Hoofdstuk 4

1.2K 20 2
                                    

Emily pov:
De jongens zijn allemaal in slaap gevallen. Ik kijk verder tv ik heb dorst dus ik ga naar de keuken en zoek de glazen. Als ik ze niet kan vinden ga ik terug naar de living. Wie zou ik wakker maken?. Ik ga bij Liam op schoot zitten en prik ik zijn wang " Nee nog 5 minuten." Mompelt hij " Ik heb dorst." Zeg ik Liam opent zijn ogen " Hey em." Zegt hij "Hey waar staan de glazen?." Vraagt ik " heb je dorst dan?." ." Nee ik zeg het voor de grap." Zeg ik droog hij lacht de rest is ineens ook wakker. Ik klim bij Harry op schoot." Hey prinses." Zegt hij en geeft een kus op mijn hoofd ." Hey ik heb dorst." Zeg ik ." Wacht gaan we anders niet naar Starbucks?." Vraagt Liam ." Ja okay." Zegt iedereen ." Wat is Starbucks?." Vraag ik verlegen ." Ja hoe kunde dat uitleggen." Zegt Naill. Hij zoekt het op en laat me het zien ." Gekunt er ook chocomelk krijgen." Lacht Louis ." JAAAAAAAAAA." Zegt ik blij ." Hey jongens mag spencer ook mee?." Vraagt Louis ." Ja okay dan kan Emily haar ontmoeten." Zegt Harry ." En Wendy?." Vraagt Niall ." Ja die mag ook Ingrid ook Liam?." Vraagt Louis ." Nee die kan niet." Zegt Liam en iedereen knikt . "Okay Lets go." Zegt Niall hyper. Iedereen doet zijn schoenen aan en jas en gaan naar buiten waar mensen met camera's staan ." Shit paparazzi." Zegt Louis en we lopen door (Starbucks is 5 minuten van hun huis). " zeg Harry hoe komt dat gij nog geen lief hebt?." Vraagt iemand van de paparazzi ."Geen idee." Zegt Harry en loopt door.

Louis pov:
Ik zucht ik krijg het schijt van paparazzi ." Zeg hebde gelle niet genoeg foto's anders ben je een heel slechte fotograaf." Zeg ik hij kijkt mij aan en zegt niks ik zucht en loop door. Als we der zijn zie ik spencer. Ik loop naar haar toe en geef haar een knuffel ." Hey babe." Zeg ik en geef haar een kus ."Hey lou." Zegt ze ik pak haar hand. Ik zie dat Niall het zelfde doet bij Wendy Cuties. We lopen naar binnen en bestellen ons drinken ." Voorzichtig het is warm." Zegt Harry tegen Emily ." En babe hoe gaat het?." Vraag ik ." Gaat goed." Zegt ze ." En met jou?." Vraagt ze ." Goed nu ik jou zie." Zeg ik ze bloost en kijk weg wat een cutie. ." Ik voel me alleen." Zegt Harry ." Ga dan een lief zoeken." Zegt Naill Harry praat hem na ." Zeg spencer en Wendy jullie kennen elkaar nog niet eens." Zegt Liam that's true shit ."owja." Zegt Wendy ." Hey ik ben Wendy." Zegt ze ." Hey ik spencer." Zegt ze. En ze beginne te praten ." En dit is Emily." Zegt Niall . Ze stellen zich voor ." Wat gaan we sebiet doen?." Vraagt Emily ." Mss naar het park?." Zegt spencer ." Ja dat kunnen we doen." Zegt iedereen in koor we lachend. Als we buiten staan gaan we naar het park. Als we daar zijn horen we Harry zeggen ." Kijk uit waar je lo-." Verder gaat hij niet en kijkt naar een meisje ." Sorry keek niet uit." Zegt ze snel ." Maakt niet uit." Zegt Harry.

Spencer pov:
Ik denk dat Harry dat meisje wel ziet zitten." Wat is je naam?." Vraagt Wendy." Jenny." Zegt ze en schud onze hadden ." Hey ik ben spencer en dat is Wendy." Zeg ik ze glimlacht ." Sorry nog is een keer." Zegt Jenny ." Maakt echt niet uit." Zegt Harry ." Als je u nummer geeft is het goed." Zegt Harry met een knipoog ." Haha okay." Zegt Jenny en geeft haar gsm nummer ." Danku." Zegt Harry ." Geen probleem maar moet gaan." Zegt ze en zwaait en is weg ." Wel wel wel Harry." Zegt Liam ."wat?." Zegt hij droog ." You like her." Zegt Louis. We lachen en lopen voort tot we ergens in het gras zitten bij een meer. Ik maak er een foto van en zet het op twitter ." Chilling." Zet ik er onder reacties komt binnen. Ik slaag mijn armen om spencer heen. Ik zie Liam het doen bij Harry we lachen. Na een uur staan we op en gaan we naar huis.

Adopted by Harry styles (voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu