Hoofdstuk 8

604 15 0
                                    

( foto kamer Emily x)
Emily pov:
Ik word wakker. Ik sta op en ga naar een ramdom kamer ik kom bij Harry en Jenny uit ik kruip op bed. Jenny word wakker "Hey Emily." Zegt ze " Hey Jenny." Zeg ik en ga op haar liggen "goed geslapen?." Vraagt ze ik knik "gij?." Vraag ik ze knikt "hoelaat is het?."vraag ik zacht omdat Harry nog slaapt "7:45." Zegt ze ik knik en ga tussen Harry en Jenny liggen "wat gaan we vandaag doen?." Vraag ik "winkelen voor jou denk ik." Zegt Jenny zacht. Na een tijd horen we Harry bewegen "goeiemorgen jullie twee." Zegt Harry lachend "goeiemorgen." Zeggen we in koor Harry lacht. Okay waarom lijken we een gezin. We staan op en gaan naar beneden waar de rest zit "goeiemorgen." Zegt iedereen "goeiemorgen." Zeg ik en ga aan tafel zitten en eet mijn broodje kaas op "wat gaan we doen?." Vraagt Liam "shoppen voor Emily?." Vraagt Niall ." Ja want die heeft kleren nodig." Zegt Harry. Na het eten gaan de naar boven. Jenny help me met mijn kleren.

 Jenny help me met mijn kleren

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

" zo ga maar naar beneden." Daar is de rest ik knik en ren naar beneden "voorzichtig op de trap." Roept ze nog " jaja." Roep ik terug en ren naar de living "zo gij zijt klaar." Zegt Liam ik knik "wat heeft ze allemaal nodig?." Vraagt Ingrid "euhm truien, shirts , broeken, kleedjes, schoenen, ondergoed, ." Zegt Louis "okay alleen Harry en Jenny missen nog." Zegt Wendy " Hahaha wie weet wat zijn die aan het doen."zegt spencer lachend.

Harry pov:
Ik ga naar boven. En zie Jenny net haar schoenen aan doen "Hey ben je klaar?." Vraag ik ze knikt "gij?." " Yep ready Freddie." Zeg ik ze lacht. Als we beneden zijn pak ik Emily en zet die in de auto "iedereen in stappen." Roep ik Niall komt lachend buiten " wat sta je te lachen Ier?." Vraag ik  "niks alleen het feit dat je broek open staat." Zegt hij half lachend ik bloos en doe mijn broek dicht hopelijk zag dit Niemand. Ik stap in en Liam rijdt "okay ik ga ff de lijst opschrijven wat die kleine duivel nodig heeft." Zeg ik grijzend
Truien
Shirts
Broeken
Kleedjes
Schoenen
Ondergoed.
Noem ik op en steek het in mijn jas zak. Als we der zijn stappen we uit en gaan het winkel centrum binnen. Shoppen here we go. Okay dat ging erover iknow. Als we truien, shirt, broeken en kleedjes al hebben gaan we ergens eten.

Liam pov:
Als we aan het eten zijn is het stil geen awkward stilte. Na het eten gaan we kijken bij het ondergoed en schoenen. Meiden en schoenen RIP. Ondergoed okay. Nu de schoenen als de der zijn kiest ze schoenen en past ze. Als we schoenen hebben gaan we naar huis als we thuis zijn moeten de meiden weg ik geef Ingrid een kus en knuffel " nu dat die weg zijn wat gaan we doen?." Vraagt Louis " Idk." Zegt iedereen ja nu moet ik veel weten ik zucht "wat dacht je van een film avond?." Vraagt Niall we knikken en pakken wat chips popcorn " okay welke?." Vraagt Harry "finding dory!." Roept Emily we lachend " geen frozen?." Vraag ik verbaasd frozen is haar lievenings film "vaak genoeg gezien." Zegt ze. We zetten de film op en kijken er naar. Na een tijd zie ik dat Emily slaapt. Ik pak haar voorzichtig op en leg haar in bed ( ze had haar pyjama al aan) ik kus haar voorhoofd en loop de kamer uit en kijk de film voort tot ik mijn oogleden zwaar voel worden en in slaap val.

Adopted by Harry styles (voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu