48. Welcome Back Party

4.2K 185 3
                                    

Uvolnila jsem se a oddychla si, jdeme zpátky do našeho domu v Londýně. Určitě mi bude Francie chybět, o tom není pochyb. Bylo tam něco zvláštního, mám pocit, že já a Harry jsme si bližší. A nebo to bylo jenom mnou. Ale i tak se těším domů.  

Být doma , zmanemá, že musím Harrymu říct, že jsem neukončila smlouvu. Vím, že jsem mu to měla říct už předtím. Měla jsem, jakmile mi Catherine řekla, že se smlouva nedá zrušit. Pokoušela jsem se ji přemluvit, ale nedala se. Co sem měla dělat? 

Ale jak mu to mám teď říct? 

Ahoj Harry, pamatuješ si, jak si mi věřil, že jsem ukončila smlouvu s Catherine? No, já jsem pořád zaměstnaná až do konce toho datumu, který tam je napsaný. Ale i tak tě pořád miluju ?   

Ne to nemůžu udělat, nemůžu mu to takto říct. Musím si promyslet co mu řeknu, abych nevypadala jak nějaká píča. Budu mrcha, za to, že mu to řeknu? 

"Takže?" Mluví Harry a dává svůj batoh na zem, vyrušuje mě z mých myšlenek.  

"Upřímně řečeno, čekám, že když přijdeme domů, najdeme ho zdemolovaný." Přiznávám se a Harry se zasmál. 

"Čekala jsem nějakou uvítací párty, ale okay."  

Oba jsme stáli ve dveřích a dívali se do obýváku. Je tu všechno temné a tmavé, jako zbytek domu. Harry nese věci do domu, odmítá abych mu pomohla. Naše ložnice je asi nejchladnější pokoj. Je pozdě a oba jsem unavení, tak navrhuju, aby jsme si trochu oddychli a dokončili vybalování zítra. Harry souhlasí.  

Vyčistili jsme si zuby, umyli se spadli do postele, nezajímá mě jakou část postele jsem nechala Harrymu. Já nejsem ani tak unavená, jak jsem si myslela, asi se mi už nechtělo vybalovat. Harry se snaží nějak uložit do malého prostoru na posteli, ale kažkou chvíli padá.  

"Babe, posuň se." Řekl, a kousek jsem se posunula. 

Za pár minut zazvonil Harrymu mobil. Už jsme doma a už musí někdo volat? Už jsem usínala, ale dobře teda. Harry vstal z postele, aby našel mobil. Když ho našel, zdvihl ho a vrátil se zpátky do postele.  

"Zayne?" Ptá se. I když nemá zaplý reproduktor, tak ho stejně slyším. Ale Zaynovi nerozumím, co říká.  "Ne, právě jsme přišli dom." Povzdych si a upravil si vlasy. "Asi před hodinou, jsme unavení, ale dík." 

Sedla jsem si a zívla. Proč volá Zayn tak pozdě? Je skoro půlnoc.  

"Okay." Harry zakryl mobil a otočil se na mě. "Zlato, chceš jít ven spolu se Zaynem?" 

Teď?  

"Hm, proč?" Fakt, teď chci spát. 

"Na uvítací párty?" Směje se. Nechci být nezdvořilá, Zayn je jeden z Harryho nejbližšíh přátel. "Nemusíme tam jít, kluci..." 

"Jo." 

"Fakt?" Vypadá nějak překvapeně. 

"Jo, řekni mu že jsme na cestě." 

"Dobře." Mluví zpátky do mobilu, když se začnu podívat , co si dám na sebe. "Budeme tam, jo, dobře."  Podíval se zpátky na mě, když jsem se přehrabovala v oblečení, co jsem si vybalila, aby jsme našla něco na sebe. "Co se stalo, už nejsi unavená?" 

"Byla jsem příliš líná, tohle vybalit." Zavrtěl zademnou hlavou, i když se nepatrně usmál. "Kdo tam všechno bude?" 

"Slyšel jsem jak si Niall  a Louis povídali." Odmlčel se. "Ehm, asi Pezz a Eleanor. O Liamovi nevím." Přikývla jsem, konečně jsem našla něco vhodného pro mě. Kam jsem dala svoje úzké džíny? 

"Je to doopravdická párty, nebo mu připravili oni?"  

"Znělo to, jako by tam byli ještě další lidi." Říká. "Hledáš tohle?" V ruce drží moje džíny, která jsem potřebovala. 

"Jo, děkuju." Zvala jsme si je. "Co si oblečeš ty?" 

"Oh, um.." Dívá se dokola. "Já nevím , co myslíš?" Pokrčila jsem rameny. Mám si nechat dozpuštěné vlasy nebo si je mám dát do copu? 

"Jen si dej džíny a tričko , zlato." 

"DObře, dobře ."  

Rozhodla jsem se, si dát vlasy do copu. Mám je dost střapaté, aby si je vyžehlila, zabralo by mě to hodně času.  

Odcházíme k taxíku, když se Harry oblík. 

"Jsi unavený, zlato?" Ptám se. Zavrtěl hlavou, ale pořád vypadá opale. 

Jsem úplně nadšená, že uvidím Perrie a El, už jsme spolu dlouho nemluvili. Zajímalo by mě, jestli si budou chtít zase někdy vyrazit. 

"Sme tu ." Harry bez varování otevírá dveře a okamžitě zacítím studený vzduch. Vystoupila jsem a čakám na něj, zatím co on zaplatil taxikářovi. Jdeme po schodech k Zaynovi a Pezz, všimli jsme si všech zaparkovaných aut venku. Jsme připravená zaklepat, ale Harry otevřel dveře a tahá mě dovnitř. 

Je tu míň jak sto lidí, ale dům je velký, proto se to zdá, že jich tu je jen deset. Slyšela jsem , jak se Perrie směje a tahala jsem Harryho za mnou. Našla jsem ji, Niall a Zayn se smějou nad něčím v kuchyni. 

"Harry!" Zakřičel Niall, s červeným pohárem v ruce. Jdeme k nim, Harry si cestou vzal pivo. "Jak bylo ve Francii?" 

"Bylo to tam fakt skvělé." Odpověděla jsem za Harryho. Mám pocit, že na nás mají hodně otázek. Nechci, aby jsme si teď sedli a povídali jim každý detail našeho výletu. 

Perrie a já jsme si dělali plány, zatímco se Harry, Zayn a Niall bavili. 

"Arianna!" Otočila jsem hlavu a uviděla El, která ke mě kráčela s otevřenou náručí. Objali jsme se a ptá se mě na Paříž předtím, než přišel Louis pro ni a pozdravil Harryho. 

Vzal jsem si do Harryho pivo, rychle jsem se napila a vrátila mu ho zpátky. Je to už dlouho, co jsme se všichni neviděli. no, všichni kromě ... 

"Kde je Liam?" Zeptal se Harry. 

" S rodinou." Odpověděl Zayn. "Za pár týdnů bude zpátky, myslím." Každý jen přikývl. 

"takže, co jdeme teď dělat?" Zeptal se Loui, který se samozdřejmě nudí.  

"Já vím co bysme měli dělat:" Niall škytl a začal se smát. "Pojďmě hrát znovu, pravda nebo úkol."  

Harryho ruce pevně stlačili moje boky, skoro jsem se nahlas zasmála. Niall je zřejmě už opilý, nebo skoro opilý, co jen řekl se začal smát. 

Louis se zasmál, když uviděl Harryho výraz, myslím si, že Zayn se zasmál taky. Niall našpulil rty, a všem připomenul že jsem ho políbila, během tého hry. Je mi to jedno, abych byla upřímná,, ale Harry vypadá, že zachvilku praskne. 

Hired for Styles (Czech story)Where stories live. Discover now