4. Why Me?

7.6K 315 1
                                    

Prosím vote+comment , chci vědět váš názor :) 

"Díky mediím ho všichni znají jako 'děvkaře' , ale on takový není." Vysvětluje mi Catherine, když se Harry vrací zpět na jeviště."Hledali jsme pro něj dívku,aby jsme zabránili těm řečím , které o něm říkají..alespon na pár měsíců." Tázavě jsem se na ni podívala. " Proč já? "

"Louis tě zná , takže bysme mohli říct, že patříš k Harrymu , no a konečně ste se potkali." pokračuje . " a od té doby co jsi tady si neřekla víc jak tři věty.Hledali jsme pro něj klidnou dívku; tu , která médiím moc nenamluví.Nejsi slavná, nebudeš mít interview , takže  nic neprozradíš." Jen jsem přikývla."Máš tedy zájem ?".

"Mám čas na rozmyšlenou ?" Vím , jak hodně nenávistné jsou přítelkyně.Sakra, nenáviděla bych kohokoli , kdo by byl s Harrym sám. "Odpověď potřebujeme na do konce koncertu." Mám necelou hodinu. " Slyšeli jsme co píší v magazínu TeenScoop , nějaký příběh o Harrym-Lamači srdí , a nepotřebujeme žádné další špatné zprávy o něm." Znovu jsem přikývla.

"Takže , co se stane když řeknu ano?"

"No, za prvé musíme podepsat smlouvu , která říká , že budeš Harryho přítelkyně po dobu 12-ti měsíců.Nesmíš nikou říct, hlavně médiím, že si s námi podepsala smlouvu.Na oplátku ti budeme platit 1500 dolarů týdně, také ti poskytneme oblečení , když půjdete s Harrym na slavností události a podobně.Když smlouvu porušíš, přestaneme ti platit a můžeme tě i zažalovat."

"Mohu o tom popřemýšlet? Dala bych vám vědět na konci koncertu." Přikývla."Jen to nikomu neříkej , hlavně né té upištěnéé kamarádce" Zavedla mě zpátky ke Cassidy a střelila po mě pohled 'Mlč'.

"Co to bylo?" Obrátila se ke mně Cassie " co jsi udělala?" .."Hm, chtěla vědět , ehm" Lež , lež , lež."chtěla vědět jestli sem nikomu neřekla o tom jak jsem se setkala s Louisem , víš , ve vězení?" Spokojeně přikývla s mojí odpovědí . UF.

Chodit s Harrym Stylesem je určitě sen každé holky , ale já nevím , jestli to dokážu.Za prvé , každý mě bude nenávidět , dokonce i kluci.Zejména Harry , protože je to vlastně nucení.Kdybych řekla ne , pravděpodobně by uzavřeli smlouvu s nějakou jinou holkou , myslím.Který idiot by odmítl příležitost jako je tato? Chodit rok s Harrym Stylesem? Byla bych blbá kdybych neřekla ano.Myslím, že jsem jim ušetřila práci s hledáním nové holky , pravda? Za nějakých 20minut bude koncert u konce a Cassie bude mluvit zase s kluky , ale Harry tam nejspíš nebude.

"Arianna?" Cassie a já jsme se otočili a viděli Catherine. "Harry s tebou chce mluvit"Zhluboka jsem se nadechla a vyměnila si s kluky oluvné pohledy..Cass zavrčela , když jsem odcházela.Catherine mě vede do Harryho šatny, v které ale nebyl. "Harry je na toaletě"Vysvětluje "Jak si se rozhodla?"

"Ano" Zkousla jsem si ret. "Kde to mám podepsat ? " její tvář se rozzářila, podala mi složku s poměrně velkým balíčkem.Sama mi řekla že potřebuje podpis a vyplnit moji adresu a číslo.Harry vešel do místnosti."Harry vím , že jste se s Arianna už potkali." Catherine se na něj podívala.To bude trapné."Bude s tebou odedneška pracovat." Přinutil se k úsměvu a nabídli mi ruku . "Tak teď je to oficiální! Arianna máš twitter?" Zakroutila jsem hlavou. Odmítám ji říct svůj twitter , věnovaný One direction."Dobře, uděláme ti ho později.Harry vyměn si s Arianna číslo." Udělali jsme to.Potom nás zavedla zpátky ke klukům a Cassidy, zřejmě jsou zapojeni do velmi vážné konverzace.Harry si odkašlal, když ho Catherine šťouchla, všichni nám začli věnovat pozornost."Ehm, já jsem vám chtěl oznámit" pomalu začal." Arianna a já spolu odedneška chodíme".To bylo to nejvíc nepříjemné oznámení , co jsem kdy slyšela.Cassidy lapá po dechu, kluci nevypadají překvapeně , jako věděli že se to stane.

"Dobře , měli bychom už všichni už jít" Catherine přerušila trapné ticho."Harry a Arianna mají zítra rance a nechceme aby byli unavení." Cassidy na mě nevěřícně zírá , snažím se skrýt svůj pohled.Zítra?  Když mě a Cassidy vedou ven, Catherine si mě odtáhla stranou."Harry tě zítra  vyzvedne v tvým bytě" Zašeptala a otočila se k východu.Došla jsem ke Cassidy a šly společně do auta. V autě mě bombarduje otázkami na které ani nevím jak odpovědět. 

----------

Tuhle část bych chtěla věnovat mé nejlepší kamarádce Verunce :3 to ona mě donutila ať to sem dám, sevším mi vždycky pomůže , takže děkuju a mám tě ráda :3 :) 

Hired for Styles (Czech story)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt