56. Marimba

3.7K 178 3
                                    

Za chyby se omlouvám a taky za to, že jsem omylem dala vote na předchozí část, omlouvám se :/ :) 

Hope u like it! 

Jsou míň jak tři dny do Vánoc. 

Ani nevím, jak dlouho už jsem pryč od Harryho. Nezkoušela jsem mu volat a ani on mi nevolal. Měla jsem několik telefonátů od Catherine, která jsem všechno odmítla. Nechci s ní mluvit a poslouchat ji jak na mě křičí. 

Perrie a Zayn všera odešli a přestože mě Perrie ujišťovala, že to bude v pohodě, když budu bydlet u nich doma, zatím co oni budou pryč, jsem zůstala v hotelu. 

Nechci se vrátit do USA, i když už je pravděpodobně pozdě, nemluvila jsem s mými rodiči, neřekla jsem jim, že jsem se sem nastěhovala. Nebyli by příliš nadšení. 

Trávit s nimi Vánoce by byla katastrofa. Můj táta by skončil večeři už v polovině a máma by na mě celou dobu křičela., kvůli mému přestěhování. Čekali, že budu s nimi navždy bydlet. měla jsem jim zavolat a popřát jim šťastné a veselé Vánoce. Ospoň oni by taky měli.  

Zajímalo by mě, jestli Harry svůj nový objev představí na Vánoce své mámě. Vsadím se, že ji bude mít raději než mě. Na internetu nejsou žádné fotky o nich, a nebo jsem se nepodívala. Asi už to nefunguje tak jak to fungovalo, ztratila jsem všechen kontakt. 

Ozve se můj žaludek, dneska jsem ještě nejedla. Byla jsem příliř zaneprázdněná smutkem. Byla jsem s Harrym skoro 6měsíců a rozešli jsme se. Fakt jsme si přála, aby jsme měli aspoň jějaký závěr, než jsem se odstěhovala. 

Snažila jsem se na to nemyslet, ale není to tak jednoduché. nemůžu zastavit svoje myšlenky. On byl s holkou celou noc, když jsme se rozešli. Ani den nepočkal. Nedokážu si představit, co dělali, když Niall odešel. Pravděpodobně se opili ze všeho alkoholu co koupili. Doufám, že Niall tam zůstal přes noc, takže spolu nic neměli.  

Nikdy jsem si nemyslela, že Harry umí tak rychle zapomenout. Možná, že mě neměl fakt rád, tak jak já jeho, protože mě ani nenapadlo být s někým jiným. 

Ještě jsme ani neskončili a on mě vyhodil. Nemluvili jsme a ani jsem mu to nemohla vysvětlit. 

Měla bych si najít nějaký byt, a nebo tak něco. Nechci být v tomhle hotelu navždy. Nepochopte mě špatně, je to pěkné město, ale potřebuju víc prostoru. Teď jsem vlastně bezdomovec. 

Píp. Ozval se můj mobil a zasvítil, sms. Doufám, že je to Harry. 

Ne. Je to Eleanor a ptá se mě jak s mám. Vzdychla jsem a odpověděla : " Mám se fajn." 

Dala jsem mobil do zadní kapsy, abych ho mohla vždy zkontrolovat, v případě, že by mi psal Harry. Jestli chci, abych se odsud dostala, budu muset začít hned. 

Jak dlouho trvá, než se přes to dostanu? Vzpomínám si, Cassidy se přes to dostala v průběhu pár dní, co dělám špatně? 

Před pár dnama jsem všechno řekla Eleanor, po telefonu a on mi řekla že mě fakt chápe. Řekla mi, že ani Louis semnou soucítí. 

Přeji si, aby mu to Louis řekl dřív, potom bych byla schopná, něco říct. Stihla bych mu to vysvětlit, ještě před tou zkurvenou výplatou a nic z toho by se nestalo.  

Už se nemůžu dočkat, až se Eleanor a Perrie vrátí od svých rodin. Spolu půjdeme večer ven a pomůžou mi zapomnenout na Harryho.  

Můj žaludek se znovu ozval a tentokrát jsem odešla z pokoje směrem k výtahu, aby se šla najest do hotelové restaurace, která byla na prvním poschodí. Jedla jsem tady, protože jsem neměla chuť jít do skitečného světa, ještě ne. Myslím si, že půjdu na Vánoce někam jinam. 

Když jsem se vrátila do svého pokoje, šla jsem rovnou do sprchy. Voda má ideální teplotu a cítím jak se můj stres zmenšuje. Zůstala jsem pod sprchou, až dokud mi nezačala být zima. Potom jsem se zabalila do ručníku a šla k mýmu kufru. Potřebuju si koupit nové oblečení, protože ho tady mám málo. 

Moje pyžamo je jenom košila a kraťase, i když mi v tom je zima. Oblékla jsem si čisté dlouhé tepláky do postele a kraťase sem dala pryč. Měla bych si vyprat oblečení, ale nechci teďkom moc komunikovat s lidmi.  

V menších přihrádkách v kufru,  hledám něco do vlasů, když jsem našla něco červeného. Vytáhla jsem to a zjistila, že je to malé srdce se slovami Miluji tě ve francouzštině. 

Sakra. 

Nechápavě se dívám na tu plyšovou věc. Obraz v mé hlavě je Harry, jako mi to dává a říká francouzsky že mě miluje. Říkal mi to každý den, bez ohledu na to, jak kýčovité to bylo. Kdykoliv jsme šli do postele, tak mi to řekl. A vždy našel ty nejhloupější momenty, když mi to říkal. Přeji si, abych to mohla znovu slyšet.  

Kurva, zase brečím? Jo, brečím.  

Jdu k mojí posteli a zádama se opřu o čelo postele se srdcem v ruce. Já ho tak hodně miluju. Nechápu, jak si může myslet, že ne a ani nechápu jak si mohl někoho zavolat, hned po tom co jsem odešla. 

Určitě, to byl čas, když cítíl to stejné jako já, jinak by jsem neseděla na polštáři s pláčem a se srdcem na kterém je napsané t'aime. 

Jestli by teď Harry zavolal a zeptal by se, jestli by jsme na to nemohli zapracovat, vrátila bych se. Ani bych nepočkala na taxík, běžela bych tam. Chci znovu slyšet jeho hlas. 

Jestli by jsem zavolala Harrymu já, nemyslím si, že by mi to zvedl. Je asi hodně zaneprázdněný s jeho novou přítelkyní.  

 Srdce, které jsem měla v rukou jsem hodila přes celej pokoj, když jsem přemýšelela o tom jak mě Harry nahradil. Připadá mi to jako by to Harry udělal to stejné mému srdci, když mi Niall řekl, že tam má nějakou holku.   

Jdu zpátky do koupelny, kde si umyju tvář a vyčistím zuby. 

Mám ještě kartáček v puse, když slyším můj mobil vyzvánět. Není to SMS, je to hovor. Můžu to s jistotou říct, protože moje vyzvánění na hovory je Marimba. 

Vybrala jsem si to, protože to Harry nesnášel, ale teďkom mi ho to připomíná, jak mi velmi chybí. Musím si to změnit na něco jiného, aby jsem na něj nemyslela. Vždy když mi někdo volal, protočil očima a vzdychl si, ale já jsem se na něj jen vždy blbě usmála. 

Běžím za zvukem a rozhlížím se po svém mobilu. Kde do prdele je? Hledala jsem na mé peřině a na posteli, nemůžu ho najít. Co když mi konečně volá Harry? 

Následuju zvuk a k mému kufru a najdu tu prokletou věc v mých džínech, které jsem měla na sobe. Jakmile jsme to zvedla, zvonění přestalo a přísahám, že se asi zabiju. 

"Jeden zmeškaný hovor." Oznamuje mi mobil. Ani jsem si to celý nepřečetla celý a můj mobil začal vyzvánět znovu. 

Číslo je blokované. 

Hired for Styles (Czech story)Där berättelser lever. Upptäck nu