26. Curly Haired, Drunken Mess

5.5K 228 0
                                    

Další kapitola bude nejspíš ve čtvrtek nebo v pátek ;) 

HOPE U LIKE IT :) 

"Arianna?" Jeho hlas je netrpělivý. "Ano?" 

"Máme ještě 45minut.Jsi si jistá , že chceš jít?" Chtěl mi ukázat Londýn a dnes se rozhodl, že navštívíme nějaký klub na západní straně.Vzdychla jsem a stále si nebyla jistá, co si mám udělat s vlasy, otevřeli se dveře.

"Nemůžu jít takto ven, co si.." Stopl mě. " Přestaň se pořád starat o to, co si ostatní myslí. Vypadáš dobře, jestli se ptáš a teď už pojď." 

"V pořádku?" Otočila jsem se k zrcadlu,Oblečení není tak špatné, zvolila jsem černé šaty a boty na podpatku.Vlasy jsem měla na jedné straně.Možná jsem si je měla vyžehlit. "Jsi ohromující, tak už pojď." Když bych zůstala dlouho před zrcadlem, zhodnotila jsem se že už jsi připravená. "Dobře." Udělal malý vítězný taneček, vzala jsem si kabelku. 

Jakmile jsme se dostali ke klubu , jsme bombardováni novináři.Vím, že jsou kluci slavní, ale doprdele musí být novináři všude? Harry mě chytil za ruku a tahá dovnitř, pryč od všech blikajících světel. 

"Harry!" Oba jsme se otočili, Grimmy na nás mává a v druhé ruce má drink.Harryho ruka je okolo mého pasu, ikdyž tady nejsou žádní novináři. "Podívej kdo tu je!" Ukáže na vysoké muže.Harry se sním začal bavit, ani nevím o čem, zachvilku jsem se začala nudit. Pořád čekám až rozhovor skončí, ale nic. 

"Uvidíme se u baru, tak za 15minut?" Nechci být hrubá, ale mám pocit, že ten rozhovor trvá celou věčnost, ale aspoň si dám nějaký drink.Váhá s odpovědí, jako bych se mu mohla ztratit nebo tak něco. "Dobře." Usmála jsem se a všem se omluvila a šla k baru. "Patnáct minut! Nezapomeň!" Křičí na mě Harry,Dav lidí tancuje, a kdo ví, co dělají na druhém poschodí, kde je hudba hlasitější. Rozhodla jsem se, že v davu zůstanu pár minut, něž jsi půjdu dát něco k pití.Asi po třech písničkách jsem si všimla, jak se na mě dívají, ale ignorovala jsem je a šla k baru. 

Hned jak jsem se posadila, jsem zkontrovala čas,.Pořád mám chvilku pro sebe.Chystám si něco objednat, když jsem čekala na Harryho.Barman přede mě položil skleničku s červenou tekutinou. "Promiňte " Křičím a snažím se upoutat jeho pozornost. "Tohle jsem si neobjednala." Barman mi vysvětluje, že mi to někdo objednal, moje první myšlanka byla Harry.Hledala jsem ho ze stoličky a doufala, že ho nebudu dlouho hledat. Kudrlinky upoutali moji pozornost o několik metrů dál, ale nebyla jsem si jistá , jestli to je Harry, protože mi pár lidí blokuje výhled. 

Jakmile jsem dostala šanci se podívat, jestli to je nakonec Harry, někdo si vedle mě sedl. Okamžitě jsem se na něho podívala, čekala jsem, že uvidím úsměv s ďolíčky, ale místo toho mě pozdravila neznámá tvář.

"Nechutná ti?" Muž ukazuje na moji skleničku. 

"Příliš ovocný." Postavím se prohlídnu si ho od hlavy až k patě.Má sladký úsměv, ale první věc, které jsem si všimla byla jizva na levé straně tváře.To ho dělá nebezpečným. 

"Dopravní nehoda." Řekl, když uviděl kam se dívám. "Omlouvám se ." Pokrčil rameny a pokračujeme v konverzaci.Je to fakt pěkný, veselý chlapík, nevím proč ale připomíná mi mýho bratrance.Chystám se zeptat jak se jmenuje, ale kudrnaté vlasy, opilý, přijde k nám a skočí do rohovoru.

"Ona je semnou, kamaráde." jeho slova jsou nesrozumitelná." Arianna, čekal jsem tě." Doprdele, zapoměla jsem. "Kde jsi byl?" 

"Byl jsem tam!" Omluvně se podívám na svého nového kamaráda, chystal se k odchodu. "Kolik si toho vypil?" Harry pokrčí rameny a podíval se na mého kamaráda, když už byl v nedohledu. 

"Kdo to byl?" Sedl si ke mě. 

"Já nevím, nějaký kluk." Odpovím. "Harry, kolik si toho vypil?" 

"Proč si sním tak dlouho mluvila?" Neustále měnil téma, ikdyž jsi sem jistá, že tahle informace není důležitá. "Čekal jsem na tebe a ty nikde." 

"Aha." Má ten stejný provinilý pohled, jako když u mě rozbil tu skleničku. 

"Půjdeme už domů, dobře?" Přikývl a chytl mě za ruku. 

Hired for Styles (Czech story)Where stories live. Discover now