Hoofdstuk 58

213 8 0
                                    

Liam pov:
Het is een maand geleden dat Emily gestorven. Harry is nog altijd verdrietig. We zijn nu allemaal thuis en wil Ingrid ten huwelijk vragen maar ik hulp nodig ." LOUIS, NIALL, HARRY WILLEN JULLIE KOMEN!!." Roep ik. Ze stormen mijn kamer binnen ." Wat is er?." Vraagt Niall. Ik sluit de deur en draai me om ." Okay ik wil Ingrid ten huwelijk vragen maar ik niet hoe ." Zeg ik beschaamd ." Das toch gemakkelijk je gaat op 1 knie zi-." ." Neee ik bedoel met de locatie." Zeg ik ." Oooh." ." Ik weet wel iets ." Zegt Harry we kijken hem aan ." Je kent toch dat een restaurant om de hoek hier." Zegt Harry ik knik ." Neem haar mee naar daar eet daar iets en neemt haar mee naar het strand en vraagt haar daar ten huwelijk." Zegt Harry ." We kunnen ook op dat strand roze blaadjes en kaarsen zetten in een hartjes vorm." Zegt Louis ." Dat is een top idee ." Zeg ik blij ." Okay nu de ring ." Zegt Niall ." Ik heb al een ring gaan halen en laat hem zien ." Wauw." ." Zeggen we ik koor ." Gaat ze blij mee zijn." Zegt Louis ." Dus alles geregeld ." ." Wacht ga je het nu s'avonds doen?." Vraagt Harry ."Ja ." Zeg ik. Ze knikken ." Nou succes ." Zeggen ze ."bedankt." zeg ik. Als ze weg zijn bel ik Ingrid ." Hey li." Hoor ik ." Hey babe ik heb een vraag ." ."ja?." ." Wil je deze op een date met mij?." ." Natuurlijk!." ." Okay ik kom tegen 19:00 ." Ophalen ." Okay is goed tot straks ."." Tot straks love you ." ." Love you to." .ineens komt Niall binnen ." Hey Liam als gij en Ingrid in dat restaurant zitten te eten zullen ik Louis en Harry wel alles op het strand zetten." Zegt Niall ." Okay bedankt om mij te helpen ." Zeg ik ." Das graag gedaan daar zijn we vrienden voor." Zegt hij en is weg. Ik zucht en ga naar beneden." Zeg wat gaan we doen met Grijsje?." Vraag ik ." Geen idee wij kunnen niet echt voor hem zorgen." Zegt Louis iedereen knikt ."
Misschien wilt iemand van de meiden hem wel ." Zeg ik ze knikken ." Zal het is vragen." Zeg ik.
( W=Wendy S=Spencer J=Jenny I= Ingrid Lou= Louis Li= Liam N= Niall H= Harry m)
Li: hey meiden we hebben een vraag
W: vraag maar raak
Lou: ja kijk we zitten nog met Grijsje maar wij kunne niet echt voor hem zorgen
J: ?
N: dus nu is de vraag wilt iemand van jullie hem?
S: euh ik woon in een appartement dus hier mogen geen huisdieren
W: ja zelfde rede als Spencer ben op zoek naar een huis maar nu gaat het niet
Ingrid: geen tijd met werk🤧
H:babe?
J: ik wil hem wel😊
Li: echt?!
J: ja
N: okay we komen hem sebiet brengen
J: okay😂

En ons gesprek eindigde zo ." Okay wie die hem weg." Vraag ik ." Ik!." Zegt Harry meteen we lachen. We pakken alles wat Grijsje nodig heeft en pakken het in ." Okay ben zo terug." Zegt hij. Ik kijk op mijn gsm hoe laat het is 15:30. Ik heb nog tijd ." Ben terugggggg." Zegt Harry ." Ik weet niet wat ik deze avond aan moet ." Zeg ik ." Kleren ." Zegt Harry droog ik lach ." Ge weet wat ik bedoel Harold ." Zeg ik half lachend ."Doe iets chick aan." Zegt hij droog ." Wauw nee echt? Ik was van plan om een jogging en T-shirt aan te doen." Zeg ik met een droog gezicht. Harry lacht hard ." Kom ik zal je helpen." Zegt hij en gaat naar boven naar mijn kast ." Okay ." Zegt hij en kijkt door mijn kast ." AHA." Zegt hij blij en pakt een outfit ik kijk eraan ." Die kan er mee door." Zeg ik Harry knikt en legt hem op mijn bed ." Je haar zou ik met gel omhoog doen." Zegt hij en gaat door mijn haar ik knik ." Okay Liam het is nu 17:00 ( de tijd vliegt) je hebt nog twee uur om je klaar te maken." Zegt Harry ik knik ." Ik pak mijn kleren ga mij al douche. Als ik eruit ben droog ik me af en kleed ik me aan. Ik droog mijn haar en doe ze met gel omhoog.

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Adopted by Harry styles (voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu