Vervolg hoofdstuk 2

77 2 0
                                    

* Zaterdag 14 April*
Louis pov:
We hebben vandaag besloten om met zijn alle op dubbel date te gaan. We gaan eerst uit eten
En dan gaan we wandelen in een bos met langs de zijkant lichtjes.  Het was Niall's idee.  Hij vond dat we meer tijd samen moesten doorbrengen dus nu zijn we allemaal het panikeren wat we gaan aandoen ." ZOU IK EEN STROPDAS OF EEN STRIKJE AANDOEN?!!!!." Roept Niall door heel het huis ." KIEST!!." Roept Harry terug. Liam is al klaar en zit rustig in de zetel en leest de krant ." zie hem hier zitten." zeg ik en pak de krant af ."Lous." Zegt hij op een zeurderig toontje ik lach en  geef de gazet terug. Hij opent het terug op de juiste pagina. Ik ga terug naar boven. En zie dat de rest ook klaar is. Dus iedereen is klaar.

( Harry heeft kort haar ) Als we klaar zijn gaan we meiden halen bij Jenny

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

( Harry heeft kort haar )
Als we klaar zijn gaan we meiden halen bij Jenny ." Kom we zijn weg." Zeg ik tegen Liam hij legt de krant weg ." Let's go." Zegt Niall en pakt de auto sleutels ." Wowowowowow Niall die gaat rijden." Zegt Liam ." Ik kan rijden." Zegt hij ." Ja wete nog de laatste keer?." ." Oh komaan ik was 1 Keer tegen een andere auto gereden en dat was VORIG JAAR!!." Zegt hij beledigt ." Harry rijdt wel." Zeg ik ." Pfftt."  Niall geeft de auto sleutels aan Harry die glimlacht en er mee speelt ." Okay kom kinderen." Zegt hij met een smirk. Ik doe de deur op slot en ga in de auto zitten ." Okay you. Can drive." Zeg ik ." Dat accent." Lacht Niall. Ik slaag hem op zijn arm ." Papa Louis slaagt mij!." Zegt Niall nep wenend ." Oh god." Zucht Liam. Als we der zijn bellen we aan. Jenny doet open ." Hey de deur was gewoon open ze ." Zegt ze en lachend. Als we binnen zijn staan ze allemaal klaar ." Hey babe." Zeg ik en kus Spencer ." Hey je ziet er goed uit." Zegt ze ." Gij ook hoe is het met de kleine?." Vraag ik ." Goed goed." Zegt ze ." Okay love birds kom we gaan ." Zegt Wendy die handen vasthoud met Niall. Die blijkbaar toch geen stropdas op strikje heeft aangedaan ." Euh we hebben een klein probleempje." Zegt Ingrid ." Wat?." ." We geraken niet allemaal in de auto ." Op de schoot ." Zeg ik ." Kunnen we doen." Zegt Liam ." Okay Dus Spencer bij mij op de schoot." Zeg ik Spencer Bloost ." Okay stap in." Zegt Jenny. Als we bij het restaurant zijn gaan we naar binnen ." Goede avond op welke naam heeft u gereserveerd?." ." Op de naam one direction." De man knikt en brengt ons naar onze tafel ." Pakt anders een menukaart pet koppel." Zegt Harry. We knikken en kiezen wat we willen. Als we hebben besteld en praten we nog wat bij ." Euh jongens en meisjes wij moeten nog iets zeggen." Zegt Liam ." Wat?." Vragen we in koor ." Ik en Ingrid zijn verloofd." Zegt hij blozend ." OMG PROFICIAT!!!." Roepen we ." Dank u allemaal ." Zeggen ze ." Dus we hebben iets te vieren." ." Spencer die zwanger is Ingrid en Liam die verloofd zijn." Zegt Harry die een arm rond Jenny heeft geslagen. Na een tijd is ons eten er ." Eindelijk ik heb hongerrrrr." Zegt Niall met een rollende r ." Waneer niet?." Zeg ik lachend ." Pppppffftttt niet waar." Zegt hij en kruist zijn armen.

Harry pov:
Als we gedaan hebben met eten betalen we en gaan we nog wandelen ." Kom we gaan goed wandelen en dat eten verbranden." Zegt Louis we lachen. Als we bij het bos zijn is er een pad met lichtjes langs de zijkant ." Okay blijf goed bij elkaar hou elkaar vast." Zegt Liam. Ineens voel ik iemand mij vastpakken ." LOUIS AF!!."roep ik hij lacht en gaat naar Spencer en we lopen op het pad.

Jenny maakt een paar foto's

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Jenny maakt een paar foto's ." Hoe gaat het eigenlijk?." Vraag ik ." Goed met jou?." Vraagt ze ." Goed ." Zeg ik en sla mijn arm rond haar middel ." Ik ben blij dat je terug met mij wou." Zeg ik ." Ja ik hou te veel van je ." Zegt ze ." Ik hou ook van je ." Zeg ik en kus haar. Ik zie een flits ." LIAM PAYNE!!." Roep ik ." Wat het is een mooie foto." Zegt hij. Hij laat de foto zien ." Wil je die naar mij door sturen?." Vraagt Jenny Liam knikt. Ik kijk naar haar ." Wat?." ." Zit er iets op mijn gezicht?." Vraagt ze en voelt aan haar gezicht. Ik trek haar handen weg ." Ja je schoonheid zit er op." Zeg ik ze bloost. We wandelen voort tot het einde.

Love you xJ

Adopted by Harry styles (voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu