Vervolg hoofdstuk 5

47 0 0
                                    

Ingrid pov:
." Okay datum eerst." Zegt Liam ." Waneer wil je trouwen?." Vraagt Liam en kijkt naar mij ." Mmm geen idee ." Zeg ik en denk na ." Mmmm misschien in de zomer periode?." ." Ja dat is goed ." 14 juni?." Vraag ik twijfelend ." Dat is een goede datum babe." Zegt Liam en geeft mij een kus ." MIJN ONSCHULDIGE OGEN!!." Roept Louis ineens. ." Onschuldig?!." Zegt Liam lachend ." Wat zijn jullie aan het doen?." Vraag ik ." Films gekeken in een blanket fort." Zegt hij ." Maar ik kwam checken hoe het hier was." Zegt hij nog ." Ooohhhhh." Zeggen we ." Hoe ver staat het?." ." De datum hebben we al." Zegt Liam ." Nice doe zo voort nou ik ga weer." Zegt hij en hij zwaait overdreven ." Die gast ." Zegt Liam ." Locatie." Zeg ik ." Ik wou altijd al op het strand trouwen." Zegt Liam zacht ." Nou dan doen we dat baby." Zeg ik ." Echt?!." Zegt Liam blij. Ik knik en hij knuffelt me dood ." Liam lucht ." Zeg ik ." Hahaha laten we voort zoeken." Wat denk je van Dit?." Ik kijk naar het scherm ." Ja dat is leuk." Zeg ik blij

We zoeken nog wat voort

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

We zoeken nog wat voort. We regelen nog wat dingen
1: datum
2: locatie
3: trouwringen
4: gasten
5: trouwzaal
6: eten, drinken

We moeten nog een paar dingen doen en dan de uitnodigen maken ." We zullen morgen voort doen." Zegt Liam ik knik en geeuw ." Want ik denk dat er iemand moe is." Zegt hij en pakt me op ." Liam ik kan wandelen." Zeg ik en leg mijn hoofd op zijn schouder ." Dat weet ik." Hij legt mij op het bed ." Euh pyjama?." Vraag ik droog. Liam gooit een jogging broek en een shirt van hem ." Voilà een pyjama ." Zegt hij ." Okay ook goed." Zeg ik en doe het aan en kruip onder de dekens ." Slaapwel." Zegt hij en geeft mij een nacht kus ." Slaapwel." Zeg ik en sluit mijn ogen en val in een diepe slaap.

Adopted by Harry styles (voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu