10. @AriannaBrooks_

6K 279 4
                                    

Roztáhla jsem se na posteli.Na mém notebooku jsem si otevřela Twitter, zadala jsem email a heslo, které mi poslali na začátku tohoto týdne.První věci, které jsem si všimla, že za mě někdo napsal tweet.

"@AriannaBrooks_:Chybíš mi Harry :( " Nevzpomínám si, že bych tohle psala.                                         "@Harry_Styles:Taky mi chybíš Lásko :( xx @AriannaBrooks_" 

Asi to taky napsal někdo za něj.Podívala jsem se na svá upozornění;jsou jich tu snad stovky.Většinou tu jsou nenávistné, ale některé i velmi roztomilé.Chci ukončit sledovanost některých mých fanoušku, ale nemůžu a taky si chci přečíst, co si o mě myslí. 

Jedna holka okomentovala fotku, mě a Harryho, když jsme byli v parku s : " Wow Harry, s holkama jsi fakt poklesl." A další píše jak semnou moc pohrdá.Většinou nenechávám maličkosti na sobě, ale tohle je trochu moc."Arianna se obléká jako děvka.Vsadím se že ji Harry platí na hodinu." Sakra "Chodící kostra." Moje oči rozostří a tvář mám horkou.Normálně bych tyto tweety ignorovala a pokračovala v mém obyčejném dnu, ale dnes je to jinak.Chci vědět jestli mě opravdu tak nenávidí.

Všimla jsem si pár lidí, kteří okomentovali fotku na které je náš polibek na módní přehlídce."Vypadá jako klaun.". " Fuj , kdo se jí může dotknout?" Všechny tyto kruté tweety jsou zaměřeny na mě.Každý tweet, který jsem četla byl jak bodnutí nožem do hrudi.Když jsem četla dál, slzy mi tekly po tvářích dolů, protože jsem věděla, že tohle nemůže nikdy zastavit.Kéž bych tady měla Cassie.

"Arianna? No fuj", "Mohl by mít MNOHEM lepší", "Nikdo tě tady nechce, odejdi" 

Rukávem od mikiny jsem si utřela slzu na tváři, nemůžu číst dál.Když jsem se chtěla odhlásit, jeden tweet tu vynikl."Mohla by mít lepší.Má strašnou osobnost, co v něm viděla?" Klepla jsem na stránku a zjistila, že byla proti Harrymu.Jak jsem tak procházela tweety, všimla jsem si, že některé jsou milé, ale byli jen na ostatní kluky ze skupiny.Ty hnusné a hrubé směřují jen na Harryho.Jsou to mrchy, Harry se ani torchu nepřibližuje k těm věcem, co o něm píší.

Pokud by tyhle tweety uviděl nějaký opravdový fanoušek, určitě by řekl, že by tenhle účet měl být zrušen.Mám nápad, ale určitě by mě za to Catherine seřvala.K čertu sní, Proč ne?  Vrátila jsem se k prvnímu twetu, který jsem viděla a začla psát svou odpověď.

"ON je ten s hroznou osobností?Podívej se na sebe, mrcho :) xx "  Spokojená se svou odpovědí jsem se odhlásila.Je to jen otázka pár minut, než mě budou volat různí lidi z managementu, stejně všechny budu ignorovat.Nadávali by mi, že k fanouškům jsem nepřátelská a hrubá.Neexistuje žádný způsob, jak Harryho ubránit.Kdybych to ignorovala , nedostala bych se do problémů, pravda?

Hired for Styles (Czech story)Where stories live. Discover now