Hoofdstuk 28

214 8 0
                                    

Louis pov:
Sebiet hebben we een concert in China er zijn al veel mensen. Wij zijn backstage de meiden gaan op Emily passen. Lou is bezig met ons haar ." Nog 5 minuten." Roept Paul ineens rent Harry zonder shirt hij doet nog rap shirt aan doen en zucht ik geef spencer nog een lange knuffel en kus ik hou zo veel van haar ." Ik hou ook van jou lou." Zegt ze ik kijkt geschrokken op ." Zei ik dat hardop?." Vraag ik ze knikt lachend ik lach en ga klaar staan ." 5 4 3 2 1." Roepen de fans en dan lopen we het podium op.

Ingrid pov:
We kijken backstage hoe ze optreden we lachen soms hoe ze doen ." Okay guys de willen jullie aan iemand voorstellen." Zegt Liam de fans gillen ." Emily wil je komen?." Vraagt Harry Emily kijkt Jenny helpt haar op het podium. Harry pakt haar op de fans gillen ." Dit is Emily en is mijn dochter en ze is 5 jaar oud." Zegt Harry Emily zwaait en de fans gillen ." Ga maar terug ." Zegt hij en Emily loopt terug Jenny pakt haar op ." Meiden ik ga rusten n." Zegt Wendy iedereen knikt en Wendy gaat weg. Als het concert gedaan is lopen de jongens bezweet terug backstage.

Paul pov:
De jongens lopen bezweet terug backstage ." Ga douche jullie stinken." Zeg ik ." Wij houden ook van jou Paul." Zegt Liam lachend ik lach en pak alles. We hadden alles van het hotel al mee genomen ." Nu naar Korea we gaan met de bus en jullie blijven daar 2 dagen." Zeg ik ze knikken. Harry pakt slapende Emily en gaan naar buiten de bus in ." Ga maar slapen." Zeg ik de jongens knikken en doen hun kleren uit behalve  hun boxers en gooien het op de grond ik zucht. De bus gaat rijden dag iedereen.

Adopted by Harry styles (voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu