21. TV dinners

5.7K 263 2
                                    

Za případné chyby se omlouvám :) 

Dívám se kolem sebe, doufajíc, že uvidím Harryho neposedné kudrlinky.Výkřiky a ječení zesílilo, zachvíli, je tu, s bodyguardem, samozdřejmě.Rychle jsem si přejela po šatech, proběhla okolo fans, chytla Harryho za ruku a tahala ho k rychlému objetí.

Neuvědomuji si co dělám, odtáhla jsem se, ale jeho ruky byli okamžitě na mojím pasu, zdvihl mě do vzduchu a mačkal mě.Foťáky blikaly. Lidi, kteří jsou tady , jsou úžasní.Jsou tady fanynky s plakáty a transparenty, a já jen rozpačitě visím na Harrym, objala jsem ho okolo krku a tvář jsem zabořila do jeho hrudi.Harry uvolnil objetí a rychle mě položil dolů.Otočila jsem se, přicházím do kontaktu s dívkou s vlnitými vlasy a arogantním úsměvem. Mám chť ji dát facku, nebo ji začít nadávat, ale nemůžu.Kdo mě tahá za vlasy? To , co je za respekt. Samozdřejmě nemůžu nic udělat, protože jsou všude novináři, sledovali každý náš pohyb.Jeden přešlap a asi by jsem byla na titulce časopisu People. Rukou jsem si pročesala vlasy a podívala se na Harryho.

"Co se stalo?" Harry si mě prohlíží. "Jsi v pořádku ?" 

"Nic, jsem v pořádku." Nechci mu to říct. Podívala jsem se tam, kde jsme předtím byli, ale tu dívku už jsem neviděla. "Ne." Jeho hlas zní přísně. " Řekni mi to ." 

"Harry, nic to nebylo." Snažíme se jít spolu, ale on se ani nepohne. "Nějaká dívka mě zatahala za vlasy, ale jsem v pohodě." 

"Kdo?" Ptá se. Vypadá pěkně naštvaně, neměla jsem mu to říkat. Co teď udělá ? Nějakou scénu?  "Já nevím" Podívám se na místo kde stála ta holka, ale už tam nebyla. "Odešla." Zamračil se a něco si zamumlal. "Prosím, můžeme už jít?" Jeho ruka našla tu mojí, následujeme svalnatého bodyguarda k východu. Nebavíme se, až to doby, než se dostaneme do auta.

"Jedeme rovnou k tobě?" Prolomil ticho v půli cesty do mého bytu. "Jo, je všechno v pořádku?" Přikývl. Nic není v pořádku. Normálně by se semnou pokusil o rozhovor.Mám se zeptat, jestli je v pořádku? Asi je unavený. Byl to dlouhý let.  Sakra, musím to vědět. "Jsi unavený?"

"Ne" Zavrtěl hlavou. "Tak co se děje?" Kousla jsem se do rtu a čekám na jeho odpověď. Nadechl se a podíval se na kolena. "Přeju si, aby si mi řekla o té holce." O co mu jde ? "Řekni mi to " Ztichl, ale stále se díval na kolena. Proč je to tak důležité? "Nemusíš to předemnou skrývat." Ach bože, kdybych veděla to jaké sračky jdu, hned bych změnila svoji verzi.

"Harry nic to nebylo.Nechci tě tím obtěžovat."

"Jen mě to trápí." Auto zastavilo před mím bytem. "Jen mi to příště řekni, ano?" Přikývla jsem, otevřela dveře a čekala na Harryho. Je tu několik novinářů, kteří čekají před panelákem, někteří po nás křičí, ale ignorujeme je a jdeme do bytu.

"Můžeš spát na posteli, jestli chceš" Začnu, jamile vstoupíme do bytu. "Spíme zase odděleně" Sleduje můj výraz. Jsem ráda, že se jeho hravá povaha vrátila, ikdyž vím, že se červenám. Poohlídl se po bytě. "Měla by sis na mě zvyknout, když budeme bydlet spolu." Nerada to proznávám, ale toho Harryho jsem měla nejraději. Anebo naštvaného. "Máš něco na jídlo? " Jsem příliš unavená, aby něco udělala. " A co TV večeře?" Snažím se, aby to vyznělo dobře, Harry přikývl a hned odešel do kuchyně. "Co to děláš?" Zastavím ho.

"Co je ? Řekla si že TV večeře." Jde k ledničce. "Chtěl jsem ti něco uvařit."

"Ale tohle je můj dům" Dala jsem si ruku v bok. " a jsi host, což znamená že vařit nemůžeš." Tlačím ho ven z kuchyně, ale je silnější. "Dobře." Řekl a odešel zpátky do obýváku. " Ale nečekej, že ti v mím bytě, budu každý den vařit večeři." Musím se zasmát, dala jsem jídlo do mikrovlnky. 

Jakmile se obě naše porce udělali, vzala jsem je do obýváku, kde se Harry díval na nějaký starý film. Poděkoval mi za jídlo, když jsem si sedla vedle něj na gauč. Když jsme dojedli, vzala jsem prázdné talíře do kuchyně.Dál, sledujeme ten nudný film, který vybral. Za chvíli jsme oba usli na gauči, ani jeden z nás nešel do postele. 

Hired for Styles (Czech story)Kde žijí příběhy. Začni objevovat