Hoofdstuk 31

227 8 0
                                    

Liam pov:
We moeten nog een dag rijden we moeten stoppen voor te tanken ." Wie naar het wc moet kan gaan en gemoogt iets kopen." Zegt Paul we knikken en gaan naar de winkel die aan het tankstation. Ik koop wat drinken en eten de rest doet dat ook. Als we terug in de bus zijn rijden we door ." De wielen van de bus gaan rond en rond." Zingt Emily we lachen ze kijkt ons verward aan maar zing voort ." Wat kunnen we doen?." Vraagt Wendy ." Wii?." Vraagt spencer we knikken ." Gaan we niet vallen." Zegt Jenny ." Dat kan." Zegt Ingrid iedereen pakt een
Wii kasje we spelen Wii sport. Emily heeft ook is geprobeerd ze deed het goed maar niet zo goed als mij natuurlijk (Liam egoïst😂😛) sorry kon het niet laten om te zeggen ." Ben moe gaan we geen film avond houden?." Vraagt Harry we knikken en doen onze pyjama's aan we pakken wat drinken en wat chips en gaan comfortabel zitten in de zetel en kijken naar de the fault in our stars.

De meiden zitten te wenen zelfs Emily we kijken een andere film ." GEEN HORROR!." Roepen de meiden we lachen en steken en steken een Comedie in ." Nu blij?." Vraagt Louis ze knikken en kijken de film. Emily is in slaap gevallen Harry doet haar naar bed ." Die was moe." Zegt hij en gaat terug zitten en trek Jenny tegen hem aan. Als de film gedaan is doen we onze pyjama aan gaat iedereen zijn bed ." Slaap wel iedereen." Zegt Paul ." Slaapwel Paul." Zeggen we ik hoor hem lachen.

Harry pov:
Ik word wakker van gegil ik sta op en het gegil komt van Emily haar bed ik doe het gordijn open ." Emily liefje word wakker." Zeg ik en schud haar een beetje door elkaar. Ze schiet wakker ." Hey rustig ik ben er het is niks ." I-ik had een nachtmerrie." Zegt ze snikkend ." Kom anders maar bij mij liggen." Zeg ik en pak haar op en neem haar mee naar mijn bed ik leg haar eerst en dan ik ze gaat meteen op mij liggen ik kus haar voorhoofd ." Je bent veilig." Zeg ik en val in slaap.

Adopted by Harry styles (voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu