Vervolg hoofdstuk 1

119 2 0
                                    

Spencer pov:
Ik heb vandaag Louis uitgenodigd. Want ik heb ontdekt dat ik zwanger ben maar ik ga het niet op een normale manier doen. Ik heb een rompertje gekocht en leg die bij de was en vraag of hij die wasmand naar beneden wilt doen en vraag dan of hij de kleding wilt op opplooien en dan ziet hij het ." Als ik de deurbel hoor gaan doe ik open ." Hey lieverd alles goed?." Vraagt hij meteen ik knik en geef hem een kus ." Ja met jou?." Vraag ik hij knikt ." Voor moest ik komen?." Vraagt hij ." Gewoon bij praten." Zeg ik en hij knikt ." Thee?." Vraag ik ." Ja graag." Zegt hij en kust mijn wang. Als de thee klaar is zet ik die neer op de salon tafel ." Is het erg als ik wat was opplooi?." Zeg ik ." Moet ik helpen?." Vraagt hij ." Als je wilt." Hij knikt ik geef hem wat was waar het rompertje bij zit ." Hoe is het met de rest?." Vraag ik ." Goed Harry lacht meer daar ben ik blij om." Zegt hij ik knik ." Euh yasmine wat is dit?." Vraagt hij ik glimlach en kijk naar hem en hij houd het rompertje zien ." Lees wat erop staat." Zeg ik ." You're going to be a daddy." Leest hij voor en kijkt mij dan aan. En dan springt hij uit de zetel en knuffelt mij.

" IK WORD VADER!!!

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

." IK WORD VADER!!!." Roept hij blij en kust mij ik glimlach ." Sins waneer ?." Vraagt hij blij ." Sins vorige week." Zeg ik blij hij knuffelt mij nog is en kust mij nog is dan kust hij mijn buik ik giechel. " hey kleintje het is je vader ." Zegt hij ." Louis dat kietelt ." Zeg ik. Hij lacht en draait me in het rond ." Ik ben zo blij babe." Zegt hij met een lach op zijn gezicht ." Ik ga het tegen de rest zeggen ." Zegt hij en pakt zijn gsm
Lou: JONGENS!!!'
J: jongens?
Lou: en meisjes
Li: wat is er?
Lou: SPENCER IS ZWANGER!!!
W: omg GEFELICITEERD
J: OMG gefeliciteerd!
Li: van Harry en Niall mij een proficiat hun gsm zijn plat
Lou: danku allemaal!
Als Louis zijn gsm weg steekt kijkt hij mij aan ." Wil je een film of zo zien?." Vraagt hij ik knik ." Is goed." Zeg ik ." Ga jij al maar zitten ik pak de rest wel." Zegt hij en kust mijn voorhoofd ." Okay." Zeg ik en pak een deken en ga zitten. Even later komt Louis met drinken en snacks en zet alles op het salon tafel. Hij komt naast mij zitten en doet de dekens om ons heen en trek mij tegen zich aan en slaat zijn armen om mij heen en zo kijken we de film.

Eerste deel van het vervolg

Dit zag niemand aan komen hehe

Love you x J

Nou ik heb besloten om het vervolg hier verder in te doen🤷🏻‍♀️

Adopted by Harry styles (voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu