Hoofdstuk 7

660 18 0
                                    

Harry pov:
Als we thuis komen leg ik Emily even in bed zodat ze goed uitgerust is "slaapzacht sweetheart." Zeg ik en kus haar voorhoofd en verlaat de kamer. Eten hoeven we niet te maken. Ik ga naar buiten en ga op de bank zitten.

Ik pak mijn gsm en steek mijn oortjes in en luister muziek

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik pak mijn gsm en steek mijn oortjes in en luister muziek.(je kan je eigen muziek luisteren als je wilt x) ik ga liggen en sluit mijn ogen. Na een tijd val ik in slaap "Harry word wakker je moet je nog klaarmaken." Hoor ik spencer zeggen "hoelaat is het?." Vraag ik schor. Hallo ochtendstem "18:15." Zegt ze ik knik en sta op en ga naar binnen. Ik ga naar boven en maak me klaar doe nette kleding aan "Emily." Roep ik "ja?:" vraagt ze " kom we maken je klaar." Zeg ik ze knikt en ik doe haar haren en doe haar kleren aan.

" Zeg ik ze knikt en ik doe haar haren en doe haar kleren aan

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Zo je bent klaar." Zeg ik en we gaan naar beneden. Ineens gaat de bel ik ga er naartoe en doe de deur open Jenny staat er" Hey je zie er prachtig uit." Zeg ik en kus haar wang "Dankje gij ook." Zegt ze en loopt door " Jenny." Roept Emily en knuffelt haar "Hey cutie hoe is met je been?." Vraagt ze "goed." Zegt ze blij Jenny lacht en de rest van de meiden komen ook en ze beginnen te praten "is iedereen klaar?." Vraagt Niall iedereen knikt. Louis,Liam en Niall geven hun vriendin een compliment" kom Emily." Zegt Jenny en pakt haar op en gaan naar buiten. We zitten in de auto. Als we der zijn stappen we uit " goeien avond hebben jullie gereserveerd?." Vraagt een ober "ja op one direction." Zegt Louis hij knikt en brengt ons naar onze plaats "pakt iedereen over hun lief." Zegt Ingrid. Lief? Jenny is mijn lief niet eens. We gaan zitten en kijken op de kaart "goeie avond weten jullie het al?." Vraagt een ober. Iedereen zegt hun bestelling " en voor Emily een kindermenu en appelsap." Zegt Niall (ik weet het is een chique restaurant maar Emily is nog maar 4 jaar, nog veel leesplezier x)

Ingrid pov:
Als we ons eten hebben eten we het in stilte voor. Ondertussen stelt Jenny zich voor misschien worden we wel beste vriendinnen samen shoppen das zou leuk zijn. We eten en nemen nog een dessert. Als we klaar zijn gaan we nog wandelen "het is mooi met al die lichtjes." Zegt Jenny "ja heel mooi." Zegt ik. Nu denken jullie waar zijn die wel we zitten in de Londen eye (ze wonen in Londen) Liam slaat zijt arm om me heen Niall maakt foto's Jenny heeft Emily vast en wijst wat dingen aan "amai het is stil." Zegt Wendy "Yep." Zegt spencer. Als we der uit zijn lopen we wat rond. Ik Wendy spencer en Jenny gaan bij de big bang en Harry maakt de foto. We kijken er naar "stuur die door." Zegt Wendy "okay." Zegt Harry.

Jenny pov:
Het is redelijk koud ik ril een beetje door de wind "heb je het koud?." Vraagt Harry en doet zijn jas uit "nee hou u jas maar aan." Zeg ik rap maar het is te laat "laat het maar gewoon aan anders word je ziek." Zegt Harry lief "en gij dan?." Vraag ik " ik red me wel." Zegt hij en slaat zijn arm om mij heen. We wandelen door tot hun huis "blijf je slapen?." Vraagt Ingrid aan mij "euh-." " ja." Zegt Harry in mijn plaats ik kijk hem verbaasd aan okay dan maar. We gaan naar binnen en doen onze pyjama aan en gaan naar bed "het was leuk." Zegt Harry ik knik en ga te goei liggen Harry slaat zijn armen om me heen en we vallen in slaap.

Adopted by Harry styles (voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu