Hoofdstuk 20

238 9 1
                                    

Wendy pov:
Het is nog altijd de zelfde dag donderdag 16:45. Jenny is al ff terug maar ze weent aan 1 stuk door Harry heeft haar proberen te bellen maar ze pakt niet op. Ze kijkt de hele tijd naar de tv." Jenny iets eten?." Vraagt Ingrid ze knikt en pakt wat soep. We zuchten. Ineens word ik gebeld door Niall
(Irish cutie= Niall W=Wendy)
Irish cutie: Hey babe
W: Hey Nially
Irish cutie: en hoe gaat het?
W: goed met jou blondie
Irish cutie: Haha goed en hoe gaat het met de rest?
W: goed alleen Jenny is half depri
Irish cutie: ja sorry voor wat er is gebeurt Harry probeert haar te bellen maar ze pakt niet op
W: ze heeft haar gsm op stil gezet
Irish cutie: snap ik maar ik moet gaan byee cutie love you!
W: okay doe voorzichtig bye babe love you to!. Niall hangt op en ik kijk mee met Jenny tv." Laten wee film kijken." Zegt spencer iedereen knikt." Welke?." Vraagt Ingrid." White Chicks?." Zegt Jenny twijfelend We knikken ( voor de mensen die White chicks niet kennen trailer staat in het begin van het hoofdstuk love you bye x J). Bij sommige stukken liggen we plat van het lachen. We hebben een blanket fort gemaakt.

Lekker gezellig we gaan er ook in slapen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Lekker gezellig we gaan er ook in slapen. Als de film gedaan is kijken we gwn tv een rustig meiden avond.

Ingrid pov:
We kijken naar het nieuws er is niks intersant op. Ik voel ineens een kussen tegen mijn hoofd ik kijk naar spencer die grijnst ik pak een kussen en smijt die terug." KUSSEN GEVECHT!!." Roept Wendy en pakt kussen we slagen op elkaar Jenny lacht en slaagt mij ik doe het terug. De veren vliegen door het rond dat word stofzuigen voor dat we gaan slapen. Als iedereen uitgeput is leggen we alles terug en ruimen we de veren op." Dat was leuk." Zegt Jenny iedereen knikt." Blij dat je terug happy bent Jenny." Zegt Wendy ze knikt en gaapt we lachen." Iemand moe?." Vraagt spencer lachend ze schud nee en kijkt verder naar de tv." Ik heb dorst." Zeg ik." Daar is de keuken." Zegt spencer en wijst naar de keuken ik lach en sta op ik krijg lege glazen mee en schenk er nieuw drinken in. Als ik iedereen zijn drinken geef ga ik zitten en. Ik kijk naar de rest Jenny ligt te slapen tegen Wendy ik glimlach en kijk verder tv.

Adopted by Harry styles (voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu