Hoofdstuk 14

386 12 0
                                    

Harry pov:
Emily is vandaag jarig. Ik sta op en ga de rest wakker maken." Kom laten we haar wakker maken." Zegt Louis. We gaan naar Emily haar kamer." Happy birthday to you happy birthday to you happy birthday to you happy birthday dear Emily. Ze word wakker." Dankje papa's." Zegt ze zacht en en wrijft de slaapt uit haar oogjes." Kom gaan de ontbijten." Zeg ik en pak haar op. Liam
En Niall hebben beneden alles al klaar gezet voor het ontbijt. Er zijn pannekoeken broodjes, vers geperst fruitsap, chocomelk, koffie, thee en nog wat dingen." Kom we gaan ontbijten ." Zeg ik we gaan naar beneden. Als we beneden zijn kijkt Emily met grote ogen naar de tafel." Zo veel." Zegt ze verbaasd ik zet haar neer en ga zelf zitten en pak ei voor Emily. Ze eet het op en drinkt chocomelk met marshmallows en slagroom. De slagroom hangt op haar mond we lachen daarom en trekken een foto. We eten verder en ruimen af. Het is nu 12:15. Iedereen maakt zich klaar. Als de bel gaat. Ik ga naar beneden en doe de deur open." Hey spencer en Ingrid." Zeg ik en laat ze binnen Louis en Niall komen meteen naar de hal en nemen ze mee naar de keuken. Ik Emily helpen met haar kleedje.

 Ik Emily helpen met haar kleedje

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

." Zo prinses je bent klaar." Zeg ik en kus haar wang ze gaat naar beneden. Ik ga boven nog iets pakken. Als de bel gaat doet Liam open." Hey babe." Hoor ik hem zeggen. Als de bel terug gaat doet Louis open." Hey Jenny." Zegt hij ik kijk op en ren naar beneden en duw louis aan de kant ik hoor hem
Lachen." Hey baby." Zeg ik en knuffel haar en geef haar een kus." Jenny." Hoor ik Emily roepen en komt rennend de hal binnen." Hey jarige jop." Zegt Jenny en pakt Emily." Jenny hebt gij dat cadeau mee?" Vraagt Wendy ineens Jenny knikt. Emily gaat weg. Ik trek Jenny mee." Hey boys." Zegt ze blij."Hey Jenny." Zegt Liam." Okay laten we eten." Zegt Niall we lachen en gaan eten. We eten broodjes die je kan maken. We eten in stilte." Zeg waneer gaan we de cadeaus geven?." Vraagt spencer." Na het eten." Zegt Liam we knikken. Na het eten geeft iedereen zijn cadeau. Van Liam heeft ze een teddybeer gekregen van Niall prinsessen juwelen van Louis een roze shirts en van mij een kinder fiets en van de meiden schoenen twee paar." Dankje allemaal." Zegt ze zacht en aait grijsje hij spint en gaat liggen. Na een uur gaan we taart eten." Kom Emily kaarsjes uitblazen." Zegt Louis. Emily gaat op de stoel zitten en we zingen. Ze blaast en juicht.

Niall snijdt de taart en geeft iedereen een stuk

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Niall snijdt de taart en geeft iedereen een stuk." Van waar is die taart?." Vraagt Ingrid." De bakker." Zegt Niall lachend. Iedereen lacht. Grijsje miauwt en kroelt tegen mijn been. Ik pak hem op en aai hem. Het is 16:50. " amai de
Tijd vliegt." Zeg ik iedereen knikt en drinken koffie." Ik moet gaan." Zegt Ingrid Liam geeft haar een kus en knuffel en ze is weg." Ik moet ook gaan." Zegt spencer. Iedereen knikt en zegt gedag. Louis natuurlijk een kus en knuffel." Moet ook gaan moet morgen werken." Zegt Jenny." Waar werkt gij?." Vraag ik verbaasd." In Starbucks mensen bedienen." Zegt ze." Okay tot hoelaat?." Vraag ik." Euh van 10:00 tot 18:00." Zegt ze ik knik en kus haar en geef haar knuffel Emily knuffelt ze ook." Byee." Zegt ze en iedereen zwaait. ." Ik ga ook bye." Zegt Wendy Niall kust en knuffelt haar en ze is weg. We ruimen af en kijken films.

Adopted by Harry styles (voltooid) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu