5. First "Date"

7.1K 306 0
                                    

"Ari , byla jsem tady čtyřikrát! Stávej!" Křičí Cassie , jasně podrážděně.Jen jsem zabručela; Byla jsem vzhůru celou noc, pořád jsem si představovala různé scénáře.Každý z nich skončil špatně."No tak!" Začla skákat na mé posteli."Proč jsem si myslela že bude dobrej nápad , mít s tebou společnej byt?"Skáče s větší silou."Přestaň"Kňučím."Kolik je hodin?"

"Něco po třetí"Kurva.Rychle jsem se dostala z postele." No konečně." Vyšla z mého pokoje a dveře nechala schválně otevřené, jen aby mě naštvala.

Po rychlé sprše jsem se nasoukala do jeanů Capris a černého tílka, doufám že Harry neočekává něco společenského.Minulou noc jsem jen dostala zprávu: " Ve čtyři hodiny odpoledne.Každodenní oblečení-Catherine"Namalovala jsem se a srovnala si mokré vlasy, nemám už čas si je vysušit.

Cassidy do mě narazila při mé cestě do obýváku."Už jede nahoru" Doprdele , tohle se fakt děje.Uslyšíme klepání na dveře, jdu otevřít.Harry stojí před mýa očima, na sobě má úzké džíny a tílko."Ahoj" Věnuje mi úsměv."Jsi připravená? " Přikývla jsem a zakřičela na Cassidy na rozloučenou.Když jsme vyšli z bytového domu, odvedl ě k jeho autu a otevřel mi dveře.Vše co jsem mohla říct bylo jednoduché 'děkuji'.V autěnemluvíme, jeno hraje rádio.

"Takže, kam jedeme?" Po 20-ti minutách trapného ticha jsem dostala odvahu se zeptat."Do města na karneval" Ztišil rádio."Myslel jsem že by mohla být sranda" Super. "Jestli s tí souhlasíš?"

"Jo, to zní skvěle" usmála jsem se."Jsem pro Ring Toss". "Nemáš proti mě šanci."Otočil hlavu a na chvíli se na mě vážně podíval než se začal smát."To je výzva?" Zasmál se a kývl."Tak se připrav Stylesi".

Jakmile jsme přijeli na parkoviště, Harry chvíli kroužil dokola, snaží se najít nejlepší místo,Nakonec to vzdal a zaparkoval blízko odpadkového koše.Když jsme šli ke vchodu, obklopil nás roj novinářů.Když jsem se podívala do podivně blikajících fotoaparátů, moje oči začali šilhat.Harry sotva reagoval.Chytl mě za ruku a vedl k jezdícím schodům, slyšeli jsme "Harry tady!" Jedem novinář řekl něco co Harryho naštvalo."Tohle je tvoje pátá holka tento týden?" Není to tak zlý , ale Harry vypadá že mu to vadilo.Otočil na blikající světla, připravenej se vyfotit, což mě dohnalo k panice.Co mám sakra dělat? Zmáčkla mu pevně ruku, snažím se mu naznačit, že teď není čas.Mohla jsem být ošklivá."Co chceš dělat jako první?" Otočil se ke mě, uvolnil ruku a popadl me kolem pasu.Nejspíš kvůli novinářům.

"Myslím že chci" Váhám " nakopat ti prdel na Ring Toss" ( nevím jak sem to měla přeložit :D ) Ušklíbil se a objevili se mu ďolíčky.

"Platí"

Hired for Styles (Czech story)Where stories live. Discover now