14. The Things You See in LA

5.9K 273 0
                                    

"Kdo je to?" Natáhla jsem se pro svůj mobil, který mi Harry odmítal vrátit."Harry, dej mi to"

"Počkej, mluvím". Odtáhl se ode mě dál, plně zapojen do rozhovoru s tím kdo je na druhé straně linky a říká "Jo, je tady." Jeho oči se setkali s mými, směje se a podal mi ho."To je tvá máma."

"Mami?" Odtáhla jsem mobil od Harryho."To jsem já.Omlouvám se."

"Ahoj Arianna."Povzdychla si."Jen volám, proč celý měsíc vidím svoji dceru v každém časopise, ale Harry mi to v pohodě vysvětlil."Co sakra řekl? "Proč si mi neřekla, že si někoho potkala?"

"Mami, my jsme spolu začali chodit před několika týdny".Podívala jsem se na Harryho."Není to ani vážný."

"Před několika týdny! Tak proč zvedl tvůj mobil v deset večer?" Zatraceně. "On u tebe spí? Arianna, nelíbí se mi to.Co se stalo s mojí sladkou malou..."

"On tu nebude spát mami." Harry se začal smát, jako kdyby mě chtěl dostat do průšvihu."Hele mami, máme zarezervovanou večeři, tak si zavoláme později." Než chtěla začít protestovat, zavěsila jsem.Vím , že bych neměla být tak nezdrořilá k matce, ale kdybych to neudělala určitě by mě a Harryho vyslýchala."Vidíš co jsi udělal?" Obrátila jsem se k Harrymu, zavrtěla hlavou a začal se smát.

"Co je ? Byla příjemná!"

"Možná na tebe! Asi si teď myslí že jsem nějaká děvka" Směje se ještě víc."Co jsi jí řekl?"

"Nic, řekl jsem jí, kdo jsem, to je všechno." Jo, jasně.

"To doufám" Varuji.

"Slubuji! Jsi už připravená?" Uhladila jsem si šaty a přikývla a snažila se nemyslet na to co Harry řekl.Černé auto na nás čeká, řidič se zdá být netrpělivý.

Poté, co jsme nastoupili do auta, v rádiu začlo hrát Call Me Maybe, Harry zasténal.Otočím hlasitost z mého sedadla, směju se, když se Harry snaží vypadat naštvaně.Po několika sekundách, semnou bezstatostně tančí do rytmu písně.Tančí jako úplný ňouma.Když písnička skončila, začli jsme se smát na všechny strany.Řidič radši přepl stanici, kde je hlavím tématem doprava.Harry a já sem tam řekneme pát vtipů, jeho ďolíčky se pokaždé objeví, když začne říkat nějakou veselou historku.Je to pěkné, být sním tak sama.Žádné kamery, jen my dva.Vím, že je to jen na pár minut, dokud nebudeme v restauraci, ale teď je to pěkné.Naše konverzace přestala a jen tak sedíme v klidu.

Harry prolomil ticho, aby získal mojí pozornost, volá ať se podívám na nějakou ženu v jeho okně.Odtáhla jsem se na jeho stranu, opřela jsem se o okno a dívala se, ale nic jsem neviděla.

"Odešla." Řekl." škoda."Pokrčila jsem rameny a chystala se přesednout zpátky na svoje místo, když v tom se Harryho ruka dotkla té mé. "Počkej." Zůstala jsem sedět prot němu.Jeho hlava se začla přibližovat, naše tváře jsou jen pár centimetrů od sebe.Naše oči se setkali, jeho zářící zelené oči, těsně předtím než se podíval kolem mě."Tady je!" Začal se smát a ukázal na běžící ženu co vypadá jak hamburger.

Věci, které vidíte v LA.

Hired for Styles (Czech story)Where stories live. Discover now