Hoofdstuk 11

448 14 0
                                    

Louis pov:
Ik word wakker van gehuil. Ik sta rap op en loop naar Emily's kamer als ik de deur open doe zit Emily wenend op haar. " Hey em wat is er?." Vraag ik. " i-ik H-had een nachtmerrie." Snikt ze ik pak haar op en zet haar op mijn schoot. " wil je der over vertellen?." Vraag ik ze knik net als ze wil vertellen komt Harry binnen. Als hij Emily ziet wenen loopt hij naar ons toe. " Hey prinses wat is er?." Vraagt hij bezorgd. Ik geef Emily aan Harry en hij gaat zitten. " nachtmerrie." Zeg ik. " wil je er iets over zeggen?." Vraagt Harry lief. " ik droomde dat jullie mij niet moesten en mij pijn deden en niet van mij houden en mij terug stuurde naar het weeshuis." Zegt ze snikkend. " schatje we zouden je nooit terug sturen we houden van je en zullen je nooit pijn doen." Zegt Harry en kust haar hoofd en aait erover. " hoe laat is het zelfs." Vraag ik. " 3:45." Zegt Harry ik knik. " ik ga voort slapen tot morgen." Zeg ik en sta op. " tot morgen." Zeggen ze.

Harry pov:
. " em ik ga terug slapen okay?." Vraag ik. " nee blijf bij mij." Zegt ze zacht. " wil je anders bij mij slapen?." Vraag ik ze knikt ik pak haar op en lopen terug naar mijn kamer ik leg Emily der in en ga naast haar liggen. Ik trek Emily naar me toe en doe mijn armen om haar heen. " je bent veilig prinses ik ben er er kan niks gebeuren." Zeg ik en streel haar wang ze knik en sluit haar oogjes. Ik kijk nog ff naar haar en val ook in slaap.

Wendy pov:
Ik verveel me. Ik denk wat ik kan doen. Misschien shoppen met de andere meiden mmm ja. Ik maak en groep en stuur een bericht.
(W=Wendy J=Jenny i=Ingrid s= spencer)
W: hey girls willen jullie iets gaan doen?
S: ja leuk wat?
W: ik dacht aan shoppen?
J: ja is goed om wat uur?
I: waar spreken we zelfs af?
W: wie woont er het dichtste bij de winkels?
J:🙋🏻
S: ik denk Jenny
I: spreken we dan bij haar af?
W: is goed tegen 13:00 ginder
J: okay byee 
I: byee
S: byee
W: byee.
Het is nu 12:20." Ik ga mij klaar maken ik pak mijn tasje en doe mijn jas en schoenen aan. Ineens krijg ik een bericht op mijn gsm
(B= babe w=Wendy)
B: Hey baby hoe gaat het?
W: goed ga shoppen met de meiden
B: ooh have fun
W: thanks maar hoe gaat het met jou?
B: goed
W: en de rest
B: goed alleen Emily had een nachtmerrie
W: oei das minder
B: ja maar moet liedjes schrijven voor het nieuwe album
W: nieuw album? Oh succes bye x
B: bye baby love you x
W: love you to x.
Ik ga naar buiten en rij naar Jenny. Als ik er ben is spencer der al. Ik bel aan. " Hey Wendy kom binnen." Zegt Jenny ik hang mijn jas op. " iets drinken?." Vraagt ze. " nee Dankje." Zeg ik we gaan naar de living waar spencer zit. " Hey Wendy." Zegt ze blij. " Heey." Zeg ik terug . Als de bel gaat gaan we samen naar de deur Jenny doet open en Ingrid staat er we begroeten haar. " okay nu dat iedereen der is kunnen we gaan en we gaan te voet want het is mooi weer en het is maar 10 minuten wandelen." Zegt Jenny." Okay Lets go." Zegt spencer. Als we der zijn kijken we wat rond." Gaan we hier is binnen?." Vraagt Ingrid en wijst naar de jbc we knikken en gaan naar binnen. We kijken rond als we niks vinden gaan we naar buiten. " zeg Jenny wat heb ik gehoord gij en Harry op date geweest." Zeg ik ze begint te blozen." Euh ja." Zegt ze. " en hoe was het?." Vraagt Ingrid. " geweldig." Zegt ze. " vertel." Zegt spencer. Ze begint te vertellen. " Oeh cute zijn jullie samen?." Vraag ik." Euh ja." Zegt ze zacht. " Cuties." Zegt Ingrid. We gaan verder en kijken ik nog wat winkels. Aan einde van de dag gaat iedereen naar huis. Als ik thuis kom ga ik naar boven en doe mijn pyjama aan. Het is 21:55 ik zucht en ga in mijn bed liggen en van in slaap.

Adopted by Harry styles (voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu