Vervolg hoofdstuk 3

60 1 0
                                    

Wendy pov:
Vandaag gaan we Liam en Ingrid helpen met de trouw. Dus vandaag gaan ik, Jenny, Spencer een trouw jurk voor Ingrid zoeken ." Okay Ingrid klaar voor?." Vraagt Jenny ze knikt met een glimlach ." Kom we gaan shoppen!!." Zegt Spencer vrolijk. Als we in een winkel staan vol trouw jurken kunnen we niet kiezen ." Wacht Ingrid wat wilt gij eigenlijk? ." Vraagt Jenny. Ingrid denkt na ." Ik heb er niet echt over nagedacht ." Zegt ze zacht ." Goedemiddag dames waar kan ik jullie mee helpen?." ." Hallo we zoeken een trouw jurk." Zeg ik blij ." Okay wie is de gelukkige?." We wijzen naar Ingrid die verlegen weg kijkt ." Oh leuk ." ." Nou kijk gerust even rond en neem maar zo veel jurken als je wilt en pas maar." We knikken en bedanken aan en gaan opzoek.

Niall pov:
." Kom Liam trouw pakken tijd ." Zegt Harry en trekt Liam mee naar een winkel ." Okay okay rustig ." Zegt hij en wringt zich los van Harry die lacht ." Maar wat voor kleur wil je?." Vraag ik ." Zwart gewoon." Zegt hij wij knikken en gaan de winkel binnen ." Goedemiddag heren voor wat is het?." ." Een trouw pak." Zeggen we ." Ahhhh welke kleur wil je precies?." ." Gewoon zwart." Zegt Liam met een glimlach ." Okay de zwarte pakken hangen daar en kies er maar uit en pas ze maar." Okay bedankt ." Zeggen we ." Okay Liam laten we zoeken." Zegt Louis die al een pak vast heeft ." Die is wel mooi." Zegt Liam blij ."pak het mee om te passen ."wil je een strikje of een stropdas?." ." Een stropdas ." ." Okay ook gewoon zwart?." ." Is dat niet het beste." Ik pak een paar zwarte stropdassen en kijken nog voort bij de pakken.

Ingrid:
Oké dit is stressend. Ik heb al een stuk of vier gepast maar het was niks ." Okay Ingrid ik heb hier nog één." Zegt Jenny ik knik en pak de jurk aan. Ik trek de jurk aan stap uit het pas hokje ." Wauw Ingrid die staat je perfect." Zegt Wendy ." Ja helemaal." Zegt Spencer. Ik kijk in de spiegel en verschiet ervan hoe goed die staat ." En?." ." Ik denk dat ik deze neem." Zeg ik blij ." YES!!." Roepen de meiden.

Love you xJ

Adopted by Harry styles (voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu