Hoofdstuk 45

173 6 0
                                    

Jenny pov:
Vrijdag de dag dat ze op tour vertrekken.
Vandaag vertrekken de jongens. We hadden afgesproken op het vliegveld  om daar afscheid te nemen ." Waar blijven ze." Hoor ik Ingrid zeggen ." Hier zijn we!!!." Horen we Harry roepen en slaagt zijn armen om mijn middel ik lach ." Okay alles mee?." Vraagt Wendy " ja mama." Zeggen ze en lachen. Ik pak Emily op en ze slaat haar armpjes om mijn nek heen ." Gaat Emily mee?." Vraagt Spencer .". Nee ik pas op haar ." Zeg ik en iedereen knikt ." Ja het gaat heel leuk worden." Zegt Emily ." Jongens het is tijd om te gaan." Horen we iemand zeggen de jongens zuchten en knikken iedereen neemt afscheid van hun vriendin.

(Luister naar het liedje als je wil)
Als de jongens uit zicht zijn begint Emily te huilen ik pak haar op en veeg haar tranen weg ." Hey het is okay." Zeg ik en veeg haar tranen weg." Wat als nu als we thuis komen en koekjes bakken." Zeg ik ze knikt hevig en knuffelt mijn nek ." Jenny wij gaan naar huis we zullen nog wel is afspreken." Zegt Wendy ik knik. Ik pak Emily haar handje en wandelen naar mijn auto. Als we thuis zijn pak ik Emily uit de auto en gaan we naar binnen ." Emily ik heb je kamer al klaar gemaakt je mag gaan zien als je wilt." Zeg ik ze knikt en rent naar boven.

Emily pov:
Ik ren naar boven en open de deur naar mijn slaapkamer.

Emily pov: Ik ren naar boven en open de deur naar mijn slaapkamer

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

." HET IS ZO MOOI!!." Roep ik en ik hoor Jenny lachen beneden ." Fijn dat je het mooi vindt." Zegt ze ." Kom we gaan koekjes bakken en ze versieren." Zegt ze ik juich en ga naar beneden en ga naar de keuken. Jenny help me met het handen wassen en mijn kook schort aan te doen ." Ik heb alles klaar gezet." Zegt ze zet me op een krukje zo dat ik het kan zien ." Emily wil jij de bloem in de kom doen?." Vraagt ze ik knik en pak de bloem ik wil het er voorzichtig in doen maar het glijdt uit mijn handen recht de kom ik een bloem wolk is te zien ik hoor Jenny lachend. " oeps sorry ." Zeg ik ." Is niks we kuisen dat wel op." Zegt ze ." Je zit helemaal onder de bloem." Zegt ze lachend ze pakt haar gsm ." Kom ik zal een foto naar harry sturen." Zegt ze ik knik en we nemen een selfie. Ze stuurt de foto ik lees me wat ze sturen.
J: * foto gestuurd*
H: wat waren jullie aan het doen? X
J: we zijn koekjes aan het maken😋 x
H: 😮 maar ik moet gaan me klaar maken ik zal proberen te skypen okay? Byee love you two xx
J: okay byee we love you to xx
." Kom die koekjes bakken van zelf niet." Zegt jenny ik knik en we maken de koekjes verder

Als de koekjes klaar en versierd zijn zetten we ze op een schotel

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.



Als de koekjes klaar en versierd zijn zetten we ze op een schotel ." Ze zijn mooi zeg ik jenny knikt met een smile en trekt een foto van en zet het op instagram en twitter . Okay laat ze nu maar afkoelen in tussen tijd gaan we u wassen." Ik knik en ga naar boven. Als ik gewassen ben ga ik naar beneden ." Wat dacht je van film kijken en de koekjes eten?." Ik knik hevig en spring op de bank ." Welke film?." ." Finding dory." Jenny knikt en zet de film op ze pakt een deken en doet het om ons heen en zo kijken we de film.

Heeeey ik ben terug sorry ik was inspiratie loos maar hier is een hoofdstuk na lang wachten.
Ps: ik heb mijn cover verandert👀😁
Love you x J

Adopted by Harry styles (voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu