Hoofdstuk 57

163 10 0
                                    

*Een week later*
Ingrid pov:
Vandaag is de begrafenis van Emily. Familie, vrienden zijn uitgenodigd. We zijn ons allemaal aan het klaarmaken ." Ik heb Jenny ook uitgenodigd ." Zeg ik tegen Harry. Hij kijkt mij aan ." Is goed ik moet nog is praten met haar ik was zo stom om het uit te maken ." Hij zucht en gaat nog is door zijn haar ." Harry we moeten gaan." Zegt Liam hij knikt en sluit alles af. Als
We der zijn staat al bijna iedereen der. Als we uit de auto stappen komt de mama van Harry op ons af ." Oh Harry liefje veel sterkte." Zegt ze en knuffelt Harry ." Dankje mam." Zegt hij en kust haar wang ." Hey Daar is Jenny." Zegt Spencer die naar Jenny wijst ." Ik ga met haar praten ." Zegt Harry en gaat naar haar. Als dat maar goed komt.

Harry pov:
." Hey Jenny kunnen we praten?." Vraag ik? ." Natuurlijk ." Zegt ze en kijkt mij aan ." Kijk ik wil zeggen dat het me spijt van wat ik gezegd heb in het ziekenhuis ik bedoelde het allemaal niet zo ik was gewoon zo moe van alles en ja ht werd me te veel en toen zei ik iets waar ik leven lang spijt ga van hebben Jenny ik hou nog steeds even veel van je en ik hoop dat we op te nieuw kunnen beginnen als je dat wilt natuurlijk." Zeg ik. Ik kijk naar Jenny die ineens mij kust. Als ze terug trek glimlacht ze ." Harry ik hou nog van jou." ." Ik zou graag opnieuw beginnen." Zegt erachter ik glimlach en knuffel haar ." Dames en heren jullie kunnen naar binnen gaan ." Kom." Zeg ik ." Ik heb nu niks van bloemen of zo maar toch vraag ik het ." ." Jenny zou je mijn vriendin terug willen zijn?." Vraag ik ze knikt blij en knuffelt mij . Als we zitten begint de begrafenis.

Love you x J

Adopted by Harry styles (voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu