Hoofdstuk 33

196 7 2
                                    

Niall pov:
Het concert begint binnen 15 minuten dus we hebben nog tijd. Ik zit in de kleedkamer de rest is nog naar de wc ." NOG 5 MINUTEN!!." Roept Paul iedereen is nu in de kleedkamer. De meiden passen op Emily we laten haar best niet met Lux spelen want anders word zij misschien ook ziek en dat willen we niet. We gaan klaar staan nog 5 seconden. We lopen het podium op fans gillen ." Goedenavond Australië!!." Roept Harry ze gillen ." We laten we beginnen met een cover teenage dirtbag." Zegt Harry.

( in het begin van het filmpje kan het wat raar zijn bye love you x J )
De fans gillen en zingen luid keels mee ." Okay hier is don't forget where you belong." Roep ik

Als we alle liedjes hebben gedaan buigen we en lopen we het podium af. We willen de meiden een knuffels geven maar ze duwen ons weg ." Jullie zweten en stinken." Zegt Ingrid we lachen en lopen naar de douches. Als we gewassen zijn pakken we alles en gaan we naar de bus.

Jenny pov:
Als we terug in de bus zijn legt Harry Emily in bed. Je ziet zo dat hij bezorgd is ." Harry laat haar slapen." Zeg ik hij kijkt me aan ." En ik denk dat gij ook wat slaap nodig hebt." Zegt ik hij knikt en gaapt ." Ik zeg de rest nog gedag en we gaan slapen." Zegt hij ." We?." Vraag ik verbaasd ." Ja gij en ik samen in bed ( die zin klinkt zo verkeerd😂 nog veel leesplezier bye love you x J) ik doe mijn pyjama aan en ga al liggen. Als Harry er bij komt is het best krap ." Ja echt veel ruimte is er niet." Zegt hij half lachend ik knik en lach ." Maar wel warm." Zeg ik ." Maar ben eigenlijk nog niet moe." Zeg ik ." Ik een beetje." Zegt hij ." Ge moogt slapen." Zeg ik en glimlach hij streelt mijn wang ." Nee geen zin." Zegt hij en lacht ik lach ook ." Knuffelen is leuker." Zegt hij ik grinnik. Ik leg mijn hoofd op zijn borst en zucht ." Is er iets liefje?." Vraagt hij bezorgd Harry en zijn bezorgd zijn zo kennen we hem als de beste ." Nee." Zeg ik ik voel hem knikken ik hou nog met moeite mijn ogen open ." Ga maar slapen babe." Zegt Harry en geeft mij een kus ik ga te goei liggen en sluit mijn ogen daag iedereen.

Adopted by Harry styles (voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu