Hoofdstuk 16

317 9 2
                                    

Niall pov:
Het is zo ver te tijd is gekomen. Na zolang wachten en wachten hebben ze bekisten om ons op TOUR te laten gaan jaja dat lezen jullie goed." Hoe gaan we de tour noemen?." Vraagt Louis." Laat me denken." Zegt Liam " euhm wat dachten jullie van take me home tour?." Vraagt Harry." Ja die is goed." Zeggen we in koor." Okay laten we het zeggen tegen het maggement   (geen idee hoe ge het schrijft). Al we gebelt hebben vinden ze het goed." Okay waneer begint?." Vraagt Louis ." Euh volgende week zondag ." Zegt ik droog en iedereen knikt okay." Welke landen?." Vraagtt Liam." Euh het eenige dat ik weet dat we starten in Japan en dan naar China." Zegt Louis en iedereen knikt." Emily gaat gewoow mee." Zegt Harry en iedereen knikt. Jeei. Louis hoopt natuurlijk dat we naar België gaan want ja. Ik hoop Ierland heheheheheheheheheheheheheheehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe. Okay okay ik stop maar ik ga naar het wc bye.

Emily pov:
Ik zit in de living te spelen met mijn Barbie poppen." Emily wil je op een lange vakantie gaan met mij en de jongens?."  vraagt Louis ik knik hevig ik hoor de rest lachen." ze kan met lux spelen als wij aan het optreden zijn lou past wel op hun." zegt niall." goed idee." zegt Harry iedereen knikt."wie is lux?."vraag ik verwarrend." de dochter van lou teasdale onze stylist." zegt liam en ik knik" wanneer vertrekken we dan." vraag ik." volgende week zondag." zegt niall ik knik weer en speel voort. Als ze mij roepen voor het eten sta  ik op en ga aan tafel zitten. Het is pizza jeeeej ik neem een stukje en kauw er op." waarom hangt je mond altijd vol saus." zegt harry lachend en doet het weg ik haal mijn schouders op en eet voort." ik zit vol." zegt niall iedereen kijkt hem verbaas aan. De niall horan van Ierland zegt dat hij genoeg heeft is hij ziek?." Nialll alles okay?." vraagt louis verbaasd niall knikt en schuift zijn bord aan de kant.


sorry voor het korte hoofdstuk heb niet zo veel inspiratie. En sorry als er fouten in staan heb het geschreven via mijn laptop en die deed moeilijk bye love you x J

Adopted by Harry styles (voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu