Hoofdstuk 5

824 21 0
                                    

Hey,
Misschien is het voor sommige een beetje verwarrend welke dag het is en welk seizoen. Ik zal het even zeggen, het is zomer en nu is het zaterdag
Bye x

Liam pov:
Als we thuis zijn gaat iedereen in de zetel zitten." Zeg hoe laat is het?." Vraagt Harry." Harry ge draagt een horloge." Zegt Wendy lachend. Iedereen lacht." Het is 17:45." Iedereen knikt." Wie wilt koken?." Vraagt Harry." MEEEE." Roept spencer." En wat babe?." Vraagt Louis." Zelfgemaakte pizza?." Vraagt ze." JAAAAA!!." Roept Emily blij en gaat op Harry's shoot staan." Liefje ga aub terug zitten." Zegt Harry en Emily gaat terug zitten." Okay bye." En spencer Vlugt te keuken in." Babe terug komen." Zegt Louis. Ze komt terug." Wat?." Vraagt ze." Kusje?." Zegt Louis ze lacht en geeft hem een kus. En gaat terug de keuken in." Moet ik helpen?." Vraagt Wendy." Ja als je wil." Zegt spencer. Wendy staat op en gaat ze helpen." Papa Louis ik wil mijn pyjama aan." Zegt Emily Louis knikt en staat op en pakt haar op en gaan naar boven.

Harry pov:
Als Emily terug is kijk ik naar haar pyjama ik glimlach." Ik hou ook van jou prinses." Zegt ik zacht en kus haar wang.

" Zegt ik zacht en kus haar wang

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

" Hoe komt ze zelfs aan die pyjama?

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

." Hoe komt ze zelfs aan die pyjama?." Vraag ik." Ah had ik gezien in een winkel." Zegt Wendy." Leuk en schattig." Zeg ik Wendy grinnikt en kookt voort. Na een halfuur roepen ze." KOMEN ETEN!!." We staan. Ik snij de pizza in stukjes voor Emily. Als we ff aan het eten zijn schiet Niall in de lach we kijken hem aan en hij wijst naar Emily we lachen nu ook ze zit helemaal onder de saus.

 Als we ff aan het eten zijn schiet Niall in de lach we kijken hem aan en hij wijst naar Emily we lachen nu ook ze zit helemaal onder de saus

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik veeg haar mondje en handjes af ze giechelt en eet voort. Ik staar voor me uit. Jenny blijft maar in mijn hoofd zitten." Zeg blijven jullie slapen?." Vraagt Liam de meiden knikken." Yes." Zegt Niall en kust de wang van Wendy." Cuties." Roept Liam  we lachen." Emily klapt haar handjes. Ze is zo schattig.

Wendy pov:
Als iedereen gedaan heeft met eten wil ik afruimen." Babe ga zitten gij hebt al gekookt." Zegt Niall."ma-." Maar ik word afgepakt." Niks gemaar zit." Zegt Niall en wijst naar de stoel." Woef." Zegt ik lachend." Hondje." Zegt Emily klappen in haar handjes. En we gaan zitten in de zetel en kijken het nieuw." Heeft Harry styles een kind? We hebben Harry deze week gezien met een klein meisjes. Zou hij een vriendin hebben? Of is ze geadopteerd? Wie weet." Zeggen ze op het nieuws." Ja dat weten ze ook al." Zegt spencer." Yep." Ik kijk op de klok het is 21:30."Emily ben je moe?." Vraag ik." Ja." Zegt ze  gapend ik knik en breng haar naar bed. Als ze in bed ligt ga ik naar beneden." Guys Ingrid komt morgen." Zegt Liam blij." Gelukkig heb ik Emily." Zegt Harry. We lachen." Nee dieje heeft Jenny." Lacht Louis. Spencer duwt hem." Plaag hem niet zo." Zegt ze met een grijns." Danku spencer." Zegt Harry. We praten nog wat en gaan allemaal slapen." Goodnight babe." Zegt Niall en geeft me een kus en slaagt zijn armen rond mijn middel en zo vallen we in slaap.

Adopted by Harry styles (voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu