou noc, Lásko." Dostanu pár polibků, než si položil hlavu na polštář. "Dostane se přes to, dobře.? Moje máma to pochopí, jasně?" 

"Jo." Vlastně si nejsem tak jistá. "Dobrou noc miláčku." 

Hired for Styles (Czech story)Where stories live. Discover now