Hoofdstuk 13

418 13 1
                                    

Emily pov:
Ik ben morgen jarig 17 augustus jeej." Zeg Emily wat wil je voor je verjaardag?." Vraagt papa Louis." Weet nog niet." Zeg ik. Ik begin met denken misschien een huisdier JA." Euh een huisdier?." Vraag ik." Een huisdier?." Vraagt Harry verbaasd ik knik." Kun je niks anders?." Vraagt hij verder." Nee waarom?." Vraag ik zacht." Em als wij op tour zijn wie gaat er op passen? En door de week zitten we in de studio." Zegt Harry voert." Harry en de meiden die kunne toch voor zorgen?." Help Louis me." Pfff nee sorry ben er niet mee eens." Zegt hij. Ik krijg tranen ik mijn ogen ik hou ze nog net binnen." Verzin maar iets anders." Zegt hij zonder emotie en gaat naar boven. Ik laat mijn tranen gaan." Hey em trek het je niet aan." Zegt Niall ik kruip op zijn schoot en pak zijn thirt vast en huil." Hij is gestrest door het nieuwe album." Zegt Liam."houd papa Harry nog van mij?." Vraag ik snikkend." Ja heel veel zelfs waarom denk je van niet?." Vraagt Louis ." Omdat hij nog nooit zo heeft gedaan tegen mij." Zegt ik." Hij is moe denk ik." Zegt Niall en aait mijn hoofd." Ik snap hem maar gij moet het niet gaan uitwerken op haar." Zegt Louis iedereen knikt. Als Harry terug beneden is kijkt hij naar mij." Hey liefje wat is er?." Vraagt hij en pakt mij op." Ze was aan het huilen omdat gij zo gemeen deed en vroeg of dat gij nog van haar houd ." Zegt Liam. Harry kijkt geschokt." Prinses sorry dat wist ik niet ik ben gewoon moe en ik had dat niet op jou moeten uitwerken." ." Ik hou heel veel van je." Zegt hij." Kun je me het vergeven?." Vraagt hij zacht ik knik." Ik hou van jou." Zegt hij." Ik hou ook van jou papa." Zeg ik en Harry knuffelt me dood en kust mijn hoofd." Wete wat om het goed te maken krijg je een huisdier." Zegt hij ik knuffel hem en geef allemaal kusjes op zijn gezicht. Harry lacht." Kom dan gaan we." Zegt hij." Wilt er iemand mee?." Vraag hij." Nee gaan jullie maar vader dochter moment." Zegt Louis we knikken en gaan naar buiten en rijden naar de dierenwinkel." Wat wil je prinses?." Vraagt Harry als we binnen zijn bij de dieren winkel." Een katje." Zeg ik Harry knikte." Wat voor een?." Vraagt hij ik kijk naar de katjes en wijs een grijze kitten aan (foto boven aan) Harry pakt hem op en houd het voor mij." Deze?." Vraagt hij ik knik." Hallo kan ik jullie helpen?." Vraagt een verzorgster." Ja meer informatie over deze kitten?." Vraag Harry beleeft ze knikt." Dit is een Brits kortharige het is een jonge hij is op 18 augustus jarig hij is snel gehecht aan mensen hij houdt er van om bij mensen op schoot te zitten hij is rustig." Dat wast zo wat." Zegt ze." Willen jullie hem?." Vraagt ze. Ik knik hevig ze lacht." Okay we gaan eerst spullen pakken." Zeg ik de verzorgster knikt en gaat weg. Als we al de spullen hebben gaan we naar de kassa.

Als we betaalt hebben lopen we naar buiten

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Als we betaalt hebben lopen we naar buiten. Ik zie van ver Jenny wandelen. Ik tik Harry aan." Wat is er? Vraagt hij ik wijs naar Jenny hij glimlacht." Jenny!!." Roept hij blij jenny kijkt op en glimlacht en wandelt naar ons toe." Hey hazz en Emily." Zegt ze Harry knuffelt haar en kust haar." Eikes." Zeg ik ze lachen." En wat zijn jullie aan het doen?." Vraagt ze." Een huisdier kopen voor Emily ze is morgen jarig." Oeh leuk." Zegt ze." Ja wil je het zien?." Vraag ik ze knikt. Ze opent de doos." Das kei schattig." Zegt ze en aait hem." En wat doe jij hier?." Vraagt Harry." Was aan het rond kijken." Zegt ze ." Maar moet gaan." Zegt ze we zeggen haar gedag Harry een afscheid kus." Kom wij gaan naar huis." Zegt Harry en we wandelen naar de auto. Als we thuis zijn komen de jongens meteen af ik laat het zien." Omg zo schattig hoe heet gij?." Vraagt Niall. Ik denk." Grijsje." Zeg ik." Leuke naam." Zegt iedereen." We zagen Jenny." Zegt Harry." Leuk." Zeg de jongens. We zetten al de spullen in de living en zetten grijsje neer hij wandelt rond en kijkt rond. We lachen.

Spencer pov:
Ik zit rustig in de zetel tot ik een bericht krijg ik zucht en pak mi gsm. Ik ben ineens groep gezet.
(H= Harry, li= Liam, lo= Louis n= Niall, s=spencer, w=Wendy,i=Ingrid en J= Jenny)
N: hallo
W: okay waarom deze groep?
Li: wel we hebben een vraag
W: askt
Lo: zouden jullie morgen naar het verjaardag feestje willen komen van em?
J: ja leuk
W: yes
S: Yep
I: yazz
H: okay super
W: meiden ik heb een idee wat nu als
We samen een cadeau kopen?
J: ja leuk idee
I: ja leuk
S: okay is goed
N: okay dan tot morgen
S: wacht omhoelaat begint dat?
N: 13:00
I: okay tot morgen.
Ik leg mijn gsm weg en kijk verder Harry Potter.

Adopted by Harry styles (voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu