Hoofdstuk 3

1.4K 27 6
                                    

Volgende dag
Louis pov:
Ik word wakker van een bericht op mijn gsm. Ik rek me uit en pak mijn gsm en kijk wie het is
Babe: goeiemorgen lou x
Me: goeiemorgen babe x Ik glimlach. Nu denken jullie wie dafuq is da? Wel ik zal het jullie is uitleggen spencer is mijn vriendin we zijn 2 maanden samen. Ze houdt vooral van boeken lezen en haar Lievelings kleur is rood zelfde kleur als de mijne ze is uit België cool ea? Ja vindt ik ook. Ik gaap en sta op en ga naar beneden en maak pannenkoeken ik hoor rappe voetstappen op de trap." Ruik ik paanenkoeken?!." Roept gij blij." Niall still de rest slaapt nog en Emily ook dus hou uwe Ierse mond dicht." Zeg ik Niall zwijgt en gaat tv kijken. Ineens komt
Emily helemaal gewassen en aangekleed beneden.

" Hey Emily goed geslapen?

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

." Hey Emily goed geslapen?." Vraag ik." Hey papa Louis en ja heel goed mijn knuffel beer lag bij mij dus." Ik lach ." Ik heb ook goed geslapen." Zeg ik en zet de pannenkoeken op tafel neer met nog wat dingen." Hey." Hoor ik Liam zeggen." Hey lili." Zegt iedereen." Goeiemorgen." Zegt Harry iedereen zegt goeiemorgen terug. Als we allemaal zitten geef ik iedereen een pannenkoek." Emily wat wil je erop?." Vraagt Harry." Stroop?." Vraagt ze en we doen er stroop op als ze het eet zit er een hoop stroop op haar gezicht. We lachen.

Naill pov :
Okay er is iets vreselijks gebeurt! Mijn leven is verpest. De pannenkoeken zijn op HOE ERG! Ik ruim mee de tafel af en ga me omkleden. Pff nu wil mijn vriendin knuffelen. Ja ik heb een vrienden suprise ze heet Wendy . Ik ga naar beneden waar Emily tv zit te kijken samen met Harry en Liam ik ga erbij zitten. Het is stil te stil." Okay waarom is het zo stil?." Vraag ik." Omdat het zo is." Pfffffffffffffff." Zeg ik." Ga anders met Emily naar het speeltuintje hier vlakbij." Zegt Harry." Ik? Hij is toch de vader luie. Ik knik en sta op en pak Emily op en doe haar jas een schoenen en gaan naar buiten. Als we der zijn gaat Emily spelen." Papa Naill wil je me duwen?." Vraagt ze ik knik en duw haar. Na twee uur gaan we naar huis. Als we thuis zijn doe ik haar jas en schoenen uit en gaat ze naar de living om bij Harry op schoot te zitten." En hoe was het?." Vraagt Harry." Goed papa niall heeft me geduwt op de schommel." Zegt ze blij." Echt?."
Nee van plastic." Ja ." Zeg ik en ga drinken halen en ga terug zitten en we kijken een film.

Adopted by Harry styles (voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu