31. No Cameras

5.1K 253 1
                                    

Budu se snažit přidávat každé pondělí, středu a pátek , ale nic neslibuju. Tak se aspoň snažte dávat hnezdičky  :D :)         A je 1část ANONYMOUS tak si ji přečtěte :D

"Arianna?" Zamumlal Harry, když jsem se snažila dostat do postele.Cítím se hrozně, protože jsem ho probudila, nechtěla jsem spát na gauči. 

"Jo, jsem to já. Promiň." Otočil se ke mě, takže stojím rovnou před ním. "Um. " Zarazí se. "Ty jsi kouřila?" Směju se, proč je to pro každého takové překvapení. 

"Jen jednu Harry." Nevšimla jsem si, jak jsem po ni smrděla, ale až do teď. Nic neříká, i já k tomu už nechci nic říct, takže jsi deme svoji cestu v myšlenkách.Už jsem o Cassidy nepřemýšlela. Přemýšlela jsem o tom co řekl Zayn - "Nemyslím si že to předstírá, už ne."  To znamená, že každý náš polibek, každé objetí, to když byl Harry ke mě milý před novináři, nebylo pro ně ,ale pro mě. Aby jsem byla upřímná, už ani já nevím, jestli to předstírám.Mám se ho na to zeptat teď? Je v polospánku, takže by jeho odpověď nedávala smysl. "Dobrou noc Harry." 

"Dobrou noc." 

Vzala jsem jeho ruku a dala ji kolem mého pasu, objímá mě. Ani s ní nepohnul. 

Druhý den ráno, Harryho ruka je pořád okolo mě, jsme u sebe blízko.

Probudila jsem se dřív než on, jeho tělo mě příjemně hřeje, chci tu zůstat navždy.po dvaceti minutách se ozvalo moje břicho, poslouchám jak Harry stabilně dýchá a tak jsem se rozhodla že půjdu pro všechny udělat snídani. Zayn ještě spí, když jsem začala vařit, probudil se až když jsem byla hotová. Za chvíli přišel i Harry s velkým úsměvem na tváři. 

"Dobré ráno!" Vzal si talíř a obsloužil se sám, pořád s úsměvem. "Jakto že máš tak dobrou náladu?" Zeptal e ho Zayn, když už jsme všichni seděli. "Ale nic zvláštního." Počas snídaně máme menší rozhovor. Pochválili mi moje jídlo, spálenou omeletu se šunkou.Dál jsme se bavili, až dokud jsme nedojedli a Zayn nevstal. "Měl bych se vrátit k Perrie." 

Dal svůj talíř do dřezu a šel do obýváku pro svoje klíče.Rozloučili jsme se sním, odešel, nechal mě tu samotnou s Harrym. Jdu zpátky do kuchyně a Harry jde těsně zamnou. 

"Jak se ti spalo?" Usměje se nad mojí otázkou. 

"Výborně , tobě?" Dávám talíře do myčky, čeká na moji odpověď. "Ještě líp." Usměju se. Snažím se vymyslet, jak mu řeknu to , co mi včera řekl Zayn, ale nic mě nenapadá.Jak bych měla začít? Dávám vidličky do myčky. 

"Jaké jsou na dnešek plány?" 

"Harry." Zasměju se. "Nikdy jsem neměla plány.Jsem tu nikdo, vzpomínáš?" 

"No, myslím, že by jsi mohla jít dnes s námi na jeden rozhovor, pokud tedy chceš jít?" 

"To zní skvěle, Kdy?" Přestala jsem přemýšlet, zavolal jednu z kluků, aby se zeptal kdy. 

"Ve tři." Přikývla jsem. Psychicky se musím připravit, mám hodinu nebo dvě a to ještě musím úmýt nádobí. Harry mi pomáhá tím, že utírá několik skleniček. Jsem ráda, že mi pomáhá, je pěkné s ním být. Zachvíli méme hotovo a chystáme se na rozhovor. Vzala jsem si úzké džíny a košilu, Harry to stejné.Potkáme se zase v obýváku, sedneme si na gauč a čekáme až odejdeme. 

"Někdo nás vyzvedne, nebo?" 

"jo, myslím, že jo." 

"Dobře." potom už se moc nebavíme.Zajímalo by mě jestli se mu bude rozhovor líbit.Budu v zákulisí nebo v hledišti? Budou se ptát i na mě? Bude to v rádiu anebo v televizi? Budou tam ani ostatní holky? Harry otevřel pusu, jakoby chtěl něco říct, ale nic z jeho úst nevyšlo.Vím, co udělám, abych zjistila, jestli mě má Harry fakt rád.Vypadá, jakoby váhal nad tím, jestli to má říct. 

"Arianna, ty.." Uslyšeli jsem zvuk auta, Naše auto už čeká. Zakroutil hlavou a zamumla. "Nevadí." Vstal z gauče. "Připravená?" 

"Jo." Jdeme ke dveřím, Harry otevřel a vycházel jako první. 

"Harry, počkej." zastavil se na půl cesty ke dveřím, otočil se ke mě a vstoupil zase dovnitř. Zavřela jsem za ním dveře, podíval se na mě nechápavým výrazem. Teď nebo nikdy. 

Zkontrovala jsem okolí, ujistila se, že tady nejsou žádní novináři nebo tak něco. Nechci to pokazit. Stejně, bez foťáku je to nejlepší. Aspoň bude vedět, že to nedělám pro média. Stáli jsme před dveřmi, nic neděláme. Skoro jsem se začala smát,  nemohla jsem popadnout dech. 

"Arianna, už by jsme ... " Přerušila jsem ho, ruku jsem dala na jeho šíji a políbila ho. 

Hired for Styles (Czech story)Where stories live. Discover now