Hoofdstuk 15

385 9 0
                                    

Liam pov:
Grijsje is vandaag jarig. Leuk ea? Ja
Ik rek me uit en ga naar beneden waar Emily met Grijsje zie spelen." Hey em waar is de rest?." Vraag ik." Ze slapen nog." Zegt ze en speelt voort ik knik. Ik dek de tafel." Goeiemorgen." Hoor ik Niall roepen." Waarom komt gij altijd binnen als het eten juist klaar is." Zeg ik lachend." Hey Niall goeiemorgen goed geslapen, ja heel goed Liam Danku voor het vragen." Zegt Niall droog ik en Emily lachen.
De rest komt ook binnen." Zeg wete wa ik zat te denken." Zegt Louis blij." Gij denk?." Zegt Harry. Louis slaagt Harry op zijn achterhoofd."  Maar wat ik dus dacht mss kunnen we is gaan bowlen met zijn allen en de meiden." Zegt hij." Ja leuk maar Jenny kan niet remember." Zegt Harry." Ik regel dat wel." Zegt Louis met een grijns." Ik heb het Gevraagt aan de rest en die kunnen." Zegt Niall." Emily ik claim jou vandaag." Zegt Harry we lachen." Misschien heeft ze vroeger gedaan dat wete toch niet." Zegt Louis." Okay okay zal is proberen djeez." Zegt Harry en belt Jenny." Hey babe ik heb een vraag." Zegt hij." Ja ik weet dat gij moet werken maar ik en de jongens willen gaan bowlen met de meiden en Louis dacht dat gij misschien vroeger gedaan zou kunnen hebben." Zegt hij. We horen gebrabbel aan de andere kant." Was het zo rustig?." Vraagt Harry verbaasd." Amai maar kun je dan?." Vraagt hij." Haha je knikte ja ea?." Zegt hij." Okay wacht zal het vragen." Ze kan het was blijkbaar zo rustig bij Starbucks dat ze naar huis mocht maar  omhoelaat gaan we?." Vraagt hij euh 14:00?." Zegt Liam iedereen knikt."tegen 14:00 kun je dan?." Vraag ik." Okay super tot straks babe love you." Bye." Ze kan mee." Zegt hij blij.

Wendy pov:
Ik zit rustig van mijne koffie te drinken tot ik een bericht krijg.
J: Hey meiden kunnen jullie
Mee gaan bowlen om 14:00 met de jongens?
S: ja leuk waar spreken we af?
J: bij de bowling
W: ik ken
I: ik kan ook
S: ik kan maar ik wil hekjes
W: zeg spencer waarom?
S: das makkelijk
J: byee
W: bye
S: daag
I: doei. Het is nu 13:10 heb nog wel tijd ik kijk een serie. Als de serie is afgelopen maak ik me klaar. Als ik bij de bowling zie ik dat de rest er al is." Hey babe." Zegt Niall en kust mij en
Een knuffel. Ik geef iedereen een knuffel. We gaan naar binnen. Als we alles geregeld hebben pakken we de schoenen en de juist baan. Okay de lijst
Liam
Wendy
Louis
Ingrid
Harry
Spencer
Niall
Emily
Jenny.
Als we aan het spelen zijn heeft Liam al een strike. Hoe? Geen idee . Na het eerste spel staat Louis eerst raar maar waar. Louis doet een happy dance." Okay kom maar op." Zegt Harry en help Emily met de bal. Na de twee spelen is het zo geworden.
Louis
Liam
Wendy
Niall
Ingrid
Spencer
Harry
Jenny
Emily (dit is de volgorde van eerste tot laatste)
." Ik heb gewonnen nana ." Zegt Louis." Louis ja we weten het." Zegt Niall." Zeg blijven jullie slapen?." Vraagt Harry wij knikken." Okay gaan we naar huis?."vraagt spencer we knikken. We hadden ginder nog al gegeten het is nu 19:45. We zitten in de auto. Als we ons gerief hebben voor morgen en al zijn thuis." Wat gaan we doen?." Vraagt Emily." Jou in bed leggen." Zegt Harry en is weg. Als hij terug is doen we onze pyjama's aan en gaan we spelen op de Wii.

Bedankt voor de stemmen love you x J

Adopted by Harry styles (voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu