17. Butt Dialed

5.7K 259 1
                                    

Na letišti jsou novináři doslova všude.Catherine jim musela dát tip, kde se nacházíme, protože na každým rohu je jich nesmíň sedm.S Harrym se na sebe musíme dívat zamilovaně.

Když jsem šla, Harry mě chytil kolem pasu a držel mě, líbali jsme se jakoby to u normálního 'páru' mělo byt. Obejmula jsem ho, jak jsem odcházela.Jsem si jistá že teď je z nás každý nemocný.

Byla jsem pryč z Los Angeles už 3 týdny, ale vypadá to jako by to byli 3 roky.Můj byt je prázdný, nikdo kdo by si semnou popovídal. Jednou za čas mi Harry napíše, jak probíhá tour, co se děje s Catherine, nebo se mě zeptá co dělám, ale to je opravdu všechno. Na twitteru vypadám jako přilnavá svině, tweetuju jak mi moc chybý a jak ho po celý den miluju.Harryho účet není o moc lepší. On tweetl aspoň třikrát týdně fráze, jako : " milujuuuu tě xx" nebo " stýská se mi po tvých polibcích :( x "

Fanoušci mi pořád píší, ale v poslední době nemeli co kritizovat - neopustila jsem byt bez make-upu, měla jsem dobrý účes a oblečení.

Trouba vydala zvukový signál, který mi říká, že cookies jsou už hotové. Vytáhla jsem je, dala je na talíř, vrátila se do obývacího pokoje a posadila jsem se k filmu.Dívala jsem se na The Hunger Games, konečně. Během filmu jsem přemýšlela o Harrym. Zajímalo by mě co dělá. Zajímalo by mě jak probíhají koncerty. Hned jak Katniss a Peet vyhráli, mi zazvonil mobil. Je to Louis. Hned jsem to zdvihla, ale nedostala jsem žádnou odpověď na můj pozdrav. Slyším tlumený rozhovor v pozadí. On mě omylem vytočil! Stopla jsem film a venuji se rozhovoru. Je to špatné poslouchat co říkají, ale je příliš pozdě abych to položila.

"Nemyslí"  Louisův hlas je sotva slyšet.

"Dobře, co budeme dělat?" Liam je tam taky. "Co jsi mu řekl?"

"Možná, že je placená" Ticho. "Potřebuje používat svojí hlavu."

"Ale co budeme dělat? Necháme to rok takhle?" Jeho hlas je jemný, sotva rozeznávám co říká. "Oba víme, že nebude poslouchat."

"Musí.Na konci dne, ona za to dostane výplatu, Liame." Mluví o mě? Liam odpovídá, ale nevím co přesně. "Je to zákon."

"Možná, by jsme se ji měly zeptat." Co se to sakra dějě? "Bude se smát. Víš, že ona nám to neřekne."

"Já nevím.Myslím že řekne ne."

"Co kdyby jsme ji zavovali a vyřešili to?" Do prdele. Rychle zavěsím, doufám, že neuvidí, že jsem sním volala.

Čekám chvíli, myslím že zavolá.Po asi patnácti minutách jsem se podívala na mobil, nezavolal mi.Pustila jsem si film, ale nemohla jsem se soustředit.Myslela jsem na to , co říkali.Bavili se o mě? Mobil jsem měla u sebe celou noc, na vysokém hlasitosti.Každou chvíli ho kontroluju, ale pořád nic. Určitě nemysleli mě a Harryho.

Hired for Styles (Czech story)Where stories live. Discover now