Hoofdstuk 18

271 9 0
                                    

Louis pov:
Het is zaterdag nacht 1:00 te vroeg maar ja. Emily ligt te slapen in de taxi." Ik ben moe." Zegt Harry en legt zijn hoofd op mijn schouder." Ga dan slapen." Zeg ik en doe zijn haar door elkaar hij kreunt." Louis neee." Zegt hij dramatisch ik lach." Louis hoe kunt gij zo hyper zijn?." Vraagt Niall." Gewoon." Zeg." Straks gaat hij toch zagen dat hij moe is." Zegt Liam met een grijnst ik kijk hem nep boos aan. Ik mopper en kijk naar buiten."Louis pist."zegt Liam." Jongens we zijn er." Zegt Paul we knikken en stappen uit. Here we go agian." Zingt Harry en houdt Emily vast die nog altijd slaapt. We checken in en wachten op ons privé vliegtuig. Jaja lees je goed privé anders hebben we last van fans niet dat we dat erg vindend onze fans zijn geweldig we zouden niet zonder ze kunnen. We love you. Als we aan het wachten zijn drinken we en eten we wat." Jongens vliegtuig is er." Zegt Paul we knikken en staan op en lopen naar het vliegtuig. We gaan zitten en doen onze gordels om." Emily prinses word je wakker.". Zegt Harry en kust haar voorhoofd ze word wakker en kijkt waar ze is." Hey liefje we gaan opstijgen." Zegt Harry en doet haar gordel om." Mijn oren doen pijn." Zegt Emily en heeft tranen in haar ogen." Het is zo voorbij." Zegt Liam ze legt haar hoofdje tegen Harry's borst. Ze slaap na 5 minuten. Iedereen ligt te slapen behalve ik geen idee waarom ik mijn slaap niet kan vatten ik pak mijn gsm en zet de wifi aan ja ik heb wifi. Ik krijg meteen een bericht
(B=babe L=Louis)
B: Hey lou heb plezier op tour doe voorzichtig love you x
L: Hey babe sorry als ik je wakker heb gemaakt maar Dankje en ja ik zal voorzichtig zijn bye love you to x
Ik probeer te slapen na 15 minuten lukt het.

Niall pov:
Ik word wakker van iemand die mij door heen schud." Papa Niall opstaan." Hoor ik Emily zeggen ik open mijn ogen en kijk naar de rest." We zijn in JAPAN!!." Roept Harry en rent uit het vliegtuig we lachen. We stappen zelf uit en zie Harry staat te wachten." Hazz hyper." Zeg ik lachend hij knikt en pakt Emily op. Emily is rustig gebleven. We gaan met een taxi naar het hotel. Als we der zijn hebben we een voor vier personen.

We hebben geen bedje voor Emily omdat ze toch altijd bij iemand in bed kruipt ze slaapt niet graag alleen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

We hebben geen bedje voor Emily omdat ze toch altijd bij iemand in bed kruipt ze slaapt niet graag alleen." Okay  het is nu 10:00 uur, sebiet gaan jullie ontbijten en na het ontbijt gaan jullie wat opfrissen en dan gaan we naar het concert gebouw en oefenen jullie en ja .. dan het concert." Zegt Paul droog we lachen." Okay." Zeggen we en gaan naar beneden smakkelijk eten iedereen.

Ze zijn op tour jeej :) bye love you x J

Adopted by Harry styles (voltooid) Where stories live. Discover now