1. Yes, Officer?

19.1K 424 7
                                    

Opravdu se omlouvám když , některé věty nebudou dávat smysl :D :))

Doprdele. To jsou sirény ?

"Cass schovej to !", křičím. Natáhla jsem se a ztišila rádio. Kroutí se na sedadle spolujezdce a snaží se přijít na to , jak se toho zbavit. Když důstojík opustil svoje auto , rychle to schovala to přihrádky. "Měly jsme štěstí.".Začla jsem stahovat okýnko.

"Doprdele , nemůžou mě znovut chytit." Slyšela jsem mumla Cassie.

"Dobré odpoledne , jsem důstojník Blind." Přikývla jsem.

"Co se děje pane?"

"Jely jste rychle a ani jedna z vás nemá bezpečnostní pás." Poukazuje.Podívám se dolů , no jistě . Má pravdu."Řidičský a technický průkaz , prosím."

"Uh , ano , počkejte."Zamumlala jsem a hledala své doklady.Sáhla jsem na přihrádku, Cassidy znervóznila. Když jsem ji otevřela,tráva byla vidět.Nebylo možný, aby si toho nevšiml , no pokud by teda žil podle svého jména. ( Blind=slepý ). "Kurva"

"Budu vás muset požádat , aby jste si vystoupily z auta, obě dvě"

O chvíli později, poté, co jsme si vyslechli všechny naše práva , Cass a já jsme vyslýchány policistou jen pár mětrů od auta.

"Bylo to moje , ona o ničem nevěděla." Lžu. Myslím, že je lepší , aby v tom byla jen jedna z nás , než obě.Cass mě nechápe , samozdřejmě , občas mi posíla divné pohledy , ale hraje dál .

Po nějakém argumentu jsem v zadní části nedostatečně osvětleného policejního vozu , vedle mě sedí nějaká snobsky vyhlížející blondýnka v krátkých šatech.A další lidi ve voze jsou dva kluci napříč od nás , ale jsou odděleni vrstvou skla. Jeden vypadá docela vyzáble a na tričku má zvratky. Ten druhý má na tváři modřinu.Vypadá docela nepříjemně,dodávku si prohlíží s odporem a pak se jeho oči setkaly s těmi mými.Rychle jsem se podívala pryč a na mých tvářích citila teplo. Mám pocit , jako bych ho už někde viděla , ale nejsu si jístá. V dodávce je příšerná tma.

"Co jsi udělala?" Blondýna se mě podívala jako bych byla nějaký zvíře.Fajn , proč si neudělat srandu? . Usmála jsem se.

"Bodla tu děvku.Naprosto si o to prosila." Podívala se na mě s hrůzou, rozesmála mě."A co ty ?".

"Já-já " Její koktání ě rozesmálo ještě víc.Ta skutečnost že ona si fakt myslí , že jsem někoho bodla je prostě k popukání . "Ukradla jsem šaty od Kohls" WOW " Moc jsem je chtěla, ale zapoměla jsem si doma kreditku.Snažila jsem se jim vysvětlit , aby zavolali tátovi a on by je zaplatil, ale neposlouchali mě. " Chudáčku

"Co" Moje oči zase zamířili k tomu klukovi, zdá se , že se nám směje.Začal se smát ještě víc když si "zlodějka-šatů" od mě odsedla.Podíval se na mě, modré oči chytali tlumené světlo,něco říkal , ale nemůžu rozeznat co.

Jakmile jsme vyšli z dodávky, blondýnu a mě zavedli do malé vězeňské cely vedle kluka , který tu byl asi přes noc. Místnost je prázdná, s vůní pižma.Nikdo nemluví, jen se rozhlížíme okolo. Začalo mi kručet v břiše , aspon tady na chvíli nebude ticho.

"Jsem Arianna " Podala jsem ji ruku na pozdrav, ale odmítla ji.Dobře , vpohodě.

"Emily" Přistoupila k mřížím a mluví k důstojníkovi. "Můžu si zavolat ?" Podíval se na ni a přikývl. Propadla telefon a vytočila číslo."Tati to jsem já, Em.Jsem v nějaké špinavé cele na stanici městské polici! Nevěřil bys mi , ale jsem tady s nějakou šílenou kriminální holkou!" Důstojník se na mě podíval a já jen pokrčila rameny. Potom co zavěsila provedla nějaký tanec a vrátila mu telefon zpět."Přijde si pro mě" Hloupě se uculila.

Důstojník mi nabídl mobil , zkusím zavolat sestře. Žádná odpověď.Nemůžu to říct rodičům, určitě by tady udělali scénu.Zkusím Cassidy ale ta mě vyzvednout nemůže.Jaká skvělá kamarádka.Povzdychla jsem si a vrátila mu mobil zpět."Co se stane s mým autem?". Zeptala jsem se policisty."Odtáhneme ho".Fantastický.Posadila jsem se na chladnou a studenou postel.Budu si musetna to zvyknout , pokud tady strávím noc.Zaslechla jsem zavrzání dveří , což mě donutilo se podívat.Je toten kluk s modrýma očima. Je veden směrem k hlavní místnosti. Otočil se a než odešel na mě kývl.Usmála jsem se a přemýšlela co asi tak udělal , že se sem dostal.

"Viděla jsi to? Ten kluk se na mě podíval" Vykřikla Emily.Protočila jsem oči , doufám že ji otec vyzvedne brzo.Důstojník odpočíval mimo naši celu,posadil se a něco si mumlá, vstal a odešel pryč.Moje obočí zvrásní, když uslyším hluboký hlas z dálky. Kroky jsou těžší a zesilují. Ani nevím jak, ale zase zírám na modrookýho kluka. Úšklebek opustil mé rty, když policista odemkl celu. Soud prý nedostanu, je to vyřešený, vrátili mi mobil a klíče od auta.Modrooký kluk a já jdeme ven ze stanice.

"Znám tě?" Prohlížím si ho od hlavy až k patě,snažím si vzpomenout. Opravdu vypadá, ne, to nemůže být pravda."Možná, Jak se jmenuješ , zlato?" Projevuje se britský přízvuk. Je o několik centimetrů menší než já , takže se cítím jako obr."Arianna , ty?" Má stejné vlastnosti jako - .

"Louis" Pane bože. To je on . Louis Tomlinson , kurva.Jeho ruka se natáhla na pozdrav.Jakmile jsme si podali ruce , zasmál se.Zvedla jsem obočí na otázku. " co jsi udělala té blondýně, že se tě tak bála?". "Já, ehm, řekla jsem ji že sem někoho bodla" Když se dívá má otevřená ústa."ale neudělala jsem to, jen jsem jí to řekla.Chytli mě s trávou v autě" Jeho výraz se změnil. "Technicky to ani nebylo moje.Co jsi udělal ty a proč jsi mě zachránil?". Nadechl se.

"Rval jsem se v nějakým baru" Zamumlal " a slyšel jsem že ses snažila někomu zavolat na tvojí kauci.Měl tě někdo vyzvednout?" Zavrtěla jsem hlavou . " Nechtěl jsem, aby v cele někdo zůstal přes noc". Musím se smát. " A policista byl kokot". " Jo díky " Řeknu. Proč jsem tak trapná?. "Žádný problém,Jestli chceš můžu ti zavolat taxi?" Prikývla jsem, snažím se dzžet zpátky o žádost o fotku.Brzy přijelo žluté taxi , Louis a já jsme se rozloučili , zase jsem mu poděkovala za veškerou pomoc a než jsem nastoupila do auta , vidím ho jak odemyká drahé černé auto.

Nikdo tomu nebude věřit , co se mi dnes stalo.

Hired for Styles (Czech story)Where stories live. Discover now