15. Truth or Dare

5.7K 281 0
                                    

Prosím dejte koment a vote :) :3 

"Vyzývám tě" Liam přemýšlí o úkolu pro Nialla. "Sněz dvě lžíce kečupu." Všichni hrajeme hru pravda nebo úkol, já s Niallem jsme nejodvážnější.Po mém čtvrtém panákovi jsem se podívala na Harryho, který se ani nedotkl toho prvního.Je zaměřen na něco v Liamově hotelovém pokoji,ale nevím na co. "Harry, pravda nebo úkol?" Niall vytáhl Harryho z transu.

"Ehm, pravda."

"Chceš tady něhoko políbit?" Liam se chichotá, když Niall řekl otázku.Harry se podíval na zem, zrudl a trochu se usmál. "Jo." Směje se, beru dalšího panáka. "Koho ?" Všechny oči byli na Harrym.

"Můžeš se jen zeptat na jednu otázku!" Harry je spokojen se svou odpovědí a pokračuje, "Zayne, pravda nebo úkol?" Můj pohled směřuje po místnosti a kontoruje každýho kdo tu je. Zajímalo by mě, koho by Harry políbil.Je tu El, ale on se na ni dívá jako na sestru.Potom tu je blondýnka v blízkosti rádia, dívka s kudrnatými vlasy a na ofině má červený melír, a další. Chtěla bych být jednou z nich. Možná to byla-

"Arianna!" Louis se snaží získat mojí pozornost. "Pravda nebo úkol?"

"Oh, úkol." Vzala jsem si další skleničku a čekám na svůj osud. "Vyzývám tě" Trošku se směje, podíval se na Harryho " Aby ses políbila s Niallem" Niall se směje a dolil si skleničku, nevadí mi se odvázat. Seru na to, stejně si nic zítra nebudu pamatovat.Než jsem si sedla vedle Nialla, popadla jsem skleničku a vypila to co v ní bylo, tak trochu mi hoří v krku.Ruce jsem si obmotala kolem jeho krku, zatímco on je obmotal kolem mého pasu.Naklonil se a zavřel oči, chuť alkoholu na rtech mi přopomíná, jak moc jsem pila.Po několika sekundách jsme se odtáhli, toužíc pokračovat dál ve hře.Když jsem se vracela na svoje místo, Harry do sebe hodil dalšího panáka.

"Liame, pravda nebo úkol?"

"Úkol."

"Vyzývám tě." Přestala jsem přemýslet. "Zavolej někomu z managementu a předstírej že jsi odešel" Všichni se smějí, zatímco on vytáčí číslo. V pokoji je ticho, když říká zprávu.Všichni jsme se dali do smíchu jak zavěsil.

V noci roste tma a brzy už všichni odcházejí, jeden po druhém.Nakonec je čas i pro mě a Harryho, aby jsme už šli.Hned jak jsem se postavila jsme párkrát zakopla a několikrát spadla.Harry mě chytil za ruku.Je pravda že on je míň opilý.Vede mě do našeho pokoje.

"Jsi v pořádku?" Zeptal se mě Harry, když me položil na postel. "Chceš vodu, nebo něco jinýho?" Zakroutila jsem hlavou, snažila jsem se všechno v sobě udržet. "Asi by si se měla převlíct do pyžama". Moje ruky se snaží sundat rifle, ale nemůžu.Slyšela jsem, jak si Harry povzdychl, ale jednoduše jsem položila hlavu na polštář, připravená jít spát.Cítím jak si lehl vedle mě, potom mě objal a spala jsem.

Hired for Styles (Czech story)Where stories live. Discover now